To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT

bastek - 12-01-2011, 21:45

Seichan napisał/a:
Dzieciarnia zagoniona do łózek, chociaż podejmowane są próby ucieczki

[ Dodano: 12-01-2011, 20:19 ]
Haloooooooo
alooooooooo
loooooooooo
oooooooooo

Lubelskie znów śpi

bo lubelskie zagania swoje dzieciaki... a często po przeczytaniu mikołajka text leci (mój): Bartuś, zasypiamy i....... tata zasypia, bartek jeszcze coś łazikuje po łóżeczku :)

Andrew - 12-01-2011, 21:46

Seichan napisał/a:
Miał 3 wpadki, ale do wybaczenia w perspektywie zasług ;)
Co za wpadki? Jestem ciekaw :roll: airchick ja jestem rzadko na spotach, ale powiem Ci, że fajnie jest pogadać z ludźmi co są w temacie :)
Seichan - 12-01-2011, 21:47

airchick napisał/a:
o już mi się podoba :)

Naprawdę jest miło :) Fajni ludzie, super samochody :mrgreen:
Na forum już jesteś zarejestrowana dość długo. Nie bywałaś wcześniej na spotach?

tomasek - 12-01-2011, 21:48

Andrew ile chcesz wydać na Gala i jaki ma być :?: może coś wpadnie w oko albo popytam ale coś muszę wiedzieć :wink:
bastek - 12-01-2011, 21:50

Seichan napisał/a:
Lenia chyba złapałam i nic mi się nie chce
lenia od razu.....
somatistis chronica- ładniej brzmi
przewlekłe, ogólne zapalenie całego ciała (soma-ciało, itis końcówka zapalenie)

Andrew - 12-01-2011, 21:51

Cytat:
Andrew ile chcesz wydać na Gala i jaki ma być :?: może coś wpadnie w oko albo popytam ale coś muszę wiedzieć :wink:
No gale e3xx drogo raczej nie chodzą. Myślę tak ok 3500PLN, bo za tyle colta puszczę, ale jak coś wartego to i można dołożyć trochę. Więc miej oczy i uszy szeroko otwarte :wink:
tomasek - 12-01-2011, 21:52

Bastek 500 ci strzeliło :lol:
bastek - 12-01-2011, 21:53

a odnośnie mycia.... :)
kiedyś w innym wątku
Seichan napisał/a:
bastek1 napisał/a:
ps a to mycie obowiązkowe? zakurzony jest, ale - raz srebrny, więc prawie nie widać, dwa - może na zdjęciach da się wykorektorować?

Obowiązkowe nie jest, ale spot jest dobrym powodem, żeby chociaż raz w miesiącu umyć samochód

i tak to traktuję :)

ja na spot chyba przyjadę z małym - więc się spóźnie, i krótko będę.... ile mały wytrzyma

Seichan - 12-01-2011, 21:54

andrew84 napisał/a:
Seichan napisał/a:
Miał 3 wpadki, ale do wybaczenia w perspektywie zasług ;)
Co za wpadki? Jestem ciekaw :roll:

W drodze do Wawy padło mu wspomaganie. Przewód przerdzewiał, płyn się ulotnił, jeździłam po Wawie bez wspomagania. Przeżyłam ;)

W drodze nad morze, przed Rykami poszedł alternator. Samochód wypchany bagażami, dzieci zniecierpliwione, samochód stoi, zero zakładów naprawczych, bo to chyba sobota wieczór. Przy pomocy ojca koleżanki mieszkającej w pobliżu samochód zholowany za Ryki, skąd mój brat zaciągnął misia do domu moich rodziców. Chyba wtedy poszły szczotki od alternatora (wybaczyć ignorancję, jeśli coś pokręciłam ;) )

Sławek miał jechać w Bieszczady. Samochód nie odpalił. Znów alternator.

Wspomaganie to wina misia, ale alternator to skutek dwóch stłuczek. W ciągu 8 dni Sławek miał dwie stłuczki, z czyjejś winy i wtedy misiek dostał porządnie po tyłku.

Andrew - 12-01-2011, 21:57

Seichan e to takie awarie, to nie awarie :mrgreen:
Seichan - 12-01-2011, 21:57

bastek1 napisał/a:
Seichan napisał/a:
Lenia chyba złapałam i nic mi się nie chce
lenia od razu.....
somatistis chronica- ładniej brzmi
przewlekłe, ogólne zapalenie całego ciała (soma-ciało, itis końcówka zapalenie)

W moim przypadku chyba chodzi dziś o coś takiego: http://demotywatory.pl/2550714/Misie-niechce :mrgreen:

tomasek - 12-01-2011, 21:58

He Gal e3xx w dobrym stanie to rarytasik :P ciężko trafić taki egzemplarz :wink:
airchick - 12-01-2011, 21:58

Seichan napisał/a:
airchick napisał/a:
o już mi się podoba :)

Naprawdę jest miło :) Fajni ludzie, super samochody :mrgreen:
Na forum już jesteś zarejestrowana dość długo. Nie bywałaś wcześniej na spotach?

nigdy nie byłam. A teraz jak dowiedziałam się, że kolega też jest na MM, to jakoś tak raźniej :)
ale mam nadzieję, że będę się pojawiać już systematycznie :)

bastek - 12-01-2011, 21:59

tomasek6 napisał/a:
Bastek 500 ci strzeliło

nawet nie widziałem... to przez to OT :)
w forum foto mam 70, w nissanie (dawno nie zaglądełem) doszedłęm do 300....

Seichan - 12-01-2011, 22:00

andrew84 napisał/a:
Seichan e to takie awarie, to nie awarie :mrgreen:

Niby tak, ale...
w 2 z opisywanych sytuacji: jedziesz nad morze z 2 dzieci i pada Ci samochód... Tragedia. Pojechaliśmy samochodem brata, a misio leczył się w tym czasie.

W 3 sytuacji - wyjazd z pracy, Sławek ma być kierowcą, zaoferował swój samochód, reszta pozostawiała samochody i znów zonk.

Może awarie małe, ale skutki uciążliwe :evil: