Lubelskie - Lubelskie OT IX
Jaro1974 - 15-03-2014, 21:23
A jeszcze jakbym ja tam był i stał na obronie to na bank byłoby pierwsze miejsce
Hubeeert - 15-03-2014, 21:24
Elandilas zarejestrowałeś się tylko po to żeby i u nas wrzucić ogłoszenie więc napisze Ci to wprost.
Nie dostaniesz akceptacji do GRUPY SPRZEDAM.
Dobranoc.
Jaro1974 - 15-03-2014, 21:26
[ Dodano: 15-03-2014, 22:22 ]
Idę leżeć bo tu nikogo nie ma. Dobranoc
Elandilas - 15-03-2014, 22:58
Szanowny Panie Administratorze Hubeeert, Rejestruje się 10 marca, i moj pierwszy post brzmi tak:
| Elandilas napisał/a: | | Witam Panowie i Panie, macie jakichś lubelskich klubowiczów w Eclipsach albo robicie jakies spoty? |
Nie trzeba mieć wysokiego IQ zeby stwierdzic po co się rejestruję. A to ze administracja forum jest miła dla nowych członków juz wiem Ale dziękuję za potwierdzenie.
Także na Pańskie stwierdzenie:
| Hubeeert napisał/a: | | Elandilas zarejestrowałeś się tylko po to żeby i u nas wrzucić ogłoszenie |
Odpowiem wprost:
Bzdura
Dobranoc.
Andrew - 16-03-2014, 06:53
| grzesiopol napisał/a: | stanąłbym na bramce i zasłonił jej światło. |
Nie ulega wątpliwości
Dzień dobry
bastek - 16-03-2014, 07:26
bry
| Bizi78 napisał/a: | | Macie może jakieś zniżki w ASO Parexbud w Lublinie . |
ja mam zwyżki chyba i pewnie zdjęcie na tablicy pt. "tego pana nie obsługujemy"
administracja...
czasem mam wrażenie, że niektórzy admini dążą do doskonałości - forum bez użytkowników
ja też się staram - szpital bez pacjentów
albo (to w rodzinie) szkoła bez uczniów, urząd bez petentów
nikomu (na szczęście) ta doskonałość nie wychodzi
radek79 - 16-03-2014, 07:50
witam, dzisiejszy spot jest na piętrze liroja
bastek - 16-03-2014, 07:54
a będzie tammiejsce?
ciasnawo może być
_Slawek_ - 16-03-2014, 08:48
Dzień dobry
| radek79 napisał/a: | | witam, dzisiejszy spot jest na piętrze liroja |
Raczej trochę wyżej Chyba wszystkie wcześniejsze były na przedostatnim. Poziom LM jest zawsze prawie całkowicie obłożony...
Jaro1974 - 16-03-2014, 09:08
Dzień dobry
Z tego co pamiętam to spoty były raczej na czwartym poziomie a raz nawet na piątym
_Slawek_ - 16-03-2014, 09:30
Elandilas, z całym szacunkiem,
| Elandilas napisał/a: | | Wstawiam opis tak jak powiedziałem zeby sie pochwalic swoim nabytkiem na forum, zobaczyc co ludzie napisza na ten temat, właśnie to było głównym motywem chęci założenia tematu. |
| Elandilas napisał/a: | | nie podałem ceny, wspomniałem o tym ze w czerwcu zamierzam zmienic auto |
I wtedy moderator lub administrator zagląda sobie na mekp i widzi:
Wysłany: 2014-01-29, 06:33 1994 GS Elandilas a 2 dni później: Wysłany: 2014-01-31, 23:13 sprzedam w dobre ręce 1994 GS 5500 zl
| Elandilas napisał/a: | | Nie trzeba mieć wysokiego IQ zeby stwierdzic po co się rejestruję. | Dokładnie, niestety po lekturze powyższego nasuwa się tylko jeden wniosek:
| Hubeeert napisał/a: | | Elandilas zarejestrowałeś się tylko po to żeby i u nas wrzucić ogłoszenie |
Także nie miej o tę sytuację pretensji, bo na forum MM nie jest mile widziane opisywanie w Naszych Miśkach samochodów będących w sprzedaży. Jeśli Twoje intencje są takie jak piszesz to postaw się z drugiej strony i jeszcze raz spójrz jak to wygląda
Jaro1974 - 16-03-2014, 09:33
Sławku z innej beczki - Was nie będzie dziś?
mkm - 16-03-2014, 10:23
Sześć Lubelszczaki
Kilka słów wyjaśnienia, choć wszystko zostało już wyjaśnione
Od lat czytam tematy, które pojawiają się w dziale Nasze Miśki i poznałem wiele prób zamieszczania tematów czysto sprzedażowych.
Najbardziej nie lubię prób ordynarnych.
Ogłoszenie na portalu - rejestracja na forum.
Potem szybkie posty, temacik w dziale o autach, grupa „sprzedam”, ogłoszenie i do widzenia.
Elandilas, gdyby kolejność Twoich kroków była odwrotna, napisałbym Ci dopytujące pw i schował na chwilę temat. Niestety patrząc na daty zagotowałem.
Najpierw portal, potem forum.
Piszesz, że Twoja historia z Mitsubishi zaczęła się w 2010 roku.
Piszesz także, że pierwsze co zrobiłeś na tym Forum to spoty lubelskie… Mamy rok 2014… Chwilę Ci to zajęło…
Elandilas, ponownie założony przez Ciebie temat z „Naszych Miśków” znalazł się w poczekalni.
Tym razem nie w śmietniku, ponieważ piszesz, że kolejne będzie także Mitsubishi i jesteś zainteresowany spotami.
Chciałbym w to wierzyć.
Osobom tłumaczącym Elandilas-owi powody usunięcia tematu bardzo dziękuję.
Trochę mnie jednak znacie
Jaro1974 - 16-03-2014, 10:29
Oj znamy Maćku znamy
[ Dodano: 16-03-2014, 10:42 ]
O i pogoda na spota się klaruje
tomasek - 16-03-2014, 10:55
Czołem MM
Pogoda musi się wyklarować,musiałem złożyć parę ofiar aby śniegu nie było,ale załatwione
Spot odbędzie się na ostatnim piętrze parkingu Olimp
|
|
|