Zloty i Spoty - Spot interregionalny Wierchomla 17-19.II.2012
Wojciech Bogacz - 16-02-2012, 19:39
tpodsiadlo napisał/a: | zderzak mocuje bo wzialem zaspe taranem |
Gdybym wczoraj zrobił fotkę z tego co robiłem to chyba byś wpadł do kanału i się uszkodził Niestety dowodów nie posiadam heh.
Wziąłem na zderzak trochę ponad 100 metrów 40 centymetrowego mokrego śniegu. Brakło mi żeby wyjechać. Kosztowało to 10 minut łopatą ale dzięki temu kondycja wzrosła
200 niżej znowu 10 minut szuflowania bo musiałem się awaryjnie zatrzymać bo ktoś inny był właśnie wypychany....
Tak czy inaczej poza 50kg sniegu, które gdzieś tam w zakamarkach do garażu przywiozłem (i które odpadło w nocy) to jest OK
Jackall - 16-02-2012, 21:48
Jeszcze jedna sprawa: jeżeli macie CB to zabierzcie ze sobą, będzie łatwiej się dogadać podczas jazdy
Tomek - 16-02-2012, 21:54
no ja tym razem niestety bez CB, bo jest niewyciągalne z Galanta
Jackall - 17-02-2012, 07:18
Tomek ale przecież Wy jedziecie Galantem
Wojciech Bogacz - 18-02-2012, 09:39
Impreza jak na razie udana - nawet Wi-Fi w jadalni mamy Wszyscy pomimo dyskusji niemal do rana jakoś żyją
wojzi - 18-02-2012, 15:48
Wojciech Bogacz napisał/a: | Impreza jak na razie udana |
Nawet mnie nie wkurzaj. Ja właśnie wróciłem z roboty i żal mi, że nie mogę tam być z wami.
Pozdrowienia dla wszystkich imprezowiczów.
Rebelias - 18-02-2012, 20:20
wojzi napisał/a: | Pozdrowienia dla wszystkich imprezowiczów. |
Dołączam się do pozdrowień
tpodsiadlo - 19-02-2012, 19:40
dojechalismy.
bez strat w ludziach z lekka tylko amnezja i bolem lydek...
dawidoski13 - 19-02-2012, 19:51
Ja już od pół godziny jestem w domu jutro już szara rzeczywistość.
Dziękujemy przede wszystkim svenowi i Madzi za ogarnięcie tego wszystkiego i oczywiście Wszystkim obecnym za naprawdę fajne "integracyjne" spotkanie, na którym miło spędziliśmy czas.
p.s
sveno powrót był w dobrym tempie,możesz prowadzić kolumnę a oczywiście Jackall świetnie ją nadzoruje i zamyka
Wojciech Bogacz - 19-02-2012, 20:13
Ja również dojechałem - gdzieś około 17:30 - tak samo bez problemów - trasa była bardzo przyjemna i prosta - zero korków
Podobnie jak Dawid - dzięki wszystkim za świetne spotkanie - bawiłem się na prawdę dobrze i na pewno będzie co wspominać jeszcze przez jakiś czas.
mjsystem - 19-02-2012, 20:32
Jesteśmy od pół godzinki w domu.
Powrót bezpieczny aczkowiek w deszczu i deszczu ze śniegiem.
Dziękujemy za wspólny wyjazd wszystkim obecnym. Miło nam poznać każdego z Was.
Czas wspólnie spędzony z MM zawsze nalezy do udanych, więc zapraszamy i przyjmiemy z pewnością zaproszenia na takie wyjazdy.
Sveno, Madziu, dzięki, że ogarnęliście wszystko i wytrzymaliście nasze kaprysy(nadmierne picie kawy itp ), że wpadliście na pomysł, zeby to zorganizować
Pozdrawiamy i do następnego
mAGDA i mjsystem
[ Dodano: 19-02-2012, 20:51 ]
wojzi napisał/a: | Pozdrowienia dla wszystkich imprezowiczów. |
Wojzi szykujmy spot małopolskie-śląskie na wiosnę(Morfi juz wie).
Jackall - 19-02-2012, 21:24
Nie będę oryginalny i również podziękuję organizatorom za ogarnięcie wszystkiego
Dawid pewnie czułeś się jak VIP gdy eskortowały Cie dwa rekiny
dawidoski13 - 19-02-2012, 21:41
Cytat: | Dawid pewnie czułeś się jak VIP gdy eskortowały Cie dwa rekiny
|
Tak,dokładnie tak się czułem! Podróżowanie w takiej ekipie to sama przyjemność mam na myśli załogi i oczywiście nasze kochane rekiny
sveno - 19-02-2012, 21:53
i my dziękujemy za spota. Przepraszamy za wszystkie niedogodności.
Co do powrotu, to Magda jest dalej po wielkim wrażeniem synchronicznego nawracania na 3
Pragnę także poinformować wszystkich iż ostatecznie rozstrzygnęliśmy spór odnośnie skrzyń M/T i A/T. Oficjalnie przyznaje wyższość automatycznej przekładni!!!! Skąd ta zmiana u mnie? Jacek przez CB dał ostatni argument za A/T z którym nie mogłem dyskutować: na krętej górskiej trasie można spokojnie trzymać prawą rękę na kolanie pasażerki Automaty są lepsze
Marcin-Krak - 19-02-2012, 21:55
Niektórzy zazdroszczą i ... chyba tylko pozostaje im czekać na zdjęcia.
Mogą być także kolan pasażerek
|
|
|