To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - ORGANIZATOR i MIEJSCE - POSZUKIWANIA!!!

Anonymous - 04-09-2010, 21:52

Super opis Jacek. Z mojej strony dodam kilka uwag, może już nieistotnych, ale przecież dyskutujemy... ;)

Zbrosławice zaproponowałem, bo np. w 2006 roku była tam impreza na 400 osób (z czego ok. 200 spało na miejscu - domki, ośrodek, motel Apollo 100 metrów od ośrodka). Parking jest - otwierają drogę zwykle zamkniętą na terenie ośrodka w przypadku dużej ilości samochodów.

Zadzwoniłem sobie dzisiaj jeszcze do organizatora imprezy i odradził mi imprezę w tym ośrodku. Faktycznie ostatnio są jakieś problemy z właścicielami, a PBS po raz 6. gości w tym miejscu tylko ze względu na tradycję tych zawodów...

Dla mnie temat zamknięty. ;)

Dodam jeszcze, że w okolicach GOP nie ma takiego ośrodka, który spełniałby wszystkie wymagania na zlot MitsuManiaków. Ja w tym momencie muszę wycofać propozycję zorganizowania zlotu, bo koszty i czas dojazdu do miejsca imprezy (np. ponad 50km) za bardzo kolidowałyby z moim życiem prywatnym. Niestety wiem co to organizacja dużej imprezy daleko od domu... :? Impreza była pod Krakowem (75km w jedną stronę) a drogi z Katowic do Krakowa nie ma dobrej... przynajmniej moim zdaniem. ;)

mkm - 05-09-2010, 00:28

Forest_Taft, jeszcze nawet nie wiadomo gdzie zlot bedzie, a Ty juz obdzwaniasz "sponsorów"?
Uzgadniałes to z kims?
Zeby potem problemów nie było.

Morfi - 05-09-2010, 00:31

mkm, a ty jak zawsze narzekasz. A ktos wyszedł z inicjatywą.
BUBU - 05-09-2010, 02:13

Morfi napisał/a:
mkm, a ty jak zawsze narzekasz.

Bo to taki klubowy malkontent :wink:

akbi - 05-09-2010, 08:37

mkm, lepsze przedwczesne rozpoznanie, niz podczas organizacji juz zlotu stwierdzenie, ze nie ma sie sponsorow ani zadnego przedstawiciela MMC.
Anonymous - 05-09-2010, 10:07

mkm, nie będzie problemów. Fakt, nie uzgadniałem z nikim, ale ze sponsorami rozmawiałem na zasadzie: Nasze województwo jest jedną z propozycji.....czy w momencie jeśli zostanie wybrane zgodzą się państwo na zasponsorowanie....

Oni do mnie :

Tak, jak najbardziej. Proszę przysłać maila i w momencie jak wybierzecie Łódzkie zapraszam do biura w celu uzgodnienia szczegółów.

Więc zaplecze jest.....

Kwestia decyzji.....

Hotel wodnik musi dostać odpowiedź za 2 mc-e

mkm - 05-09-2010, 10:23

Tegoroczni sponsorzy deklarowali się na rok 2011 czy dziękują nam za współpracę?
Jezeli dziekują to faktycznie - "od przybytku głowa nie boli", jezei jednak nie podziekowali, to trzeba być "ostrożnym", zeby kogoś nie urazic :wink:
Z tych wątpliwości zrodziło sie moje zaniepokojenie, a co za tym idzie pytanie...

akbi - 05-09-2010, 10:37

mkm, spokojnie, czuwam ... poza tym jak masz jakies watpliwosci, to porozmawiaj z jakims organizatorem zlotu jak to sie odbywa, bo opisane Twoje obawy sa bezsasadne, gdyz nigdy zaden sponsor nie deklaruje wspolpracy dluzszej niz - na najblizszy Zlot.
Aga - 05-09-2010, 14:50

BUBU napisał/a:
Morfi napisał/a:
mkm, a ty jak zawsze narzekasz.

Bo to taki klubowy malkontent :wink:

Forest, Ty się nic a nic nie przejmuj!
Rób swoje, bo świetnie zacząłeś i przypadkiem się nie zniechęcaj takim marudzeniem!
masz za sobą Akbiego - a to najważniejsze :p

... i wielu forumowiczów - wśród nich MNIE !! ;)

Anonymous - 05-09-2010, 15:29

Aga napisał/a:
Rób swoje, bo świetnie zacząłeś i przypadkiem się nie zniechęcaj takim marudzeniem!

... i wielu forumowiczów - wśród nich MNIE !!

Wszytsko ok.....tyle tylko że tak jak
mkm napisał/a:
jeszcze nawet nie wiadomo gdzie zlot bedzie

A to co napisałem to propozycja, bo żeby wybrać trzeba mieć z czego.....

Już wiem że Misiek-misiek pomoże w organizacji więc już jest nas 2.

Kwestia tylo co by demokratycznie wybrać.

[ Dodano: 05-09-2010, 15:32 ]
Aga napisał/a:

... i wielu forumowiczów - wśród nich MNIE !!

Dziękuję, miło mi to czytać.

koszmarek - 05-09-2010, 15:54

Forest_Taft napisał/a:

... i wielu forumowiczów - wśród nich MNIE !! ;)

+1

Anonymous - 05-09-2010, 16:02

Jestem za.
Piwor - 05-09-2010, 16:28

O i będzie blisko. :) W razie czego podobnie jak Martyna jestem w stanie pomóc.
mkm - 05-09-2010, 16:36

Tak! Za! +1! Hurra! Tylko jak na szybko przeliczylem miejsca w Wawrzkowiznie (dobrze odmieniłem?) to wychodzi 350 osob... Czy zle licze?
yaro1976 - 05-09-2010, 16:53

o ile mnie kobieta nie zabije to chętnie pomogę w organizacji, na tyle ile będę mógł, jeżeli będzie się odbywał w łódzkim