To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Luźne gadki w małopolsce.

nicola80 - 06-02-2012, 00:11
Temat postu: FREESTYLE
Witam :) nie było mnie tu dość dawno :) ale zajęłam się sportem zimowym :) czyli moja kochana desia :) a co u Was ? założyłam nowy temat dla ...... co u Was kochani dzieje jak Wasze kochane autka się sprawują, jak sezon zimowy ? coś się dzieje ? wybierałam się z Wami na spot'a ale niestety ręka prawa w szynie to nie umożliwiła ...
Tomek - 06-02-2012, 08:00
Temat postu: Re: FREESTYLE
nicola80 napisał/a:
ale niestety ręka prawa w szynie to nie umożliwiła ...

kieliszek można i lewą ręką przechylać

Marcin-Krak - 06-02-2012, 08:36

Mamy już coś takiego jak luźne gadki :P

http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=56641

Myślę, że starczy :D

Wojzi możesz się wykazać scal tematy i może podwiesisz gadki, a coś innego zdejmiesz - o tematy mi chodzi o tematy :D

wojzi - 08-02-2012, 00:56

nicola80 napisał/a:
wybierałam się z Wami na spot'a ale niestety ręka prawa w szynie to nie umożliwiła ...

Wproś się kogoś do wozu to nie będziesz musiała kierować, a....
tomek84 napisał/a:
kieliszek można i lewą ręką przechylać

Marcin-Krak napisał/a:
Wojzi możesz się wykazać scal tematy i może podwiesisz gadki, a coś innego zdejmiesz - o tematy mi chodzi o tematy
O które maty :P ?

To się pochwalę, że po czterech dniach w końcu mam znowu wodę w łazience. Można się kąpać :D .

sieegurd - 08-02-2012, 06:52

wojzi napisał/a:
To się pochwalę, że po czterech dniach w końcu mam znowu wodę w łazience. Można się kąpać .

No po 4 dniach bez kąpieli to już chyba zalatywało nieładnie od Ciebie :P

wojzi - 08-02-2012, 09:24

Nie no w poniedziałek, wtarabaniłem wszystkich do Cari i przewiozłem do rodzinny na kąpiel i pranie.
Marcin-Krak - 13-02-2012, 19:17

Jest sobie taki o to gadżet do nabycia - zainteresowanie liche - bo może mało kto widział temat ? :roll:
http://forum.mitsumaniaki...1011416#1011416

jaca71 - 14-02-2012, 08:54

Marcin-Krak, Miałem takie coś jako gratis od Adama Opla. Średnio funkcjonalne. ja kluczyki noszę w kieszeniach i czym mniej wszystkiego przy nich tym łatwiej. A brelok od Kampi'ego jest the best bo masz wszystko co potrzeba: wygląd i wszelkie potrzebne info w razie zgubienia.
Marcin-Krak - 14-02-2012, 08:56

jaca71, ja raczej będę używał tego ... jako portmonetka :P
wojzi - 19-02-2012, 22:24

Część mogła nie widzieć, a tu ciekawa akcja: http://forum.mitsumaniaki...ic.php?t=70674.

Może akurat komuś od nas się uda wylicytować i pomóc dzieciakom. No chyba, że się zrzucimy jako cały region i każdy z nas będzie robił po okrążeniu :D

Seichan - 03-09-2012, 17:11

Marcinku, aż tak daleko nie szukałam ;)

A więc ponownie: DZIĘKUJĘ za super zabawę :mrgreen:

I zapraszamy na lubelską ławeczkę w przyszłym roku ;)

Marcin-Krak - 03-09-2012, 17:12

Seichan napisał/a:
A więc ponownie: DZIĘKUJĘ za super zabawę :mrgreen:

Ja dziękuję jeszcze bardziej w imieniu swoim i nie tylko - bo z Krakowa to nie tylko ja byłem u Was na ławeczce :mrgreen:
Seichan napisał/a:
I zapraszamy na lubelską ławeczkę w przyszłym roku ;)

Na pewno się pojawię :)

Tomek - 03-09-2012, 18:03

Marcin-Krak napisał/a:
bo z Krakowa to nie tylko ja byłem u Was na ławeczce :mrgreen:

ano, ja też byłem
i też dziękuję za kilka minut spędzonych razem

wojzi - 01-02-2013, 03:40

Dziś w robocie sie okazało, że jeden z nowych ma Rekina. Coś czuję, że będę gościa lubił.

Na forum, był kilka razy ale na razie nie zarejestrowany. Będę ciągnął za uszy :twisted:

wojzi - 06-02-2013, 03:51

wojzi napisał/a:
Dziś w robocie sie okazało, że jeden z nowych ma Rekina. Coś czuję, że będę gościa lubił.

Jego ojca też polubię. Ojczulek ma Lancera.