To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Wisla Krakow & Legia Warszawa

McDoune - 20-12-2006, 14:56

Meteo napisał/a:

Jest to chyba dobra przestroga dla pilkarzy ktorzy mysla o tym zeby sie wybic w polskiej lidze i wyjechac na zachod.

Chyba nie jest :?

Nancy chce wyrzucić 2M

Sobolewski i Baszczyński mogą szukać nowych klubów

Anonymous - 20-12-2006, 14:59

Brozka w zadnym wypadku nie wolno sprzedawac , a co do Baszcza i Sobola - hmm decyzja klubu , lepiej gdyby zostali ale jak nawet odejda to plakal za nimi nie bede .
Marcin-Krak - 20-12-2006, 20:38

- Kosowski - jak wolisz kasyna od treningu to żaden trener nie da miejsca w "11"
- Szymkowiak - kontuzje,kontuzje i jeszcze raz kontuzje - szkoda Go
- Zurawski - robil furrore w Celticu ale obecnie ani kadra ani Celtic nie maja z niego pozytku - myślę że po prostu nie jest to typowy napastnik i w kadzre wcale tak źle jako ofensywny pomocnik nie wypada
- Kalu Uche - bez komentarza
- Kuzba -tez za taką robotę jak on teraz wykonuję chciałbym taką kasę trzepać :D
- Frankowski - Franek Franek sprzedawca firanek :mrgreen: .[/quote]

A tak przy okazji Pisza:
We wspomnieniach swoich Wojtek Kowalczyk pisze jak to jakiś Legionista zawsze w bidonie miał wódeczność zamiast wody. I biedny zmęczony Lesiu nie wiedząc co jest w bidonie pół bidonu wylał na siebie ,a drugie pół wlał w siebie :mrgreen: Podobno był pijany na maxa od razu :D

McDoune - 21-12-2006, 11:32

Marcin-Krak napisał/a:

A tak przy okazji Pisza:
We wspomnieniach swoich Wojtek Kowalczyk pisze jak to jakiś Legionista zawsze w bidonie miał wódeczność zamiast wody. I biedny zmęczony Lesiu nie wiedząc co jest w bidonie pół bidonu wylał na siebie ,a drugie pół wlał w siebie :mrgreen: Podobno był pijany na maxa od razu :D

Wojtuś lubił wypić, a i tak grał dużo lepiej niż obecne miernoty...
Myśle że gdyby tyle nie tankował to miałby szanse zrboić karierę przynajmniej taką jak Boniek, trochę szkoda że zadowolił się tak łatwo tym co osiągnął i nie staral się bardziej :|

PS Myślę że Bracia B grają zbyt egoistycznie i większa korzyść byłaby z kasy niż z nich ale to nie mój problem :mrgreen:

Anonymous - 21-12-2006, 12:34

W środę doszło do oficjalnego podpisania kontraktu pomiędzy mistrzem Polski Legią Warszawa, a napastnikiem Bartłomiejem Grzelakiem - informuje "Przegląd Sportowy".
Grzelak zapewnił, że nie boi się presji jaka wiąże się z grą w takim klubie jak Legia.

- To oczywiste, że wymagania kibiców i trenerów będą duże. To, że trafiłem do Legii, jest dla mnie zaszczytem i zrobię wszystko, żeby spłacić kredyt zaufania. Bardzo chciałbym się tu sprawdzić, bo to klub, który w każdym sezonie gra o najwyższe cele - powiedział Grzelak po podpisaniu umowy z klubem z Łazienkowskiej.
Prezes Legii Piotr Zygo ujawnił tymczasem, że mistrzowie Polski szukają wciąż obrońcy. Potwierdził, że toczą się rozmowy z piłkarzem z polskiej ligi, ale zaznaczył, że nie ma na myśli Pawła Magdonia z Wisły Płock.

Legia sie zbroi a Wisla rozbraja sprzedajac i tak bezuzytecznych zawodnikow - McDoune jak tak dalej pojdzie to zaczne kibicowac Legii :wink:

McDoune - 21-12-2006, 14:20

Meteo napisał/a:

Legia sie zbroi a Wisla rozbraja sprzedajac i tak bezuzytecznych zawodnikow - McDoune jak tak dalej pojdzie to zaczne kibicowac Legii :wink:

To jest Was już dwóch, Marcin-Krak też zapowiadał że przechodzi na właściwe wyznanie :twisted:
Swoją drogą jak zaczniecie przyjeżdzać na Łazienkowską to się odezwijcie, to i ja przestanę być "Piknikiem" i się przejdę na mecz 8)
Może zrobimy jakąś sektorówkę LEGIA - Mitsumaniaki :wink:

pozdro

Marcin-Krak - 21-12-2006, 17:38

McDoune napisał/a:
PS Myślę że Bracia B grają zbyt egoistycznie i większa korzyść byłaby z kasy niż z nich ale to nie mój problem

Jasne tylko że oni nie wiem co robią z tą kasą za transfery - więc może lepiej co by Brożkowie zostali ;)

