To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Śląskie - II ZLOT ŚLĄSKI - TYCHY - 12 CZERWIEC 2011

marcin4g - 12-06-2011, 23:20

:roll: I raz na zlocie milo mi było was poznać, mam nadzieję że spotkamy się jeszcze nie raz.

... dziękuje wszystkim za wsparcie naprawdę jestem zaskoczony postawą wszystkich ...
... SZOK ! wszyscy przyszli i stanęli murem za mną bardzo to było miłe ...
... przecież się nie znamy a czekając na "niebieskich" pomyślałem jak to fajne że jesteście ...
... szkoda zderzaka oczywiste ... mi natomiast pozostanę w pamięci wasza POSTAWA POMOC i słowa otuchy ...

Jutro udaje się do ubezpieczyciela zgłosić całą sprawę i oczekiwać wizyty rzeczoznawcy :roll:

Realistka - 13-06-2011, 06:09

żałuję że nie dojechałam, ale za szwankowało mi zdrowie :(
Może następnym razem zobaczymy się :)

londolut - 13-06-2011, 10:27

Ja również dziękuję :) Zostałbym dłużej ale sesja Julii jest nieubłagana :?
Morfi - 13-06-2011, 12:25

marcin4g, Nie przejmuj się. Dmuchanie musisz potrenować :) Stary zgred bedzie miał nauczke.

Dzieki wszystkim za tak liczną obecność :)

Arturro-86 - 13-06-2011, 16:03

marcin4g napisał/a:
:roll: I raz na zlocie milo mi było was poznać, mam nadzieję że spotkamy się jeszcze nie raz.

... dziękuje wszystkim za wsparcie naprawdę jestem zaskoczony postawą wszystkich ...
... SZOK ! wszyscy przyszli i stanęli murem za mną bardzo to było miłe ...
... przecież się nie znamy a czekając na "niebieskich" pomyślałem jak to fajne że jesteście ...
... szkoda zderzaka oczywiste ... mi natomiast pozostanę w pamięci wasza POSTAWA POMOC i słowa otuchy ...

Jutro udaje się do ubezpieczyciela zgłosić całą sprawę i oczekiwać wizyty rzeczoznawcy :roll:

Co się stało :?: Bo mnie już chyba wtedy nie było...

Ze swojej strony: bardzo mi było miło spotkać wreszcie tylu mitsumaniaków, dziękuję za spotkanko, bardzo mi się podobało :p
Przepraszam, że nie było mnie już na tym grillu, ale w nocy prawie nie spałem :( Mam nadzieję, że wybaczycie :p

mjsystem - 13-06-2011, 19:41

madź napisał/a:
wyścig formuły 1 został przerwany po 25 okrążeniach więc Jogurt i Morfi pewno przed telewizorami i nie będą źli że się baby zagadały:d

No nie do końca, bo wyścig miał przerwę, ale trwał do 23.15 i był zajefajny, jeden z ciekawszych w tym roku :twisted:

[ Dodano: 13-06-2011, 20:02 ]
marcin4g napisał/a:
I raz na zlocie milo mi było was poznać, mam nadzieję że spotkamy się jeszcze nie raz.

Marcin spokojnie, zapraszamy, stłuczka pójdzie w niepamięć, a przed nami wszystkimi wiele wspólnej miłej zabawy :mrgreen:

[ Dodano: 13-06-2011, 20:05 ]
misjonarz. napisał/a:
a teraz parę fotów ode mnie

Rysiek, moja Madzia powiedziała, że Ci zabierze aparat :lol:

madź - 13-06-2011, 21:02

Stłuczka pójdzie w niepamięć ale to dmuchanie nie koniecznie:D:D:D:D
mjsystem - 13-06-2011, 22:14

A co było z dmuchaniem? :P
Jogurt - 13-06-2011, 23:38

zlot bardzo fajny, co ciekawe poznałem 3 Mitsumaniaków z Tychów osobiście wkońcu. wyścig też się udało zaliczyć, chyba najlepszy z tego sezonu. koleś w czarnym gigant, płakałem ze śmiechu. dziękuję sponsorom kiełbasek i Ryśkom za kartofla :lol: kilka fotek z mojej komórki, żeby nie było że tylko ja jestem od łopaty :twisted: kto nie był do końca niech żałuje. pozdro i do następnego.

MartinMM - 14-06-2011, 09:57

Jogurt, i tak filmik z Toba w roli głównej już zdobywa internet :)
MI zostało tylko oglądanie fotek i czytanie waszych komentarzy, myśle ze następnym razem przyjade na spota :) bez ryzykowania :)

mjsystem - 30-08-2011, 12:34

https://picasaweb.google.com/117760458140378380679/SpotTychy2011?authkey=Gv1sRgCLvppNmopLakqgE#slideshow/5646593143524382034

znalazłem przypadkiem kilka fotek na pamiątkę :P