To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - A co to kampania ?

Hubeeert - 18-09-2006, 14:25

Grześku napisał/a:
No i wtopa

Znaczy faszysta jestem
Grześku napisał/a:
czytałeś BOFH?
tak
Grześku napisał/a:
Jak o nim czytam to widzę Ciebie.
patrz motto :mrgreen:
Grześku napisał/a:
:evil:

8) :lol: :twisted:

Anonymous - 18-09-2006, 14:26

Aaa i dzieki za pozdrowienia Gość , nawzajem :)
Adaho_krak - 18-09-2006, 18:12

Panowie jestem za pozostawieniem [ you] dla mnie bomba a jakie było moje zainteresowanie tematem a jak mi było miło że mnie ktoś tak od razu zauważył a tak na marginesie mamy przecież niezłego detektywa postów w postaci Admina i to jego zadaniem jest aby [you ] było używane w odpowiedni sposób dla mnie osobiście BOMBA, KOCUR, ZAJEFAJNE itd. Powinno zostać

qbartx napisał/a:
Aaa i dzieki za pozdrowienia adaho_krak , nawzajem

qbartx nie ma za co :) Najlepszego

Marcino - 18-09-2006, 23:38

A o co to w zasadzie sie kłócić prawda Gość ???
Ankieta pokaze, to dobry pomysł.:) ale gdy sie tego nie naduzywa to jest niezłe.
POzdrawiam

Efa! - 19-09-2006, 00:44

PRZEGINACIE :evil:
Hubeeert - 19-09-2006, 07:34

Efa!, Słonko jak Cię lubię tak poproszę o uśmiech :)
igi - 19-09-2006, 08:46

Efa! napisał/a:
PRZEGINACIE :evil:

Ewciu spokojnie odpowiem Ci pewnym cytatem

Hubeeert w temacie Grupy użytkowników forum z regionów napisał/a:
Czemu Cię to tak boli? Przecież możesz ignorowac takie tematy?

KLIK DO TEJ WYPOWIEDZI ŻEBY NIKT NIE MÓWIŁ ŻE SOBIE COŚ WYMYŚLIŁEM

Hubeeert - 19-09-2006, 08:47

igi, zapomniałeś o jednej istotnej sprawie - Efa! jest moderatorem tego działu.
igi - 19-09-2006, 09:33

Hubi co nie znaczy że musi się denerwować czytając ten temat bo szkoda zdrowia.
Może sobie chyba odpuścić ten jeden temat :?:

Hubeeert - 19-09-2006, 09:41

igi, Efa! mnie broni przed Wami :mrgreen:

Daj już spokój co? :shock: :roll: :wink:

igi - 19-09-2006, 10:02

Hubeeert napisał/a:
igi, Efa! mnie broni przed Wami

Wiem wiem i dobrze jej to idzie :)

ODWALASZ KAWAŁ BARDZO DOBREJ ROBOTY CZASAMI NIE WIDOCZNEJ NA PIERWSZY "RZUT OKA". WKŁADASZ TU NAPRAWDĘ DUŻO SERCA I CZASU MY WSZYSCY WIEMY O TYM
JACEK MIAŁ GENIALNY POMYSŁ ZROBIĆ CIĘ TU ADMINEM

JAK CZASAMI SIĘ Z TOBĄ NIE ZGADZAM TO NIE ODBIERAJ TEGO TAK PERSONALNIE I NIE MYŚL ŻE CIĘ ATAKUJE CZY NIE LUBIE. POPORSTU MAM INNĄ OPINIE.

Patrz swoje motto :D :wink:

Hubeeert - 19-09-2006, 10:37

igi napisał/a:
ODWALASZ KAWAŁ BARDZO DOBREJ ROBOTY CZASAMI NIE WIDOCZNEJ NA PIERWSZY "RZUT OKA". WKŁADASZ TU NAPRAWDĘ DUŻO SERCA I CZASU MY WSZYSCY WIEMY O TYM
JACEK MIAŁ GENIALNY POMYSŁ ZROBIĆ CIĘ TU ADMINEM

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

:lol:

Lizus :mrgreen:

igi - 19-09-2006, 10:39

Hubeeert napisał/a:
Lizus :mrgreen:

:oops: :P a wcale bo nie :wink: :mrgreen:

Efa! - 19-09-2006, 14:03

To Wam napiszę tak:

Funkcja [ you ] jest według mnie absolutnie nie do przyjęcia w podpisach postów, bo wprowadza nie mający końca ciąg zapytań 'o co chodzi?', pogłębia dezinformację i - co jest argumentem koronnym - wywołuje poczucie dyskomfortu u nowych forumowiczów. A ten z pewnością w jakimś stopniu powoduje podświadomą niechęć do powracania tutaj.

Dlaczego wymyśliłam sobie, że czują dyskomfort?

LUDZIE SĄ TAK UWARUNKOWANI, ŻE NIE LUBIĄ NIE ROZUMIEĆ, CO JEST GRANE - CZUJĄ SIĘ PEWNIE I KOMFORTOWO NAPRAWDĘ DOPIERO WTEDY, GDY WSZYSTKO JEST JASNE I PROSTE JUŻ NA SAMYM POCZĄTKU.
I właśnie z powodu odczuwania takiego komfortu psychicznego wracamy do miejsc w sieci, które lubimy i rozumiemy.

ronetto - 29-10-2006, 09:36

sorencja a ja co takigo zrobilem? jeste tu od kilku dni i nawet dobrze tego forum nie zbadalem. jak kogos urazilem nickiem czy obecnoscia to sorki wielkie