To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Pręgierz ortograficzny - na wesoło

JCH - 15-09-2007, 12:58

Jest zasada, że po "p" piszemy "rz" ale nie działa to z automatu :lol:
Cytat:
az zostaje najleprzy

sruba - 15-09-2007, 22:13

JCH napisał/a:
Jest zasada, że po "p" piszemy "rz" ale nie działa to z automatu :lol:
Cytat:
az zostaje najleprzy

wyjatek potwierdza regule :lol:

Cytat:

Leprza wyspa niz glupota politykow

Tomasz82 - 15-09-2007, 22:59

Sory SRUBA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sruba - 15-09-2007, 23:11

za co ? :mrgreen:
Tomasz82 - 15-09-2007, 23:13

Za to wiesz co . :mrgreen: ale ja robie byki i tego juz nie zmienie jakos tak wyszlo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink:
JCH - 15-09-2007, 23:30

Take it easy :)
Prędzej czy później każdy zrobi :mrgreen: :badgrin: 8)

Tomasz82 - 15-09-2007, 23:38

Ja to widze ze ten temat jest po to by chyba sie smiac z kogos jesli zrobi jakiegos byka.

kazdy robi byki :wink: :mrgreen:

teraz jak ktos zobaczy ze jest tu w tym temacie fagment jego postu to odechciewa sie pisac na forum bo moze zrobie jakis blad i ktos go tu pokaze.

JCH - 15-09-2007, 23:41

Tomasz82 napisał/a:
Ja to widze ze ten temat jest po to by chyba sie smiac z kogos jesli zrobi jakiegos byka.
No co Ty ... :shock:
Przecież to już było wyjaśnione naście razy! Jest to wątek odprężająco-rozluźniający a przy tym ma charakter edukacyjny.

Tomasz82 - 15-09-2007, 23:43

Ja to tak odbieram i chyba nie tylko ja.

moze sie myle to przepraszam.

ale jesli komus przeszkadzaj czyjes bledy to juz jego problem ma jedno wyjscie nie czytac jego postow.

arekp - 15-09-2007, 23:48

Tomasz82 napisał/a:

kazdy robi byki :wink: :mrgreen:

teraz jak ktos zobaczy ze jest tu w tym temacie fagment jego postu to odechciewa sie pisac na forum bo moze zrobie jakis blad i ktos go tu pokaze.

Jakos nie zauwazylem, aby ktos wytknal TOBIE blad. To, ze rozpoznales tu cytat z wlasnej wypowiedzi i postanowiles sie ujawnic to Twoja sprawa.

Zwroc uwage, ze podawane sa tu cytaty lub pojedyncze wyrazy bez wskazywania na osobe, wiec nie chodzi tu o czepianie sie wybranej osoby, lecz o zwrocenie uwagi na to jak piszemy.

Poluzuj gumke, bo sie nieprzyjemna atmosfera robi.

Tomasz82 - 15-09-2007, 23:50

co mam zrobic?

i rozpoznalo go wiekszosc osob co czyta off topic a to nie bylo pojedycze slowo tylko caly post.

Hubeeert - 16-09-2007, 01:30

arekp napisał/a:
Poluzuj gumke, bo sie nieprzyjemna atmosfera robi.

Takie uwagi ja na pewno rozladowuja.

:?

arekp - 16-09-2007, 01:40

Tomasz82 napisał/a:
co mam zrobic?

Wyluzowac.

Tomasz82 napisał/a:
i rozpoznalo go wiekszosc osob co czyta off topic a to nie bylo pojedycze slowo tylko caly post.

Ja nie rozpoznalem, nawet nie probowalem i nie wiedzialbym kto to napisal gdybys sie nie ujawnil. Nie traktuje tego watku jako prawdziwego pregierza. Uwazam go za pewnego rodzaju szkole dla wszystkich zainteresowanych. Czytajac jakie bledy popelniaja inni zastanawiam sie czy ja ich nie popelniam w tym samym miejscu.

Tomasz82 - 16-09-2007, 01:42

Sluchaj ty jestes taki wyluzowany ?????to dlaczego ludzia warny wstawiasz??????

a w moj poscie bylo tylko jedn slowo z bykiem a nie caly post.

a sluchaj guma mi sie zkonczyl.

arekp - 16-09-2007, 01:59

Tomasz82 napisał/a:
Sluchaj ty jestes taki wyluzowany ?????to dlaczego ludzia warny wstawiasz??????

Na forum zarejestrowany jestem ponad dwa lata, nie jestem w stanie okreslic kiedy dodano mi prawo ustawiania ostrzezen, ale wiem ze nie ustawilem ich wiecej jak 5 ;)

Tomasz82 napisał/a:
a sluchaj guma mi sie zkonczyl.

Mozesz po Polsku? :-) Nie chce sie czepiac, ale to pregierz a ja nie potrafie zrozumiec co do mnie piszesz.