Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA
Marcin-Krak - 23-11-2012, 11:45
| Rafal_Szczecin napisał/a: | pierwsze co zrobie to pojade na meeeega tlustego kebaba |
Weź nie żryj tyle tego kebaba tylko pisz co tam
Koleżanka z którą siedzę w pokoju ma adhd - przy którym robi tyle hałasu, że niebawem zwariuję Jakieś pomysły na subtelne zwrócenie uwagi, żeby trochę ciszej się zachowywała? Żart, przedrzeźnianie nie pomaga
Krzyzak - 23-11-2012, 12:19
| Marcin-Krak napisał/a: | | pomysły na subtelne zwrócenie uwagi | miałem kiedyś taką współpracownicę, która była głośna - fajna laska skądinąd, ale zamiast mówić, to krzyczała...
gdy wchodziła do pokoju - zakładałem słuchawki i włączałem muzę
JCH - 23-11-2012, 12:51
| Marcin-Krak napisał/a: | | Koleżanka z którą siedzę w pokoju ma adhd - przy którym robi tyle hałasu, że niebawem zwariuję | Marcin.... nie masz wyjścia - musisz awansować i zmienić pokój
wojzi - 23-11-2012, 13:23
| Marcin-Krak napisał/a: | | Koleżanka z którą siedzę w pokoju ma adhd - przy którym robi tyle hałasu, że niebawem zwariuję Jakieś pomysły na subtelne zwrócenie uwagi, żeby trochę ciszej się zachowywała? |
Weź zajmij ją czymś przy czym będzie mogła hałasować, a tobie sprawi to radość
Marcin-Krak - 23-11-2012, 14:36
| Krzyzak napisał/a: | miałem kiedyś taką współpracownicę, która była głośna - fajna laska skądinąd, ale zamiast mówić, to krzyczała...
gdy wchodziła do pokoju - zakładałem słuchawki i włączałem muzę |
To chodzi bardziej o posługiwanie się materiałami piśmienniczymi, komputerem, sztućcami itp itd Zalatwiłem nawet cichą klawiaturę, która wydawała mi się jak ja ją używam za faktycznie cichą - ale jednak ona wcale cicha nie jest
| wojzi napisał/a: | Weź zajmij ją czymś przy czym będzie mogła hałasować, a tobie sprawi to radość |
Mam ją
| JCH napisał/a: | Marcin.... nie masz wyjścia - musisz awansować i zmienić pokój |
Prościej chyba nowej roboty szukać
Rafal_Szczecin - 23-11-2012, 14:42
przepraszam, ze pisze dopiero teraz, ale musialem sie zdrzemnac . moj organizm nie dal rady.
niestety nie bylo czysto . wycieli mi dwa kawalki i oddali do analizy. za tydzien dowiem sie czy to byly one rakowe
Hubeeert - 23-11-2012, 14:44
| Marcin-Krak napisał/a: | Mam ją |
Może raczej
Marcin-Krak - 23-11-2012, 14:48
| Hubeeert napisał/a: | Może raczej |
To już lepiej niech hałasuje
Rafal_Szczecin, jak już będziesz wiedział co i jak - to dawaj znać - ale bądźmy dobrej myśli
Marcino - 23-11-2012, 15:11
ze za tydz lecę soebie na Reunion.... to wyspa koło Madagaskaru.... bedzie +30 C..:D
Krzyzak - 23-11-2012, 16:11
| Marcino napisał/a: | | Reunion | a wiesz, że Ci zazdroszczę? - znam tą wyspę i chętnie sam bym się tam przeniósł
wg obieżyświatów i globetroterów to właśnie tam jest raj na ziemi
Uwex - 23-11-2012, 20:13
| Rafal_Szczecin napisał/a: | | za tydzien dowiem sie czy to byly one rakowe |
znam to uczucie- czekanie na wynik- u mnie było OK, ale nie życzę nikomu tego oczekiwania. Mam nadzieję, że będzie u Ciebie tak samo- trzymaj się
Marcino - 23-11-2012, 21:17
| Krzyzak napisał/a: | | Marcino napisał/a: | | Reunion | a wiesz, że Ci zazdroszczę? - znam tą wyspę i chętnie sam bym się tam przeniósł
wg obieżyświatów i globetroterów to właśnie tam jest raj na ziemi |
Dam znac czy jest tak jak myslisz...
Bizi78 - 24-11-2012, 20:01
MM częstochowskie Assistance działa .
Jeszcze raz BUBU dzięki za linę i 4x4 .
Morfi - 27-11-2012, 10:50
Jutro jadę do Radomia
Tomek - 27-11-2012, 13:08
| Marcino napisał/a: | | ze za tydz lecę soebie na Reunion.... to wyspa koło Madagaskaru.... bedzie +30 C..:D |
fajowo, zazdroszczę
byłem sobie kiedyś na Mauritiusie (niedaleko) w lutym i wróciłem spalony,
zaopatrz się w filtry 30-50
| Krzyzak napisał/a: | | wg obieżyświatów i globetroterów to właśnie tam jest raj na ziemi |
jesli dobrze pamiętam to Verne (?) napisał, że pan bóg stworzył raj na wzór Mauritiusa
To ja się pochwalę, że za 26 dni jedziemy do Pekinu, na tydzień.
Pogoda co prawda nie +30, ale też będzie fajnie.
|
|
|