To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Spot interregionalny Wierchomla 17-19.II.2012

Wojciech Bogacz - 16-02-2012, 19:39

tpodsiadlo napisał/a:
zderzak mocuje bo wzialem zaspe taranem

Gdybym wczoraj zrobił fotkę z tego co robiłem to chyba byś wpadł do kanału i się uszkodził ;) Niestety dowodów nie posiadam heh.

Wziąłem na zderzak trochę ponad 100 metrów 40 centymetrowego mokrego śniegu. Brakło mi żeby wyjechać. Kosztowało to 10 minut łopatą ale dzięki temu kondycja wzrosła :)

200 niżej znowu 10 minut szuflowania bo musiałem się awaryjnie zatrzymać bo ktoś inny był właśnie wypychany....

Tak czy inaczej poza 50kg sniegu, które gdzieś tam w zakamarkach do garażu przywiozłem (i które odpadło w nocy) to jest OK :)

Jackall - 16-02-2012, 21:48

Jeszcze jedna sprawa: jeżeli macie CB to zabierzcie ze sobą, będzie łatwiej się dogadać podczas jazdy :wink:
Tomek - 16-02-2012, 21:54

no ja tym razem niestety bez CB, bo jest niewyciągalne z Galanta :lol:
Jackall - 17-02-2012, 07:18

Tomek ale przecież Wy jedziecie Galantem :twisted:
Wojciech Bogacz - 18-02-2012, 09:39

Impreza jak na razie udana - nawet Wi-Fi w jadalni mamy :) Wszyscy pomimo dyskusji niemal do rana jakoś żyją :)
wojzi - 18-02-2012, 15:48

Wojciech Bogacz napisał/a:
Impreza jak na razie udana

Nawet mnie nie wkurzaj. Ja właśnie wróciłem z roboty i żal mi, że nie mogę tam być z wami.

Pozdrowienia dla wszystkich imprezowiczów.

Rebelias - 18-02-2012, 20:20

wojzi napisał/a:

Dołączam się do pozdrowień

tpodsiadlo - 19-02-2012, 19:40

dojechalismy.
bez strat w ludziach z lekka tylko amnezja i bolem lydek...

dawidoski13 - 19-02-2012, 19:51

Ja już od pół godziny jestem w domu :( jutro już szara rzeczywistość.
Dziękujemy przede wszystkim svenowi i Madzi za ogarnięcie tego wszystkiego i oczywiście Wszystkim obecnym za naprawdę fajne "integracyjne" spotkanie, na którym miło spędziliśmy czas.
p.s
sveno powrót był w dobrym tempie,możesz prowadzić kolumnę :wink: a oczywiście Jackall świetnie ją nadzoruje i zamyka :!: :wink:

Wojciech Bogacz - 19-02-2012, 20:13

Ja również dojechałem - gdzieś około 17:30 - tak samo bez problemów - trasa była bardzo przyjemna i prosta - zero korków :)

Podobnie jak Dawid - dzięki wszystkim za świetne spotkanie - bawiłem się na prawdę dobrze i na pewno będzie co wspominać jeszcze przez jakiś czas.

mjsystem - 19-02-2012, 20:32

Jesteśmy od pół godzinki w domu.
Powrót bezpieczny aczkowiek w deszczu i deszczu ze śniegiem.
Dziękujemy za wspólny wyjazd wszystkim obecnym. Miło nam poznać każdego z Was.
Czas wspólnie spędzony z MM zawsze nalezy do udanych, więc zapraszamy i przyjmiemy z pewnością zaproszenia na takie wyjazdy.
Sveno, Madziu, dzięki, że ogarnęliście wszystko i wytrzymaliście nasze kaprysy(nadmierne picie kawy itp :mrgreen: ), że wpadliście na pomysł, zeby to zorganizować :wink:
Pozdrawiamy i do następnego :!:
mAGDA i mjsystem

[ Dodano: 19-02-2012, 20:51 ]
wojzi napisał/a:

Wojzi szykujmy spot małopolskie-śląskie na wiosnę(Morfi juz wie). :wink:

Jackall - 19-02-2012, 21:24

Nie będę oryginalny i również podziękuję organizatorom za ogarnięcie wszystkiego :wink:
Dawid pewnie czułeś się jak VIP gdy eskortowały Cie dwa rekiny :mrgreen:

dawidoski13 - 19-02-2012, 21:41

Cytat:
Dawid pewnie czułeś się jak VIP gdy eskortowały Cie dwa rekiny

Tak,dokładnie tak się czułem! Podróżowanie w takiej ekipie to sama przyjemność mam na myśli załogi i oczywiście nasze kochane rekiny :wink:

sveno - 19-02-2012, 21:53

i my dziękujemy za spota. Przepraszamy za wszystkie niedogodności.
Co do powrotu, to Magda jest dalej po wielkim wrażeniem synchronicznego nawracania na 3 :)
Pragnę także poinformować wszystkich iż ostatecznie rozstrzygnęliśmy spór odnośnie skrzyń M/T i A/T. Oficjalnie przyznaje wyższość automatycznej przekładni!!!! Skąd ta zmiana u mnie? Jacek przez CB dał ostatni argument za A/T z którym nie mogłem dyskutować: na krętej górskiej trasie można spokojnie trzymać prawą rękę na kolanie pasażerki :) Automaty są lepsze :)

Marcin-Krak - 19-02-2012, 21:55

Niektórzy zazdroszczą i ... chyba tylko pozostaje im czekać na zdjęcia.
Mogą być także kolan pasażerek :P