Zachodniopomorskie - dobry warsztat szczecin
volve - 04-06-2012, 17:21
Co prawda nie znam za bardzo 2.4 GDI, ale jak widziałem u Yoshiko w Galancie to niewiele się różnił od 1.8 GDI. Jak chcesz, to możemy się umówić i podłączymy auto pod mojego kompa. Mam EvoScana więc co nieco dowiemy się, co może być nie tak.
Mi ogólnie najbardziej pasowałby którykolwiek dzień długiego weekendu, bo normalnie w tygodniu nie mam za bardzo czasu.
W razie czego pisz na PW do mnie, dogadamy się co do terminu i miejsca
phot - 13-07-2012, 13:03
Nie wiem czy bylo ale moze zna ktos: http://www.autoplus-szczecin.com/ z Wernyhory - mysle ze Rafal zna z racji okolicy:) Wiecie cos o nich? Warto jezdzic?
PozdRoz
Rafal_Szczecin - 13-07-2012, 14:15
phot napisał/a: | mysle ze Rafal zna |
Rafal nie zna
phot - 13-07-2012, 15:10
Jestem w szoku ze nie znasz:)
marco06 - 02-12-2012, 19:26
Witam, chcę jutro jechać właśnie do Auto-Plus, bo reklamuja się "specjalizacją Renault i Mitsu", mam problem z ogrzewaniem w swoim Grandisie i błędami "grzałki sondy lambda" i "ciśnienia paliwa". Chiałem pojechać do Serwisu Mitsu w Ustowie, ale za samo podłączeni kompa chcieli 260zł !
RalfPi - 12-12-2012, 11:13
No i urwaaaał!
Ale to nie było dobre - wycenili mi szkodę na dość znaczną kwotę... (a w sumie miałem naprawdę delikatną stłuczkę z latarnią) - szklanka na drodze wyjazdowej z osiedla + 2,3 zimy przejeżdżone (małe doświadczenie) i kuku gotowe
więc piszę z prośbą o pomoc...
szukam dobrego(!) warsztatu, który zajmuje się blacharką i lakierowaniem..
W ASO cena jest kosmiczna - co prawda mam AC, ale chcą mi wziąć furę na 1 tydzień co nie do końca mi pasuje...
Pozdrowienia!
Drzemacz - 12-12-2012, 14:52
Polecam Blacharnie-Lakiernie u Pawła Golińslkiego Mistrzowie w swoim fachu...
Ulica Żyzna 1 Szczecin
Tam właśnie malowałem swojego galanta
jAZZMAN - 12-12-2012, 16:46
RalfPi napisał/a: | ale chcą mi wziąć furę na 1 tydzień co nie do końca mi pasuje... |
Ja bym lakiernika nie poganiał
Lepiej niech Ci dadzą uto zastępcze i trzymają samochód na lakierni tyle ile potrzeba.
Z lakierowaniem jest trochę jak z gotowaniem jajka na twardo - za wcześnie wyjmiesz i kleks.
RalfPi - 12-12-2012, 21:08
jAZZMAN napisał/a: |
RalfPi napisał/a:
ale chcą mi wziąć furę na 1 tydzień co nie do końca mi pasuje...
Ja bym lakiernika nie poganiał |
Dzięki za rady - ja się nie znam - wiem, że osoba z Forum, która ma swój zakład, mówiła, że trzy dni to max.. Dlatego zapytałem.
Zadzwonię jutro do człowieka (Pawła Golińskiego) - zobaczymy co powie.
jAZZMAN - 13-12-2012, 10:18
Ja też nie jestem specem - lakierowałem tylko drewno, w tamtych czasach nikt nie używał promienników do suszenia itp.
volve - 21-12-2012, 18:07
Witam,
chciałbym się zająć po nowym roku skrzynia biegów. Zna ktoś jakiś zakład, który nie zedrze ze mnie kasy ? Do zrobienia:
- łozyska wałka sprzęgłowego (szczegóły po wyjęciu skrzyni)
- przy okazji jak już skrzynia będzie na wierzchu to wymiana kpl. sprzęgła
mlodam - 21-12-2012, 18:31
volve napisał/a: | Witam,
chciałbym się zająć po nowym roku skrzynia biegów. Zna ktoś jakiś zakład, który nie zedrze ze mnie kasy ? Do zrobienia:
- łozyska wałka sprzęgłowego (szczegóły po wyjęciu skrzyni)
- przy okazji jak już skrzynia będzie na wierzchu to wymiana kpl. sprzęgła |
Na Tamie Pomorzanskiej 12 Autoprofit
Ja ostatnio przewody wymienialam i świece .W nie cale pol godzinki sciagneli czesci i zrobili to co trzeba przy okazji gratisowo mi na tunel wzieli i sprawdzili...przystepne ceny i sie mozna dogadac.a i jak masz zakupione swoje czesci do auta to tez zamontuja bez sciagania juz z hurtowni.
volve - 22-12-2012, 09:08
mlodam napisał/a: | Na Tamie Pomorzanskiej 12 Autoprofit |
Oj nie wiem, czy oni się zajmują takimi rzeczami. U mnie trzeba będzie grzebać w "bebechach" skrzyni i najczęściej są do tego osobne serwisy.
mlodam - 22-12-2012, 10:11
volve napisał/a: | mlodam napisał/a: | Na Tamie Pomorzanskiej 12 Autoprofit |
Oj nie wiem, czy oni się zajmują takimi rzeczami. U mnie trzeba będzie grzebać w "bebechach" skrzyni i najczęściej są do tego osobne serwisy. |
przedzwon dopytaj bo nie wszystkie usługi mają na stronie
Rafal_Szczecin - 22-12-2012, 10:40
a ja bym do nich jednak nie jezdzil, poniewaz ktoregos pieknego dnia mozesz juz nie odzyskac auta .
zaklad za chwile zostanie zamkniety, wlascicielem tego jest STANRO. kierownik warsztatu juz tam nie pracuje .
|
|
|