Nasze Miśki - GALANT Psikusa
Psikus - 21-03-2012, 22:07
Dzisiaj odwiedził mnie rzeczoznawca. Średnio komunikatywny gość, ale pisał,pisał,pisał,mierzył lakier, później znowu pisał i tak zeszło prawie godzinę. Nie określił w zasadzie nic, mam czekać i tyle. No więc czekam, przygotowując sobie po cichu plan obrony bo jakoś takie mam pesymistyczne podejście do tych efektów.
Psikus - 15-04-2012, 22:03
Temat mojego galanta można uznać za zakończony. Wczoraj został odebrany przez pracownika punktu demontażu pojazdów z Bochni. Był na tyle mocno uszkodzony że nie chciała się domknąć pokrywa bagażnika jak na tym wyszedłem? jak bym się zastanawiał, to nie wiem czy na jedno i to samo, gdybym go próbował sprzedać. Niestety- tak wygląda nasz rynek. kilka osób pytało co następnego-założenie było - nic w dieslu,nic francuskiego,ale nie koniecznie japońskiego (nie chce mi się blacharki już robić), nic z grupy VW. Czyli została komunikacja miejska
Życie jednak płata figle - trafiło się takie coś:
Pewny przebieg,krajowe,100proc bezwypadek, znam to praktycznie od nowości,pełna historia serwisowa, a ze jestem zawodowo związany z citroenem od 9 lat, długo się nie zastanawiałem. Żonie się podoba, wygodne,pakowne,mało pali - czego chcieć więcej?
robertdg - 15-04-2012, 22:12
To już zboczenie
BeNeK - 15-04-2012, 22:17
I fajnie ! Dawaj cytryną do działu ''Nasze Nie Miśki'' !! Gratki zakupu , oby się sprawowała !
To jest Hdi ?
polaff - 15-04-2012, 22:23
robertdg napisał/a: | To już zboczenie |
to zdrada
Psikus - 15-04-2012, 22:30
BeNeK napisał/a: | I fajnie ! Dawaj cytryną do działu ''Nasze Nie Miśki'' !! Gratki zakupu , oby się sprawowała ! |
A gdzie tam, zwykły pikasiak 1,6 hdi110 bez fapa. jak przepoleruje lakier i będę miał wenę zrobię kilka fotek i pokaże w naszych nie-miśkach
Psikus - 15-04-2012, 22:27
tekst mi sie 2 razy wkleił może to ktos skasować?
fj_mike - 15-04-2012, 23:14
Psikus, mam nadzieję, że Cytrynka nie zawiedzie Ciebie bardziej niż Galant
Anonymous - 15-04-2012, 23:43
poza swoimi zaletami to uważam to auto za jedno z brzydszych, i nie pomoże im to że kupili podpis Picasso ważne że auto sprawdzone i pewne bo o takie coraz trudniej w dzisiejszych czasach....
arturj123 - 16-04-2012, 01:10
Derpin napisał/a: | poza swoimi zaletami to uważam to auto za jedno z brzydszych, i nie pomoże im to że kupili podpis Picasso |
Brzydsze są chyba tylko Renault Twingo i Fiat Multipla
Mimo wszystko, niech się nie psuje, a zaoszczędzone pieniądze przeznaczyć na jakiegoś nowego rekinka
Anonymous - 16-04-2012, 01:35
arturj123 napisał/a: | Brzydsze są chyba tylko Renault Twingo i Fiat Multipla |
nie no jest jeszcze sang song yong czy jak to się tam pisze , więc cytrynce jeszcze kilka pozycji do zaszczytnego pierwszego miejsca brakuje
no ale coś za coś, przynajmniej auto funkcjonalne
Psikus - 16-04-2012, 22:43
Derpin napisał/a: | poza swoimi zaletami to uważam to auto za jedno z brzydszych, i nie pomoże im to że kupili podpis Picasso | aj tam, o gustach sie nie dyskutuje, do polotu i finezji Galanta brakuje cytrynie duuuużo, ale mi nie rzutuje. A brzydszy jest choć by AX , a jak stanąć z przodu tak kilka kroków, zmrużyć oczy, to nawet ładne to jest
Derpin napisał/a: | no ale coś za coś, przynajmniej auto funkcjonalne | tutaj nie mogę się nie zgodzić, chociaż bagażnik w galancie pozornie wydaje się mieć większą powierzchnie podłogi, to tutaj przestrzeń ładunkowa jest po pierwsze znacznie głębsza ( w końcu samochód sporo wyższy) po drugie można dowolnie manewrować tylnymi siedzeniami - składać, przesuwać, wyciągać osobno i w taki oto sposób bez większych problemów wchodzą 4 16calowe alufelgi jedna obok drugiej, torba,kilka szpargałów i jeszcze może jechać 5 osób w środku. Można więc śmiało powiedzieć, że ten samochód spełnia w 100% założenia wg których został projektowany, a więc jest pełną gęba samochodem rodzinnym a taki właśnie jest mi potrzebny.
krzyniolodz - 27-04-2012, 22:50
Derpin edit=fajne kółka
Edit: Kolokwializm przez Ciebie użyty zaliczany jest do wulgaryzmów.
Anonymous - 28-04-2012, 23:12
krzyniolodz, dzięki zapraszam do mojego tematu jak coś więcej zdjęć
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=58527
krzyniolodz - 30-04-2012, 14:28
naprawdę dobrze stroją, jeszcze trochę i do swojego wrzucę tylko sprawy techniczne ogarnę. To są 17 ?
|
|
|