Nasze Miśki - Colt GTi :)
wilk88 - 24-03-2011, 22:55
pawliku napisał/a: | w planach jeszcze jest przywrócenie go do 100% oryginału czyli jakieś dupsy tuningowe idą out |
To skąd te plany na jakieś dwa odcienie lakieru?
A tak swoją drogą fajna maszyna, ja tam się za bardzo nie znam na tych olejach ale z doświadczenia wiem, że oszczędności są jeszcze kosztowniejsze (prędzej czy później), zaufałbym pozostałym mitsumaniakom, bo nie raz mi już pomogli (bardziej niż mechanicy którym płaciłem). Ale jak już wspomniałem, ja się nie znam
PGmitsub - 24-03-2011, 23:07
Jasna sprawa, jak możesz malować autko do woli to nie ma dla Ciebie problemu
A co do oleju, to jeżeli był pełen syntetyk to zostań przy nim, zmiany na gęstszy olej nie robią dobrze silnikowi bo to nie te czasy i nie te oleje co kiedyś, tylko dziwne sentymenty zostały niektórym "mechanikom"
Hubeeert - 24-03-2011, 23:12
Ten silnik kręci się za wysoko żeby minerał mógł to wytrzymać bez szkody dla silnika.
Owczar - 25-03-2011, 00:03
pawliku napisał/a: | brawo Owczar, na zlocie masz piwo |
kuzi napisał/a: | Chętnie pojadę do Warszawy i sam osobiście je mu wręcze. |
To był sarkazm... Czy ja muszę wszystko pisać wprost żeby każdy zrozumiał? Szkoda silnika, ale to decyzja właściciela. Jak będzie chciał to wleje kujawski.
pawliku - 25-03-2011, 13:56
wilk88 napisał/a: | pawliku napisał/a:
w planach jeszcze jest przywrócenie go do 100% oryginału czyli jakieś dupsy tuningowe idą out
To skąd te plany na jakieś dwa odcienie lakieru? | tak jak pisałem żadnych dupsów takich jak pług z przodu i z tyłu jakieś ekstra progi i niewiadomo jakie felgia tak pomalowane auta zawsze mi sie podobały
wilk88 - 25-03-2011, 14:30
Pisałeś też, że przywrócenie w 100% do oryginału, malując go na własny sposób tracisz kilka % Tzn. żeby było jasne, ja tam nic przeciwko nie mam, zawsze jak się kombinuje to jest możliwość, że wyjdzie coś lepszego niż pierwowzór. Powodzenia!
Mario - 25-03-2011, 14:49
pawliku napisał/a: | tak jak pisałem żadnych dupsów takich jak pług z przodu i z tyłu jakieś ekstra progi i niewiadomo jakie felgia tak pomalowane auta zawsze mi sie podobały | A więc czekamy na zdjęcia po
wilk88 - 25-03-2011, 15:01
Z tego co widziałem po projekcie to chcesz czarną maskę i dach + białe felgi?
Masz tu coś dokładniejszego niż Paint, może Cie zniechęci
rosomak1983 - 25-03-2011, 15:39
wilk88 napisał/a: | Z tego co widziałem po projekcie to chcesz czarną maskę i dach + białe felgi?
Masz tu coś dokładniejszego niż Paint, może Cie zniechęci |
czarna maska i dach nie bedzie pasowac do ciemnej zieleni,
Białe felgi OK dobry pomysł,
Mario - 25-03-2011, 15:42
No tu to faktycznie nie za ciekawie jak dla mnie
pawliku - 25-03-2011, 16:33
ee tam mnie sie podoba
Mario - 25-03-2011, 16:51
pawliku napisał/a: | ee tam mnie sie podoba |
I to podstawa
To najważniejsze powinno być przy wszelkich wyborach
wilk88 - 25-03-2011, 17:27
MaRIo_ napisał/a: | No tu to faktycznie nie za ciekawie jak dla mnie |
rosomak1983 napisał/a: | :shock: czarna maska i dach nie bedzie pasowac do ciemnej zieleni,
Białe felgi OK dobry pomysł, |
Chwila, chwila! Wszyscy nie tu cytują ale to nie jest mój pomysł, żeby nie było nie jasności Mnie też się nie podoba, nawet białe felgi.
mystek - 25-03-2011, 22:56
biała felga jak najbardziej na plus! Czarna maska kicha, natomiast widziałbym ambery (czy można prosić o wizualizację z amberami?)
No i oczywiście najważniejsze jest zdanie Pawliku i jego gust, to podstawa mimo wszystko
pawliku - 26-03-2011, 00:25
ale ja mam pomaranczowe kierunki
|
|
|