"Odejdę z Wisły, jeśli klub mi zapłaci" - kto to powiedział :?: kryszałowicz :twisted:

McDoune napisał/a:
To jest Was już dwóch, Marcin-Krak też zapowiadał że przechodzi na właściwe wyznanie

Mam nadzieję że jednak tak nie będzie :twisted:

A jeszcze jedna rzecz. Zauważcie - Wisła zawsze szumnie o transferach mówiła co z nich wychodziło to inna sprawa :wink: , ale obecnie nic się nie mówi o nowych transferach - może to dobry znak :?: :mrgreen:

Anonymous - 21-12-2006, 22:46

Obys Marcin mial racje z tymi transferami , ze teraz nic o nich nie mowia to sciagna dobrych pilkarzy , bo w przeciwnym razie bedzie katastrofa jakiej nie widzielismy od lat w Wisle .
Marcin-Krak - 22-12-2006, 09:02

LEGIA SIĘ WZMACNIA :!: :twisted: :mrgreen:
Iraklis Saloniki, którego w walce o awans do fazy grupowej Pucharu UEFA wyeliminowała Wisła Kraków chce pozyskać Piotra Włodarczyka z Legii Warszawa - informuje "Przegląd Sportowy".

Anonymous - 22-12-2006, 09:22

No to sie McDoune ucieszy jak Iraklis Saloniki kupi Wlodarczyka :twisted:
Marcin-Krak - 22-12-2006, 09:32

Meteo napisał/a:
No to sie McDoune ucieszy jak Iraklis Saloniki kupi Wlodarczyka

Też tak myślę - ja tam się mniej cieszę.
A poza tym:
Jakiś klub sobie znajdę. Jak nie w kraju, to za granicą - mówi spokojnym głosem Kuźba w rozmowie z "Super Expressem". - Najważniejsze jest to, że z moim zdrowiem wreszcie wszystko jest w porządku - uśmiecha się.

"(...)trener Nawałka zakomunikował mi, że na obóz przygotowawczy na pewno z Wisłą nie pojadę - opowiada Kuźba, który nie wierzy w to, że Wisła podziękowała mu z powodu oszczędności zarządzonych ponoć przez Bogusława Cupiała."

McDoune - 22-12-2006, 13:44

Marcin-Krak napisał/a:
Meteo napisał/a:
No to sie McDoune ucieszy jak Iraklis Saloniki kupi Wlodarczyka

się cieszę :mrgreen:

Marcin-Krak napisał/a:

Też tak myślę - ja tam się mniej cieszę.
A poza tym:
Jakiś klub sobie znajdę. Jak nie w kraju, to za granicą - mówi spokojnym głosem Kuźba w rozmowie z "Super Expressem". - Najważniejsze jest to, że z moim zdrowiem wreszcie wszystko jest w porządku - uśmiecha się.

"(...)trener Nawałka zakomunikował mi, że na obóz przygotowawczy na pewno z Wisłą nie pojadę - opowiada Kuźba, który nie wierzy w to, że Wisła podziękowała mu z powodu oszczędności zarządzonych ponoć przez Bogusława Cupiała."

Tylko byle nie do Iraklisu bo mogą wtedy z Nędzy zrezygnować :evil: Swojądrogą z takim duetem napadziorów to byłby klu :mrgreen:

Anonymous - 23-12-2006, 10:13

Działacze Nancy nie zapłacą Wiśle Kraków 3 milionów euro za transfer Pawła Brożka. Uważają, że cena jest zbyt wysoka (sami proponowali najwyżej 2 miliony), a na dodatek do wyjazdu nie pali się też sam zawodnik - pisze "Przegląd Sportowy".
"Moglibyśmy wyłożyć te 3 miliony pod warunkiem, że ten piłkarz byłby dla nas istotnym wzmocnieniem. A w przypadku Brożka nie ma takiej pewności. Widzieliśmy Polaka w pięciu spotkaniach i pokazał w nich parę interesujących zagrań, lecz to nie było nic nadzwyczajnego. Za taką cenę można znaleźć na rynku wielu dobrych piłkarzy" - powiedział Pablo Correa, urugwajski szkoleniowiec Nancy.

Trener Francuzów dodał także , że po fiasku rozmów z Wisłą, nie wyklucza złożenia oferty BOT GKS Bełchatów w sprawie wykupu Radosława Matusiaka.

Marcin-Krak - 23-12-2006, 15:11

Brożek stwierdził że nie jest przygotowany i nie czuje się na siłach do gry w zagranicznym klubie z wyższej półki. :roll: :twisted:
Anonymous - 23-12-2006, 15:43

Marcin-Krak napisał/a:
Brożek stwierdził że nie jest przygotowany i nie czuje się na siłach do gry w zagranicznym klubie z wyższej półki. :roll: :twisted:

Albo wkoncu jakis pilkarz ( tj Brozek ) zmadrzal i popatrzyl co dzieje sie z jego kolegami ktorzy na sile chcieli wyjechac na zachod i stweirdzil ze nie chce dzielic ich losu