To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Czarny diabeł GTI - czyli colt CA5A

Misiek :) - 16-09-2010, 15:48

kamilek napisał/a:
GOLFA :evil:

jeśli ja mam golfa to Ty masz stopy na czole. :lol:
Tym golfem mnie wkurzyłeś, niech ja Cie tylko dorwę... :P
Jak ktoś jeszcze raz nazwie moją maszyne golfem, sheissevagenem albo czymś podobnym to będe gryzł... :twisted: :evil:

rosomak1983 - 16-09-2010, 17:06

Misiek :) , nie zrozumiałes, nie znajac pełni kontekstu GOLFA Kamilka :D
macia - 16-09-2010, 21:53

No właśnie, lepiej nie wkurzajcie Kamilka...
A w ogóle to temat ograniczy się do czarnucha, choć ten nie daje o sobie pisać skubany :) Nic się nie dzieje... Jedyne sprawy to wymiana plastiku wokół radia (rozwalony już nieźle) i w niedalekiej przyszłości poduszki silnika, olej :) Chociaż szczerze powiem, że coś mi już chodzi głupiego po głowie i może czarny też niedługo pójdzie do ludzi :lol:

Maretzky85 - 16-09-2010, 21:59

macia, VR4 ? :P
macia - 16-09-2010, 22:07

Nie nie Marek :) Do rekinów się zraziłem, już wolę wersalkę, którą niestety sprzedałem :P No chyba, że mówisz o VR4 z tych starszych wersaleczek :lol: To tak, ale trzeba by wsadzić kupę kasy, żeby mieć to coś jedynego niepowtarzalnego... Choć kto wie 8) Póki co myślę o czymś czego przekładać nie trzeba i jest sporo nowsze :wink:
Misiek :) - 16-09-2010, 22:47

colt CZ5 1,1 vel kosiarka?? :lol:
Maretzky85 - 17-09-2010, 22:03

macia, no przecież nie o rekinie ;)
Ja jakbym miał trochę kasy to bym sobie VR4 z lat 90tych już natychmiast kupił ;p

macia - 17-09-2010, 23:51

He he, o takiego trudno, sam wiesz :)
Póki co naprawdę zaczynam się zastanawiać na dwiema opcjami i to zupełnie skrajnymi :rolleyes: Ale w każdym przypadku czarnuch musiałby iść na sprzedaż :badgrin:

Anonymous - 20-09-2010, 14:34

macia napisał/a:
niedalekiej przyszłości poduszki silnika, olej

Macia podchucha kolo rozrzadu byla wymieniana.
macia napisał/a:
coś mi już chodzi głupiego po głowie i może czarny też niedługo pójdzie do ludzi

chyba jaja sobie robisz....

macia - 21-09-2010, 08:01

Nie nie Browciu, to nie jaja :oops: Ale na razie tylko luźno sobie myślę, choć na czarnucha nie narzekam :) Spoko nie pali się, może zmienię plany :lol:
macia - 12-12-2010, 20:46

Od dawna cisza w kwestii czarnucha ale i pisać nie ma o czym, bo nic się nie dzieje :) Jedyne zmiany póki co to obuwie zimowe oraz zamówiony w końcu ori plasticzek z tunelu w kolorze czarnuchowym :)
No i zapadła też decyzja: sprzedaję jak się znajdzie chętny 8) Jednak póki co nie ogłaszam, bo to broń Boże nic pilnego :wink:

mkm - 12-12-2010, 20:49

macia, wrzuciłbyś jakieś nowe zdjęcia "czarnucha"... jeszcze zanim sprzedasz :wink:
Andrew - 12-12-2010, 20:54

Cytat:
No i zapadła też decyzja: sprzedaję jak się znajdzie chętny 8) Jednak póki co nie ogłaszam, bo to broń Boże nic pilnego :wink:
Ile za niego chcesz? No i
mkm napisał/a:
wrzuciłbyś jakieś nowe zdjęcia "czarnucha"

macia - 12-12-2010, 20:55

W zasadzie nic się nie zmieniło wizualnie, poza kierownicą, która jest rewelacyjna :) Teraz wygląda ubogo na tych kółeczkach zimowych. Zmiany zaszły raczej w bebechach ale o tym wspominałem w temacie - rozrząd, popychacze, nagrzewnica, wysprzęglik, teraz tunel... Ale spoko, wkleję w wolnej chwili takie, które zrobiłem jeszcze przed zmianą kółek :)
A cena zważywszy na stan i historię auta raczej nie zachęcająca :P

rosomak1983 - 12-12-2010, 22:36

macia napisał/a:
i historię auta raczej nie zachęcająca :P

???