Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA
fergul11 - 21-11-2012, 13:53
Zostawić was na trochę .....
Roboty tyle że nie wiem gdzie ręce włożyć , myślę ,zajrzę do MM na forum ,w końcu nie samym działaniem człowiek żyje .
Miałem ponarzekać na swoje kopytko że rehabilitację przechodzi w biegu nie w marszu , a tu KABOOM strona 131 i post Rafała Szczecin , kolego drogi ,chociaż osobiście się nie poznaliśmy (jeszcze) życzę Ci aby wynik badania wypadł pomyślnie , a nawet gdyby odkryto jakąś nieprawidłowość abyś poradził sobie z tym
Będzie dobrze , tfu co ja mówię , MUSI BYĆ DOBRZE
Z całego serducha
mjsystem - 21-11-2012, 16:17
| fergul11 napisał/a: | Zostawić was na trochę .....
|
Krótko: nie zostawiaj.
fergul11 - 21-11-2012, 18:16
Ludzie , ale jazda
Mam ogrzewanie gazowe , normalna rzecz, ale licznik jest na kartę pre-paid , jak karta do bankomatu tyle że doładowujesz w każdym sklepie wkładając w czytnik kart płatniczych .
Zawiłe chyba nie , schody zaczęły się gdy chciałem taką kartę kupić .
Serwis przysłał inżyniera , ten podrapał się w głowę , podzwonił po znajomych i zawyrokował musisz gaskartę kupić ,okej ,pytam- gdzie , on nie wie
Dzwonie do kompani gazowej pytam gdzie taką k...ę dostanę ,-są w twoim mieście dwa sklepy tu padły adresy, W jednym nie mają w drugim nie wiedzą co to takiego , a noc coraz bliżej i zimno w
pojechałem do sklepu raz jeszcze po 2godzinach ,poprosiłem menagera i wyłuszczyłem mu sprawę , na zapleczu spędził dobre 10 min. i wraca z kartami , miał ich aż trzy tzn w piątek przyszły i zaraz poczyta o co kaman
No dobra zbudowałem napięcie jak u Hickoka ?
Nabyłem kartę za 1 €.doładowałem za 50€ wkładam kartę w licznik gazu ,piuuu piuuu ,stan karty 50 € , pobrano 35€ na karcie 16,50 € ,masz gazu za 16,50€ ,Ja się pytam gdzie jest moje 35€ ???
Dobra , dałem sobie spokój z kasą ,będzie ciepło w domku ,tyle ....
W kranie wrzątek , bojler mało ze ściany nie spadnie ,a kaloryfery zimne.
Gałki, pokrętła , guziki , przyciski , wajchy , no co moge to kręcę,oprócz lodów ,nic zimno w domu , gil u nosa coraz dłuższy ,dzwonie do mechesa co go znalazłem w googlach ,a on mi -ty ,a tam na ścianie powinna byc taka puszka , a w niej wajcha , zdejmij obudowę i przestaw z automat na manual .zadziałało No teraz jestem szczęśliwy bo żona koszulkę do spania założy a nie w dresie i swetrze będzie spać
Tylko pytanie ,co za irlandzki inżynier wykombinował żeby przełącznik od ogrzewania umieścić w szafie w końcu domu gdzie nikt by się nie spodziewał , chociaż może gdybym się tu urodził .
Teraz powalczę z ruterem gdzie go powiesić ,bo znów gniazdko od telefonów jest w takim miejscu że klękajcie narody..... kto dał im papiery projektanta .
Z pola "bitwy" dla MM wasz ....
Ja.
O kranach pisał nie będę , ale też mogłyby posłużyć za kawał tematu na pracę doktorską
mjsystem - 21-11-2012, 18:48
| fergul11 napisał/a: | | Teraz powalczę z ruterem gdzie go powiesić ,bo znów gniazdko od telefonów jest w takim miejscu że klękajcie narody..... kto dał im papiery projektanta . |
W Polsze toć i to samo. Projektanci mają swój niezrozumiały nikomu świat
[ Dodano: 21-11-2012, 18:49 ]
| fergul11 napisał/a: | | No teraz jestem szczęśliwy bo żona koszulkę do spania założy a nie w dresie i swetrze będzie spać |
Czyżbyś się na coś w nowym domku przygotowywał ???
