Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. IV czyli REANIMACJA
jacek11 - 20-09-2011, 16:39
| Juiceman napisał/a: | W piątek możecie trzymać kciuk za mnie między 11-12 Jak dobrze pójdzie to będzie mgr= będę mógł gówno robić ew zostać magazynierem |
masz jak w banku
Marcin-Krak - 20-09-2011, 18:04
Przemek ile niebieskiego dajesz za trzymanie kciuków
JCH - 20-09-2011, 18:48
| Juiceman napisał/a: | | Zresztą i tak będę musiał zaprezentować ją tej trójce, nieczytającej nigdy mojej pracy co będzie siedzieć naprzeciwko mnie | Weź ze sobą trochę "niebieskiego" gdyby praca nie zrobiła na nich wrażenia
Juiceman - 20-09-2011, 18:55
| Marcin-Krak napisał/a: | Przemek ile niebieskiego dajesz za trzymanie kciuków |
Tyle samo co w tym roku no może ciut więcej jak dobrą pracę znajdę
| JCH napisał/a: | | Juiceman napisał/a: | | Zresztą i tak będę musiał zaprezentować ją tej trójce, nieczytającej nigdy mojej pracy co będzie siedzieć naprzeciwko mnie | Weź ze sobą trochę "niebieskiego" gdyby praca nie zrobiła na nich wrażenia |
Heheh tu już tylko specyfik BUBUsia może pomóc : )
Morfi - 20-09-2011, 20:48
Jutro też prosze trzymać kciuki za Blondi. o 10 rozpoczyna test m.in z Histori Motoryzacji oraz budowy pojazdów mechanicznych
Anonymous - 20-09-2011, 23:03
Juiceman, ja już vodkę mrożę ( co prawda Whisky już prawie nie ma ) ale tylko spróbuj mi nie zdać to będziesz spać na wycieraczce
wojzi - 20-09-2011, 23:35
| Juiceman napisał/a: | | mgr= będę mógł gówno robić ew zostać magazynierem |
A ja cały czas myślałem, że te literki oznaczają, że jestem margrabią
A kciukasy będę trzymał. Już po robocie o tej porze więc dam radę .
Juiceman - 21-09-2011, 00:32
| Deo napisał/a: | Juiceman, ja już vodkę mrożę ( co prawda Whisky już prawie nie ma ) ale tylko spróbuj mi nie zdać to będziesz spać na wycieraczce |
Nie marudź wstaw drugą ; )
A o efektach trzymania kciukasów poinformuje w piątek
sieegurd - 21-09-2011, 06:01
| wojzi napisał/a: | | A ja cały czas myślałem, że te literki oznaczają, że jestem margrabią |
Można pomarzyć wojzi
koszmarek - 21-09-2011, 08:12
Morfi, trzymam !
Efa! - 21-09-2011, 09:23
| cns80 napisał/a: | E tam. Lepiej taki żłobek założyć i jeszcze czerpać z tego profity. Można zatrudnić siebie i jakąś dodatkową nianię lub 2-3 (w zależności o d wielkości grupy). W tym roku zmieniły się przepisy odnośnie zakładania takich placówek jak przedszkola i żłobki i jest dużo łatwiej
_________________ |
| Marcino napisał/a: | To jest jakieś wyjscie, o ile załozyć ze dziecko nie bedzie chorować i zaraz z pracy nie trzeba brać zwolnień.
Ja obecnie ztrudniłem nianie, bierze 6zł/h, przychodzi do domku. Narazie (3tyg) jest okej. |
| akbi napisał/a: | | Efa!, a myślałaś o żłopbku ... o takim prywatnym, gdzie grupką do 15-stu dzieci opiekują się 3-4 nianie?? |
Akbi, nie myślę o żłobku właśnie z powodów, o których pisze Marcino, boję się, że szybko wyleciałabym z pracy przez ciągłe zwolnienia chorobowe na dziecko.
cns, założyć żłobek? Aaaaa, o nie . To nie ja.
Ale zobaczyłam światełko w tunelu: mama zaproponowała, że od pon do pt będzie się opiekowała Olkiem w Starogardzie, a ja na weekendy bym go brała do domu, albo przyjeżdżała. Zawsze to jakieś wyjście, a opieka darmowa. Strasznie bym tęskniła, ale myśl jest do przetrawienia.
Morfi, kciuki za Blondi zaciśnięte!
Krzyzak - 21-09-2011, 10:19
| Efa! napisał/a: | | mama zaproponowała |
babcia to najlepsza możliwa opiekunka - dzięki mojej mamie Mati rozwija się naprawdę świetnie
jedyne, co może budzić w przyszłości problemy, to - czasami - nadopiekuńczość, rozpieszczanie i pozwalanie na wszystko - bo potem to rodzice będą musieli się z kapryśnym maluchem zmierzyć
cns80 - 21-09-2011, 10:27
| Krzyzak napisał/a: | babcia to najlepsza możliwa opiekunka - dzięki mojej mamie Mati rozwija się naprawdę świetnie
jedyne, co może budzić w przyszłości problemy, to - czasami - nadopiekuńczość, rozpieszczanie i pozwalanie na wszystko - | A ja dokładnie z tego powodu zamierzam posłać dziecko do żłobka. Niestety przy babci nigdy nie będzie miało tylu kontaktów z innymi dziećmi (a dzieci uczą się świetnie od siebie nawzajem) oraz nie będzie miało prawidłowej socjalizacji do uczestnictwa w społecznościach (spotkania z innymi dziećmi na placu zabaw nie wywołują u dzieci poczucia bycia w grupie). Moi znajomi już zrobili ten błąd i widząc jak się rozwija ich drugie dziecko bardzo żałują że z pierwszym tak nie zrobili. Ja też nie będę dziecka trzymał w domu, bo widzę to nie przynosi efektu. Babcia siedzi z Anetą już prawie rok i myślę że na wiosnę mała pójdzie do żłobka.
Juiceman - 21-09-2011, 11:17
| Morfi napisał/a: | Jutro też prosze trzymać kciuki za Blondi. o 10 rozpoczyna test m.in z Histori Motoryzacji oraz budowy pojazdów mechanicznych |
Morfi już 2 godziny trzymania kciuków jakieś efekty są :> ? Prosimy o szybkie streszczenie jak na polu walki
Anonymous - 21-09-2011, 11:18
... że dziś widziałem mojego ex Galanta i jest mi smutno jak zobaczyłem w jakim jest stanie
prawy reflektor rozbity, do blacharza nie oddany (blacharz z częściami, które mu dostarczyłem czeka 3 miesiące), brudny, zawieszenia chyba już brak (ale jak się osobówki robi terenówkę i pędzi po dziurach zamiast 10km/h too 50km/h to tak jest)
ehh...
a ja tyle pieniędzy i serca w niego włożyłem
już prawie był odpicowany na igiełkę
p.s. A ponoć to ja zajechałem colta i galanta
ehh smutno mi
|
|
|