To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA

fergul11 - 21-11-2012, 13:53

Zostawić was na trochę ..... :?

Roboty tyle że nie wiem gdzie ręce włożyć , myślę ,zajrzę do MM na forum ,w końcu nie samym działaniem człowiek żyje .
Miałem ponarzekać na swoje kopytko że rehabilitację przechodzi w biegu nie w marszu , a tu KABOOM strona 131 i post Rafała Szczecin , kolego drogi ,chociaż osobiście się nie poznaliśmy (jeszcze) życzę Ci aby wynik badania wypadł pomyślnie , a nawet gdyby odkryto jakąś nieprawidłowość abyś poradził sobie z tym :!:
Będzie dobrze , tfu co ja mówię , MUSI BYĆ DOBRZE :!:
Z całego serducha :heart:

mjsystem - 21-11-2012, 16:17

fergul11 napisał/a:
Zostawić was na trochę .....

Krótko: nie zostawiaj. :mrgreen:

fergul11 - 21-11-2012, 18:16

Ludzie , ale jazda :!:
Mam ogrzewanie gazowe , normalna rzecz, ale licznik jest na kartę pre-paid , jak karta do bankomatu tyle że doładowujesz w każdym sklepie wkładając w czytnik kart płatniczych .
Zawiłe :mrgreen: chyba nie , schody zaczęły się gdy chciałem taką kartę kupić .
Serwis przysłał inżyniera , ten podrapał się w głowę , podzwonił po znajomych i zawyrokował musisz gaskartę kupić ,okej ,pytam- gdzie , on nie wie :mrgreen:
Dzwonie do kompani gazowej pytam gdzie taką k...ę dostanę ,-są w twoim mieście dwa sklepy tu padły adresy, W jednym nie mają w drugim nie wiedzą co to takiego :evil: , a noc coraz bliżej i zimno w
:butthead: pojechałem do sklepu raz jeszcze po 2godzinach ,poprosiłem menagera i wyłuszczyłem mu sprawę , na zapleczu spędził dobre 10 min. i wraca z kartami , miał ich aż trzy :mrgreen: tzn w piątek przyszły i zaraz poczyta o co kaman :!:
No dobra zbudowałem napięcie jak u Hickoka ?
Nabyłem kartę za 1 €.doładowałem za 50€ wkładam kartę w licznik gazu ,piuuu piuuu ,stan karty 50 € , pobrano 35€ na karcie 16,50 € ,masz gazu za 16,50€ ,Ja się pytam gdzie jest moje 35€ ???
Dobra , dałem sobie spokój z kasą ,będzie ciepło w domku :mrgreen: ,tyle ....
W kranie wrzątek , bojler mało ze ściany nie spadnie ,a kaloryfery zimne. :!:
Gałki, pokrętła , guziki , przyciski , wajchy , no co moge to kręcę,oprócz lodów ,nic zimno w domu , gil u nosa coraz dłuższy ,dzwonie do mechesa co go znalazłem w googlach ,a on mi -ty ,a tam na ścianie powinna byc taka puszka , a w niej wajcha , zdejmij obudowę i przestaw z automat na manual .zadziałało :mrgreen: No teraz jestem szczęśliwy bo żona koszulkę do spania założy a nie w dresie i swetrze będzie spać :!:
Tylko pytanie ,co za irlandzki inżynier wykombinował żeby przełącznik od ogrzewania umieścić w szafie w końcu domu gdzie nikt by się nie spodziewał , chociaż może gdybym się tu urodził :mrgreen: :?: .
Teraz powalczę z ruterem gdzie go powiesić ,bo znów gniazdko od telefonów jest w takim miejscu że klękajcie narody..... kto dał im papiery projektanta .
Z pola "bitwy" dla MM wasz ....
Ja. :mrgreen:
O kranach pisał nie będę , ale też mogłyby posłużyć za kawał tematu na pracę doktorską :mrgreen:

mjsystem - 21-11-2012, 18:48

fergul11 napisał/a:
Teraz powalczę z ruterem gdzie go powiesić ,bo znów gniazdko od telefonów jest w takim miejscu że klękajcie narody..... kto dał im papiery projektanta .