JCH - 21-11-2012, 19:06
Zadzwoń jeszcze raz do "mechesa", niech Ci powie gdzie jest druga wajcha bo: | fergul11 napisał/a: | | No teraz jestem szczęśliwy bo żona koszulkę do spania założy | chodzi o to żeby zdjęła a nie zakładała
No chyba, że dalej już sam się postarasz ..... stworzyć atmosferę
fergul11 - 21-11-2012, 23:04
| mjsystem napisał/a: |
Czyżbyś się na coś w nowym domku przygotowywał ? |
Gotowy to ja jestem odkąd spostrzegłem że nie tylko siusiać można | JCH napisał/a: | | chodzi o to żeby zdjęła a nie zakładała |
...ale już jesteśmy o 3 warstwy mniej, bądź bliżej .
| JCH napisał/a: | | No chyba, że dalej już sam się postarasz ..... stworzyć atmosferę |
wiecie jak to jest , "już był w ogródku , już witał się z gąską ...." żona strzeli focha , odwróci się ...hmm ,plecamy , a ty rób co chcesz bylebyś nie dotknął ,bo śniadanie sam sobie robić będziesz
Oczywiście żartuję sobie bardzo , ale znam takiego nieszczęśnika nawet fajny chłopina ,ale wyżej obcasu nie podskoczy tak go baba przycisła
Cezar - 21-11-2012, 23:13
ze za miesiac jakims Majom konczy sie kalendarz sese
fergul11 - 21-11-2012, 23:16
| Cezar napisał/a: | | ze za miesiac jakims Majom konczy sie kalendarz sese |
przecież w telewizorze było że odwołali , bo się dowiedzieli że Toyota promocje robi
mjsystem - 22-11-2012, 07:55
| fergul11 napisał/a: | | Oczywiście żartuję sobie bardzo , ale znam takiego nieszczęśnika nawet fajny chłopina ,ale wyżej obcasu nie podskoczy tak go baba przycisła |
I tu bym coś napisał, ale może to być uznane za obraźliwe i nieetyczne...
Zamiast tego mały dowcip:
Żona rano szykuje się do wyjścia do pracy. Mąż się pyta:
- Zdążymy jeszcze zrobić numerek?
- Nie, spieszę się.
- Ja bym zdążył...
... i jeszcze media markt odwołało koniec ...
fergul11 - 22-11-2012, 09:08
| mjsystem napisał/a: | | Zamiast tego mały dowcip: | ...bo to zależy kto w domu spodnie nosi
ale tu pojawia sie pewien mały problem ,bo widuję czasem facetów w kiltach ,ale szybko idzie zweryfikować czy "swój"
wojzi - 22-11-2012, 12:17
| fergul11 napisał/a: | | żona strzeli focha |
a na to akurat nie powinieneś marudzić
no tylko, że okazało się, że on tylko częścią większego kalendarzy, który się sporo dalej wlecze, więc niestety przyjdzie nam jeszcze pocierpieć na tym świecie.
JCH - 22-11-2012, 14:44
| mjsystem napisał/a: | Zamiast tego mały dowcip:
Żona rano szykuje się do wyjścia do pracy. Mąż się pyta:
- Zdążymy jeszcze zrobić numerek?
- Nie, spieszę się.
- Ja bym zdążył... |
To brzmi podobnie do tego:
[Ż] - Kochanie, kiedy ostatnio uprawialiśmy seks?
[M] - Ja? Wczoraj.
mjsystem - 22-11-2012, 15:29
| JCH napisał/a: | To brzmi podobnie do tego:
[Ż] - Kochanie, kiedy ostatnio uprawialiśmy seks?
[M] - Ja? Wczoraj. |
No właśnie tego bałem się napisać
fergul11 - 22-11-2012, 15:43
| JCH napisał/a: | [Ż] - Kochanie, kiedy ostatnio uprawialiśmy seks?
[M] - Ja? Wczoraj. |
...to pojechał jej po rajtkach
jacek11 - 22-11-2012, 16:15
albo można jeszcze inaczej
Kochanie,nie kochaliśmy się już miesiąc...
no chyba Ty "D
|
|
|