Zloty i Spoty - zlot MM 2012 - pomysly i propozycje
pamar - 10-09-2011, 09:10
Ośrodek w Lidzbarku, ma 315 miejsc z łazienkami itd w budynkach hotelowych A B i C, pozostałe miejsca, są o niższym standardzie, ale uważam, że absolutnie do przyjęcia! Budynek E nie jest gorszy niż te z Wilkas, czy z Żywca. Domki to tylko 70 miejsc noclegowych (z dostawkami max do 80 miejsc noclegowych) i myślę, że to trzeba by było traktować jako "rezerwa"
Jestem za "Lipami"
ALE! tradycyjnie już... dn 24.08.2012 JEST WESELE pod lipami
Miejsc na parkingach mają na ok 200 aut, pozostałe miśki stały by na boisku.
Poza tym, uważam, że mają dobre ceny:
Budynek hotelowy A, B, C Cena
Nocleg w pokoju 2 osobowym (cena za jedną osobę)
Łazienka i TV 40 PLN
Nocleg w pokoju 1 osobowym
Łazienka i TV 60 PLN
Domki campingowe
4 osobowy (cały domek) 120 PLN
3 osobowy (cały domek) 100 PLN
2 osobowy (cały domek) 80 PLN
Wyżywienie
Śniadanie 10 PLN
Obiad 15 PLN
Kolacja 10 PLN
Opłata klimatyczna (doliczna do pobytu powyżej 1 doby) 1,65 PLN
Dla grup zorganizowanych proponujemy specjalne rabaty
Uprzejmie informujemy, iż w pokojach nie ma lodówek, czajników, naczyń.
Cena pobytu nie obejmuje ręczników oraz kosmetyków.
Tyle ode mnie
Radzę się streszczać, bo za chwilę będzie za późno!
Krystian99 - 10-09-2011, 18:43
pamar fajny ośrodek można by się poważniej zacząć zastanawiać
m6riano - 10-09-2011, 18:48
Cytat: | Dla grup zorganizowanych proponujemy specjalne rabaty |
Może zamiast rabatów kazać im kupić lodówki i czajniki(jak już zaklepiemy ta miejscówe;-)
wtedy i wilk syty i owca cała..
volve - 10-09-2011, 19:27
Ogólnie niezła propozycja. Bez czajnika da się przeżyć(w tym roku np. miało być pomieszczenie gospodarcze w ośrodku sportowym, ale jak o tym wspomniałem na recepcji, to spojrzeli na mnie jak na człowieka z innej planety...), gorzej z lodówką, bo w końcu gdzieś trzeba "napoje" schłodzić I jeśli opcja tego ośrodka by przeszła, to warto pokusić się o negocjacje w kwestii jakiś bonów na śniadania i obiady(tak jak w Wilkasach).
Seichan - 10-09-2011, 20:32
Ja nadal podnoszę kwestię łazienek, a właściwie ich braku w domkach. Brak czajników można przeżyć, z lodówkami gorzej, ale też ujdzie, natomiast wspólna łazienka dla wszystkich domków? A jeśli nie starczy dla wszystkich miejsca w pawilonach, to pozostają tylko domki.
Anonymous - 10-09-2011, 20:52
Na dniach się dowiem, bo koło Rawy Mazowieckiej jest ośrodek na 500+ i podobno o lepszym standardzie niż Wawrzkowizna. Mimo wszystko, nie widzę chętnych i to jest chyba największy problem. Bo ośrodek, to nawet jako samo pole namiotowe może być git....Ale jak nie ma kto zorganizować....to i super ośrodek nic nie pomorze...
Dowiem sięna temat tego ośrodka, bo jak do tej pory znalazłem ośrodek na 200+ jakiś od ZHP....Ale to na pewno nie to...
Szukam dalej, choć zaznaczam że nie należę do chętnych na "X". (choć czas pokarze)
cabaniarz - 10-09-2011, 21:38
m6riano napisał/a: | Może zamiast rabatów kazać im kupić lodówki i czajniki(jak już zaklepiemy ta miejscówe;-)
wtedy i wilk syty i owca cała.. |
przecież lodówki i czajniki każdy może zabrać ze sobą
Misiek :) - 10-09-2011, 22:15
cabaniarz napisał/a: | przecież lodówki i czajniki każdy może zabrać ze sobą |
Co do łazienek, to część loków ma. Im wcześniej się płaci tym większa szansa na pokój z łazienką.
Lodówke mogę zabrać, czajnik nawet kupić... (lodówka może być jedna na kilka osób)
Co do łazienki, mnie osobiście to przeszkadza ale to nie jest jakaś przeszkoda nie do pokonania.
meydey000 - 11-09-2011, 14:53
a może w Sielpi? wiem że są organizowane tam zloty. fajny teren z zalewem, masa domków oraz hotele.
Wszyc - 11-09-2011, 16:24
ehh... a może tu a może tam... ale w tym roku niezdecydowanie i żadnych konkretów za duże przejęcie tym że to jubileusz Może jakieś ultimatum wyznaczmy bo czasu co raz mniej? np. jeszcze 2 tygodnie i jak nic się nie wymyśli to tam gdzie w tym roku a potem będziemy myśleć kto pomoże bo jeżeli zlot ma być fajny to najważniejszy jest czas by organizatorzy go mieli
meydey000 - 11-09-2011, 20:09
ok. to niech ktoś walnie ile miejsc potrzebne i co to ma być, czy hotele czy mogą być domki, jaki ma być standard i podjadę i się dowiem. daleko nie mam jakieś 45-50km. tylko żebysię jeszcze ktoś znalazł żeby mi pomóc.
jacek11 - 11-09-2011, 20:11
meydey000, wszystko pisze w tym temacie
meydey000 - 11-09-2011, 20:12
a i data. jak wiadomo w przyszłym roku jest euro i żeby nie było że połowa będzie chciała jechać na gałe i nikomu nie będzie pasować, trza się z tym liczyć.
koszmarek - 11-09-2011, 20:36
data jest taka sama- ostatni weekend sierpnia
sniegu - 11-09-2011, 20:39
Dla mnie wawrzkowizna osobiście mogłaby zostać co do organizatorów to jak w końcu lpg założe to coś bym mógł pomóc ( nie dam okleić Cari organizatorem ) szacun dla Foresta bo zmęczenie na jego twarzy było widać od samego poczatku.
Ale wracając do Zlotu
Po pierwsze dla mnie ośrodek powinien być zamknięty (pytanie do Foresta jaki koszt)
po drugie ktoś napisał o treściwych nagrodach i zeby sponsorów o to męczyć a co jeżeli to My wyjdziemy z inicjatywą, że oprócz ich sponsoringu sami sie na cos złożymy?
Albo mnie zjecie żywcem za to składanie ale pomyślcie gdyby każdy z klubu rzucił na konto po 5 zł miesiecznie już by na coś było...
Potencjał ośrodka jest spory (nie do konca wykorzystany moim zdaniem) bez urazy dla organizatorów ( sam wycieczkę z kumplem kiedyś organizowałem i wiem co to znaczy żeby zapanować nad 40 ludzi a co dopiero tyloma)
odnośnie tego potencjału jest stadnina ( moja Nika pierwsza do jazdy z gotowością do zapłaty za to)
nastepnie kort tenisowy - turniej tenisa
boisko do koszykówki - turniej koszykówki
boisko do piłki nożnej - turniej gały
siatkówka kobiet i mężczyzn (znowu moja Nika pierwsza do tego)
było cos takiego jak park linowy i przy zamkniętym ośrodku dogadujemy się z chłopakami z parku gwarantujemy że minimum 25 osób albo więcej przez ten park przejdzie a oni zniżają cenę i robimy z tego konkurencje
wieczorem wyprowadzamy wszystkie auta poza teren i organizujemy zawody na najszybsze okrążenie całego parkingu
to jest tylko pare propozycji tak jak mówiłem jak tylko czas pozwoli i środki to na rezerwowego organizatora bym się pisał
|
|
|