Sigma/Diamante Ogólne - MEGA SWAP :P
angelos - 18-11-2016, 08:46
Wlasnie, sentyment a logika, jak je wywazyc. A serce nie sluga . Bartku, czyli A8 nie ma tego czegos?
mmatulek - 20-11-2016, 08:44
Bartek czekamy na Ciebie na spocie/zlocie. Na ostatnim brakowało Ciebie. Nawet miejsce pomiędzy nami na Ciebie czekało. Twoje miejsce
zbyszek05 - 31-12-2016, 11:07
witam, szkoda Bartku autka ...ale to jest to o czym kiedyś wspominałem -jak dokładnie obejrzeć zdjęcia to widać ogrom roboty i skalę zniszczeń do której przyczyniła się astra , pomysl ze szkody były by większe gdyby auto ważyło ponad 1.5 t.
Na pewno twój kręgosłup odczuł to bardziej ....Powodzenia w realizacji naprawy i szczesliwego nowego roku tobie i wszystkim sigmaniakom
Marcino - 31-12-2016, 11:27
Czy Serce czy twarz przeszczepoina oba wyjścia sa dobre.
Mi ostatanio zona powiedziała co ja zrobie jak po remoncie galanata ktoś w ciebie wjedzie....
Powodzenia.
VirMan - 06-02-2017, 21:58
Dzięki auto nie umarło - nie dałem mu oto najnowsze foty jak wygląda misiek Rozdłubałem kompletnie drugiego zielonego, wycialem szybe razem z ramką XD no i zobaczymy kiedy koniec - planuję przed marcem jeździć zielonym smokiem na nowo - na razie 6k5 pln + 10 roboczodni
Oto stan obecny :
a oto poprzednie foty których nie wrzuciłem
ps. dalej ubezpieczalnia mi wypłaciła tylko 1700 pln za wrak... galanta XD - ktoś poleci kancelarię OC ? ja nie mam zdrowia z nimi się użerać.
rydwan bez szyby z ramką
w niektórych miejscach słupka jest 5 warstw stali ...
angelos - 07-02-2017, 09:07
Należą się gratulacje za samozaparcie. Smok znowu będzie "straszył" na drogach
Wojciech Bogacz - 10-07-2017, 09:09
Też gratuluje zaparcia - sam kombinuję tutaj jak zabezpieczyć się przed takimi rzeczami - Lancera bym nie odżałował. Poza tym przymierzam się do zakupu Sigmy i nie chcę kupić zbyt zadbanej bo wiem co się w Krakowie dzieje - tu słuczka, tam obcierka - ogólnie trzeba mieć oczy w d...
|
|
|