W Polsze toć i to samo. Projektanci mają swój niezrozumiały nikomu świat :mrgreen:

[ Dodano: 21-11-2012, 18:49 ]
fergul11 napisał/a:
No teraz jestem szczęśliwy bo żona koszulkę do spania założy a nie w dresie i swetrze będzie spać

Czyżbyś się na coś w nowym domku przygotowywał ??? :wink:

JCH - 21-11-2012, 19:06

Zadzwoń jeszcze raz do "mechesa", niech Ci powie gdzie jest druga wajcha bo:
fergul11 napisał/a:
No teraz jestem szczęśliwy bo żona koszulkę do spania założy
chodzi o to żeby zdjęła a nie zakładała ;)

No chyba, że dalej już sam się postarasz ..... stworzyć atmosferę :wink: :badgrin: 8)

fergul11 - 21-11-2012, 23:04

mjsystem napisał/a:

Czyżbyś się na coś w nowym domku przygotowywał ?

Gotowy to ja jestem odkąd spostrzegłem że nie tylko siusiać można :mrgreen:
JCH napisał/a:
chodzi o to żeby zdjęła a nie zakładała

...ale już jesteśmy o 3 warstwy mniej, bądź bliżej . :lol:
JCH napisał/a:
No chyba, że dalej już sam się postarasz ..... stworzyć atmosferę

wiecie jak to jest , "już był w ogródku , już witał się z gąską ...." żona strzeli focha , odwróci się ...hmm ,plecamy , a ty rób co chcesz bylebyś nie dotknął ,bo śniadanie sam sobie robić będziesz :mrgreen:
Oczywiście żartuję sobie bardzo , ale znam takiego nieszczęśnika :( nawet fajny chłopina ,ale wyżej obcasu nie podskoczy tak go baba przycisła :mrgreen:

Cezar - 21-11-2012, 23:13

ze za miesiac jakims Majom konczy sie kalendarz sese :twisted:
fergul11 - 21-11-2012, 23:16

Cezar napisał/a:
ze za miesiac jakims Majom konczy sie kalendarz sese

przecież w telewizorze było że odwołali , bo się dowiedzieli że Toyota promocje robi :mrgreen:

mjsystem - 22-11-2012, 07:55

fergul11 napisał/a:
Oczywiście żartuję sobie bardzo , ale znam takiego nieszczęśnika nawet fajny chłopina ,ale wyżej obcasu nie podskoczy tak go baba przycisła

I tu bym coś napisał, ale może to być uznane za obraźliwe i nieetyczne...

Zamiast tego mały dowcip:
Żona rano szykuje się do wyjścia do pracy. Mąż się pyta:
- Zdążymy jeszcze zrobić numerek?
- Nie, spieszę się.
- Ja bym zdążył...

Cezar napisał/a:

... i jeszcze media markt odwołało koniec ... :mrgreen:

fergul11 - 22-11-2012, 09:08

mjsystem napisał/a:
...bo to zależy kto w domu spodnie nosi :mrgreen:
ale tu pojawia sie pewien mały problem ,bo widuję czasem facetów w kiltach ,ale szybko idzie zweryfikować czy "swój"

wojzi - 22-11-2012, 12:17

fergul11 napisał/a:
żona strzeli focha

a na to akurat nie powinieneś marudzić :twisted:

Cezar napisał/a:

no tylko, że okazało się, że on tylko częścią większego kalendarzy, który się sporo dalej wlecze, więc niestety przyjdzie nam jeszcze pocierpieć na tym świecie.

JCH - 22-11-2012, 14:44

mjsystem napisał/a:
Żona rano szykuje się do wyjścia do pracy. Mąż się pyta:
- Zdążymy jeszcze zrobić numerek?
- Nie, spieszę się.
- Ja bym zdążył...

To brzmi podobnie do tego:
[Ż] - Kochanie, kiedy ostatnio uprawialiśmy seks?
[M] - Ja? Wczoraj.
:mrgreen:

mjsystem - 22-11-2012, 15:29

JCH napisał/a:
To brzmi podobnie do tego:
[M] - Ja? Wczoraj.

No właśnie tego bałem się napisać :oops:

fergul11 - 22-11-2012, 15:43

JCH napisał/a:
[M] - Ja? Wczoraj.

...to pojechał jej po rajtkach :mrgreen:

jacek11 - 22-11-2012, 16:15

albo można jeszcze inaczej

Kochanie,nie kochaliśmy się już miesiąc...
no chyba Ty "D

:mrgreen: