Off Topic - A co to kampania ?
Hubeeert - 18-09-2006, 14:25
Grześku napisał/a: | No i wtopa |
Znaczy faszysta jestem Grześku napisał/a: | czytałeś BOFH? | tak Grześku napisał/a: | Jak o nim czytam to widzę Ciebie. | patrz motto
Grześku napisał/a: | |
Anonymous - 18-09-2006, 14:26
Aaa i dzieki za pozdrowienia Gość , nawzajem
Adaho_krak - 18-09-2006, 18:12
Panowie jestem za pozostawieniem [ you] dla mnie bomba a jakie było moje zainteresowanie tematem a jak mi było miło że mnie ktoś tak od razu zauważył a tak na marginesie mamy przecież niezłego detektywa postów w postaci Admina i to jego zadaniem jest aby [you ] było używane w odpowiedni sposób dla mnie osobiście BOMBA, KOCUR, ZAJEFAJNE itd. Powinno zostać
qbartx napisał/a: | Aaa i dzieki za pozdrowienia adaho_krak , nawzajem |
qbartx nie ma za co Najlepszego
Marcino - 18-09-2006, 23:38
A o co to w zasadzie sie kłócić prawda Gość ???
Ankieta pokaze, to dobry pomysł.:) ale gdy sie tego nie naduzywa to jest niezłe.
POzdrawiam
Efa! - 19-09-2006, 00:44
PRZEGINACIE
Hubeeert - 19-09-2006, 07:34
Efa!, Słonko jak Cię lubię tak poproszę o uśmiech
igi - 19-09-2006, 08:46
Efa! napisał/a: | PRZEGINACIE |
Ewciu spokojnie odpowiem Ci pewnym cytatem
Hubeeert w temacie Grupy użytkowników forum z regionów napisał/a: | Czemu Cię to tak boli? Przecież możesz ignorowac takie tematy? |
KLIK DO TEJ WYPOWIEDZI ŻEBY NIKT NIE MÓWIŁ ŻE SOBIE COŚ WYMYŚLIŁEM
Hubeeert - 19-09-2006, 08:47
igi, zapomniałeś o jednej istotnej sprawie - Efa! jest moderatorem tego działu.
igi - 19-09-2006, 09:33
Hubi co nie znaczy że musi się denerwować czytając ten temat bo szkoda zdrowia.
Może sobie chyba odpuścić ten jeden temat
Hubeeert - 19-09-2006, 09:41
igi, Efa! mnie broni przed Wami
Daj już spokój co?
igi - 19-09-2006, 10:02
Hubeeert napisał/a: | igi, Efa! mnie broni przed Wami |
Wiem wiem i dobrze jej to idzie
ODWALASZ KAWAŁ BARDZO DOBREJ ROBOTY CZASAMI NIE WIDOCZNEJ NA PIERWSZY "RZUT OKA". WKŁADASZ TU NAPRAWDĘ DUŻO SERCA I CZASU MY WSZYSCY WIEMY O TYM
JACEK MIAŁ GENIALNY POMYSŁ ZROBIĆ CIĘ TU ADMINEM
JAK CZASAMI SIĘ Z TOBĄ NIE ZGADZAM TO NIE ODBIERAJ TEGO TAK PERSONALNIE I NIE MYŚL ŻE CIĘ ATAKUJE CZY NIE LUBIE. POPORSTU MAM INNĄ OPINIE.
Patrz swoje motto
Hubeeert - 19-09-2006, 10:37
igi napisał/a: | ODWALASZ KAWAŁ BARDZO DOBREJ ROBOTY CZASAMI NIE WIDOCZNEJ NA PIERWSZY "RZUT OKA". WKŁADASZ TU NAPRAWDĘ DUŻO SERCA I CZASU MY WSZYSCY WIEMY O TYM
JACEK MIAŁ GENIALNY POMYSŁ ZROBIĆ CIĘ TU ADMINEM |
Lizus
igi - 19-09-2006, 10:39
Hubeeert napisał/a: | Lizus |
a wcale bo nie
Efa! - 19-09-2006, 14:03
To Wam napiszę tak:
Funkcja [ you ] jest według mnie absolutnie nie do przyjęcia w podpisach postów, bo wprowadza nie mający końca ciąg zapytań 'o co chodzi?', pogłębia dezinformację i - co jest argumentem koronnym - wywołuje poczucie dyskomfortu u nowych forumowiczów. A ten z pewnością w jakimś stopniu powoduje podświadomą niechęć do powracania tutaj.
Dlaczego wymyśliłam sobie, że czują dyskomfort?
LUDZIE SĄ TAK UWARUNKOWANI, ŻE NIE LUBIĄ NIE ROZUMIEĆ, CO JEST GRANE - CZUJĄ SIĘ PEWNIE I KOMFORTOWO NAPRAWDĘ DOPIERO WTEDY, GDY WSZYSTKO JEST JASNE I PROSTE JUŻ NA SAMYM POCZĄTKU.
I właśnie z powodu odczuwania takiego komfortu psychicznego wracamy do miejsc w sieci, które lubimy i rozumiemy.
ronetto - 29-10-2006, 09:36
sorencja a ja co takigo zrobilem? jeste tu od kilku dni i nawet dobrze tego forum nie zbadalem. jak kogos urazilem nickiem czy obecnoscia to sorki wielkie
|
|
|