Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA
pamar - 14-12-2010, 13:13
Znalazłem fajne modele do samodzielnego klejenia, cz-b i kolor, do pobrania są : TU
pawliku - 14-12-2010, 16:41
że mnie normalnie zaraz coś trafi i bede rzucać zaraz mięsem ... nie cierpie pewnej firmy ubezpieczeniowej bo potraktowała mnie jak najwiekszego śmiecia...
robertdg - 14-12-2010, 16:55
... na drogach jest masakrycznie ślisko, nawet na niby ładnie wyglądającym czarnym asfalcie jest masakryczne lodowisko, wypadków od groma, ludzie do serca biora sobie pod uwage warunki drogowe, w momencie kiedy nie są w stanie zatrzymać auta przed skrzyżowaniem.
Morfi - 14-12-2010, 17:41
pawliku, co sie stało ??
szpala85 - 14-12-2010, 18:32
... wracałem z pracy firmowym Vito i nagle gość z naprzeciwka w Golfie 5 wymusił pierwszeństwo ( skręcał w lewo patrząc od jego strony) ... ułamek sekundy ... miałem wybór albo gość w innym aucie który zza niego się wyłaniał , tylnie drzwi golfa , przednie drzwi golfa ... padło na tylnie drzwi golfa ...... najgorsze jest to że gość jak już skręcił i był na moim pasie to mógł dać po gazie i by uciekł ( nie było by zdarzenia ) , a on jak zahipnotyzowany stał na środku .... nikt nie ucierpiał na szczęście ..... straty Vito : zderzak , szyba , prawy reflektor , wzmocnienie czołowe i chyba chłodnica . Straty Golf : prawy tył przesunięty ( widać było na słupkach i klapie bagażnika pofałdowaną blachę ) , tylnie prawe drzwi
droga jak mogło być inaczej biała ,a pod śniegiem szklaneczka ...... miałem około 40~50 km/h
zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz ...... czemu w Vito nie wywaliły poduchy ... nie działają
Wszyc - 14-12-2010, 18:54
szpala85 napisał/a: | zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz ...... czemu w Vito nie wywaliły poduchy ... nie działają |
Prawdopodobnie komputer stwierdził że nie było potrzeby
Krzyzak - 14-12-2010, 19:46
szpala85 napisał/a: | czemu w Vito nie wywaliły poduchy |
bo ich nie ma?
rosomak1983 - 14-12-2010, 20:33
pawliku napisał/a: | że mnie normalnie zaraz coś trafi i bede rzucać zaraz mięsem ... nie cierpie pewnej firmy ubezpieczeniowej bo potraktowała mnie jak najwiekszego śmiecia... |
co zrobiła ??? nie wypowiedziałes w pore ubezpieczenia ???
Jackie - 14-12-2010, 20:45
....że dziś już też jestem chory i ledwo zipię, nie poszedłem do pracy pomimo, że mamy urwanie łba z wydaniami aut (ponad 60 samochodów do końca roku....)
....że z dzieciakami bez zmian i jeżeli jutro nie będzie lepiej czeka nas zmiana antybiotyku
....że mam lekko dość.
Pozdrawiam
Hubeeert - 14-12-2010, 20:59
że jak co roku mam dość i proszę ogólnie nie.
koszmarek - 14-12-2010, 21:40
że byłam na zakupach i W KOŃCU dorwałam spódnicę jaką sobie wymarzyłam. Problem, że nie do pracy- ale jakoś to przeżyję
No i sweterek kupiłam i... wypłata się skończyła
Panowie wyżej niech się trzymają dzielnie! Niedługo będzie po wszystkim
szpala85 - 14-12-2010, 22:02
Krzyzak napisał/a: | szpala85 napisał/a:
czemu w Vito nie wywaliły poduchy
bo ich nie ma? |
gdyby ich nie miał to bym nie zadawał głupiego pytania
z resztą mało ważne ... niech szybko wyceniają szkody i dają kase bo nie ma czym jeździć na roboty .... a pech chciał że dzisiaj rano w LT-ku padł rozrusznik i nie mamy auta ( dlatego bujaliśmy się w zastępstwie Vito )
btw. to mój pierwszy dzwon tej zimy i mam nadzieję ze ostatni
Wszyc - 14-12-2010, 22:28
Myślałem że na tym forum nie ma prawie galantów w dieslu ale przyszła zima i nagle zaczęli się w końcu odzywać
JCH - 14-12-2010, 23:02
robertdg napisał/a: | ... na drogach jest masakrycznie ślisko | Potwierdzam.
Wróciłem właśnie z Ostravy.... Niby niedaleko i w sumie poszło szybko, tak jak w lecie ale niektóre dojazdy do skrzyżowań strasznie złudne - niby biało i wygląda na śnieg a pod spodem szklanka Nawet w czasie hamowania pod górkę włączał się ABS.
Podobnie w Bytomiu - wszystkie ulice białe ale pod spodem zdradliwy lodzik.
Jutro rano będzie masakra....
pawliku - 14-12-2010, 23:30
Cytat: | pawliku, co sie stało ?? |
Cytat: | co zrobiła ??? nie wypowiedziałes w pore ubezpieczenia ??? | tak zapomniałem o tym ale zadzwoniłem sie zapytać co i jak i mówie że nie jestem obeznany w ubezpieczeniach i prosiłbym jakieś porady w odzewie dostałem takie słówka że o mało uszy mi nie zwiędły...
|
|
|