Nasze Miśki - 7g V6 :] 

k@rol - 23-12-2011, 22:22
  wersja troszkę inna

ja raczej też wolałbym w razie czego nie ciąć zderzaka    ale im dłużej na to patrzę tym  bardziej mi się podoba...
												 Wszyc - 23-12-2011, 22:42
  fajne    no ja ciąć i tak będę musiał potrzebuje zdecydowanie więcej powietrza    ale EVO X nie lubie akurat jeden z brzydszych miśków    ale to moje zdanie  
												 k@rol - 23-12-2011, 22:50

| Wszyc napisał/a: | 	 		  | ale EVO X nie lubie akurat  | 	   dla mnie przód jest zabójczy gorzej z tyłem, fakt że do pierwszych EVO to nie ma co porównywać ale też ma coś w sobie
												 Wszyc - 23-12-2011, 23:19
  a ja właśnie tył E5 bardzo lubię ale tylko w sedanie    uwielbiam tą blende przez całość itp    równie bardzo lubie tył sigmy właśnie przez blende  
												 k@rol - 24-12-2011, 10:07

| Wszyc napisał/a: | 	 		  |  tył E5 bardzo lubię ale tylko w sedanie | 	  

E5 to już inna sprawa, ja tam o EVO X pisałem, Gal i Sigma to z każdej strony są fajne  
												 k@rol - 25-12-2011, 22:05
  Dodaję parę fotek które umknęły bo straciłem konto na fotosiku a są dość ciekawe    

k@rol - 25-12-2011, 22:08
  Można by powiedzieć że wszytskie Gale przewinęły sie przez mój dom    E3x i EAx kolegi brata, E1x i E5 brata i mój... no i Mazda brata

jacek11 - 25-12-2011, 22:15
  Kiedyś też miałem myśl tak pociąć zderzak.....

Ale szkoda psuć auta..Galant E5 ma jedyny w swoim rodzaju wygląd,i nie należy go profanować    

Ale każdy ma swoje zdanie.mnie osobiście podoba się zderzak po lifcie,i gdyby nie był taki drogi,to pewnie bym taki zamontował  
												 k@rol - 25-12-2011, 22:21
  ja jeśli już to tylko pomaluję(ale nie jest to pewne, muszę to grubo przemyśleć), nic nie będę wycinał, a zderzak po lifcie wydawało mi się że bardziej mi się podoba ale ostatnio zmieniłem zdanie    wolę taki jak mam...
												 k@rol - 26-12-2011, 21:18
  dziś odświeżyłem kolejne plastiki z wnętrza    

i ten zderzak mi ciągle chodzi po głowie bo na tej "wizualizacji" bardzo mi się podoba ale boję się tego co będzie na żywo...
												 jacek11 - 26-12-2011, 22:03

| k@rol napisał/a: | 	 		  | i ten zderzak mi ciągle chodzi po głowie bo na tej "wizualizacji" bardzo mi się podoba ale boję się tego co będzie na żywo... | 	  

Siara będzie,jak nie zrobisz porządnego grila  
												 k@rol - 26-12-2011, 22:20

| jacek11 napisał/a: | 	 		  | Siara będzie,jak nie zrobisz porządnego grila  | 	  

sorry ale trochę przez te całe święta mam trochę otępiałe rozumowanie    

Namawiasz mnie czy przestrzegasz przed wpadką??  
												 k@rol - 26-12-2011, 22:41
  nie chcę zrobić wiejskiego tunningu i myślę że takie malowanie pod to nie podchodzi, wydaję mi się że z daleka wyglądało by to conajmniej fajnie ale boję sie efektu z bliska...może się ktoś wypowie w miarę obiektywnie  
												 jacek11 - 26-12-2011, 22:50

| k@rol napisał/a: | 	 		  nie chcę zrobić wiejskiego tunningu i myślę że takie malowanie pod to nie podchodzi, wydaję mi się że z daleka wyglądało by to conajmniej fajnie ale boję sie efektu z bliska...może się ktoś wypowie w miarę obiektywnie    | 	  

o to to mi właśnie chodzi    z daleka będzie ok.ale z bliska będzie siara.
												 k@rol - 26-12-2011, 23:09
  różne pomysły chodzą mi po głowie i trudno mi to będzie wybić ze łba, myślę jakby to w czarny mat ubrać to zmieniło by to postać...    

jacek11, dzięki, choć jak widzisz potrzebuję chyba tekstu w stylu "koleś, zwieśniaczysz sobie auto"    albo "będzie w pytę"  

| 

|  

|