To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - 7g V6 :]

k@rol - 23-12-2011, 22:22

wersja troszkę inna

ja raczej też wolałbym w razie czego nie ciąć zderzaka :wink: ale im dłużej na to patrzę tym bardziej mi się podoba...

Wszyc - 23-12-2011, 22:42

fajne :) no ja ciąć i tak będę musiał potrzebuje zdecydowanie więcej powietrza :) ale EVO X nie lubie akurat jeden z brzydszych miśków :) ale to moje zdanie :)
k@rol - 23-12-2011, 22:50

Wszyc napisał/a:
ale EVO X nie lubie akurat
dla mnie przód jest zabójczy gorzej z tyłem, fakt że do pierwszych EVO to nie ma co porównywać ale też ma coś w sobie
Wszyc - 23-12-2011, 23:19

a ja właśnie tył E5 bardzo lubię ale tylko w sedanie :D uwielbiam tą blende przez całość itp :) równie bardzo lubie tył sigmy właśnie przez blende :)
k@rol - 24-12-2011, 10:07

Wszyc napisał/a:
tył E5 bardzo lubię ale tylko w sedanie

E5 to już inna sprawa, ja tam o EVO X pisałem, Gal i Sigma to z każdej strony są fajne :mrgreen:

k@rol - 25-12-2011, 22:05

Dodaję parę fotek które umknęły bo straciłem konto na fotosiku a są dość ciekawe :wink:

k@rol - 25-12-2011, 22:08

Można by powiedzieć że wszytskie Gale przewinęły sie przez mój dom :wink: E3x i EAx kolegi brata, E1x i E5 brata i mój... no i Mazda brata

jacek11 - 25-12-2011, 22:15

Kiedyś też miałem myśl tak pociąć zderzak.....
Ale szkoda psuć auta..Galant E5 ma jedyny w swoim rodzaju wygląd,i nie należy go profanować :wink:
Ale każdy ma swoje zdanie.mnie osobiście podoba się zderzak po lifcie,i gdyby nie był taki drogi,to pewnie bym taki zamontował 8)

k@rol - 25-12-2011, 22:21

ja jeśli już to tylko pomaluję(ale nie jest to pewne, muszę to grubo przemyśleć), nic nie będę wycinał, a zderzak po lifcie wydawało mi się że bardziej mi się podoba ale ostatnio zmieniłem zdanie :wink: wolę taki jak mam...
k@rol - 26-12-2011, 21:18

dziś odświeżyłem kolejne plastiki z wnętrza :wink:

i ten zderzak mi ciągle chodzi po głowie bo na tej "wizualizacji" bardzo mi się podoba ale boję się tego co będzie na żywo...

jacek11 - 26-12-2011, 22:03

k@rol napisał/a:
i ten zderzak mi ciągle chodzi po głowie bo na tej "wizualizacji" bardzo mi się podoba ale boję się tego co będzie na żywo...

Siara będzie,jak nie zrobisz porządnego grila :)

k@rol - 26-12-2011, 22:20

jacek11 napisał/a:
Siara będzie,jak nie zrobisz porządnego grila

sorry ale trochę przez te całe święta mam trochę otępiałe rozumowanie :wink:
Namawiasz mnie czy przestrzegasz przed wpadką?? :wink:

k@rol - 26-12-2011, 22:41

nie chcę zrobić wiejskiego tunningu i myślę że takie malowanie pod to nie podchodzi, wydaję mi się że z daleka wyglądało by to conajmniej fajnie ale boję sie efektu z bliska...może się ktoś wypowie w miarę obiektywnie :roll:
jacek11 - 26-12-2011, 22:50

k@rol napisał/a:
nie chcę zrobić wiejskiego tunningu i myślę że takie malowanie pod to nie podchodzi, wydaję mi się że z daleka wyglądało by to conajmniej fajnie ale boję sie efektu z bliska...może się ktoś wypowie w miarę obiektywnie :roll:

o to to mi właśnie chodzi :) z daleka będzie ok.ale z bliska będzie siara.

k@rol - 26-12-2011, 23:09

różne pomysły chodzą mi po głowie i trudno mi to będzie wybić ze łba, myślę jakby to w czarny mat ubrać to zmieniło by to postać... :wink:
jacek11, dzięki, choć jak widzisz potrzebuję chyba tekstu w stylu "koleś, zwieśniaczysz sobie auto" :wink: albo "będzie w pytę" :wink: