Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA
Aga - 15-12-2010, 09:44
pawliku napisał/a: | Cytat: | pawliku, co sie stało ?? |
Cytat: | co zrobiła ??? nie wypowiedziałes w pore ubezpieczenia ??? | tak zapomniałem o tym ale zadzwoniłem sie zapytać co i jak i mówie że nie jestem obeznany w ubezpieczeniach i prosiłbym jakieś porady w odzewie dostałem takie słówka że o mało uszy mi nie zwiędły... |
cóż... nieznajomość przepisów nie zwalnia od obowiązków
a tak w ogóle to ubraliście już choinkę?
u nas stoi już od piątku
i muszę powiedzieć, że koty mają ubaw
wdrapują się po pniu choinki zrzucając przy tym bombki i rozłączając światełka
a dokąd wybieracie się na Sylwestra?
my bawimy się z Mitsumaniakami
jeśli zabawa będzie taka jak rok temu, albo jak na moich urodzinach to już się cieszę
robertdg - 15-12-2010, 09:47
pawliku napisał/a: | tak zapomniałem o tym ale zadzwoniłem sie zapytać co i jak i mówie że nie jestem obeznany w ubezpieczeniach i prosiłbym jakieś porady w odzewie dostałem takie słówka że o mało uszy mi nie zwiędły... | trafiłeś na nieodpowiednią porę, może przerwałeś picie kawy, malowanie paznokci, albo najzwyczajniej pociskanie pierdół z koleżankami. Takich co wykonuja prace z łaski powinno się odrazu degradować do łopaty, aby poczuli jak smakuje prawdziwa robota, najlepiej jeszcze na mrozie, albo w skwarze. Oczywiście nie odnosi się to do wszystkich i proszę nie łapać mnie za słówka, mam swoje ku temu doswiadczenia i powody, aby tak twierdzić.
Owczar - 15-12-2010, 09:59
pawliku i masz teraz dwie umowy na OC?
Rafal_Szczecin - 15-12-2010, 10:17
ze w szczecinie dawno nie bylo takiej ilosci sniegu ...
stary alfer - 15-12-2010, 10:40
Rafal_Szczecin napisał/a: | ze w szczecinie dawno nie bylo takiej ilosci sniegu ... |
Rok to nie tak dawno
Krzyzak - 15-12-2010, 11:19
jechałem dziś 2 godz. do pracy
obwodnica stała, więc przedarłem się bocznymi uliczkami Gdańska i Sopotu
przez to nie pojadę dziś na Spot Mitsumaniakowy M3M...wielka szkoda - już mnie zżera zazdrość, bo podobno cośtam specjalnego jest przygotowane...
Jackie - bardzo współczuję... od czasu jak mam własnego skrzata, to sam przeżywam bardziej gdy płacze itd. niż on
Seichan - 15-12-2010, 13:14
U nas ulice czarne, tylko na bocznych uliczkach na ulicach zalega śnieg, miasto przejezdne, śnieg nie pada Jedyna dokuczliwość to mróz.
Jeśli macie taki paraliż jak u nas w pierszym tygodniu ataku zimy, to współczuję...
pamar - 15-12-2010, 13:21
... właśnie dowiedziałem się, że mój brat którego miałem odebrać ze szpitala 25go listopada.... zostaje w nim na święta i prawdopodobnie na sylwestra
I mam wielką prośbę do warszawiaków.... może macie na oku jakiś lokal do wynajęcia na naście dni? Najlepiej w centrum, okolice Lindleya
Efa! - 15-12-2010, 15:23
Krzyzak napisał/a: | jechałem dziś 2 godz. do pracy
obwodnica stała, więc przedarłem się bocznymi uliczkami Gdańska i Sopotu
przez to nie pojadę dziś na Spot Mitsumaniakowy M3M...wielka szkoda - już mnie zżera zazdrość, bo podobno cośtam specjalnego jest przygotowane...
|
Moja mama wczoraj po południu z gdańskiej Zaspy do Starogardu (większość trasy autostradą!) jechała 4 godziny. W tym 3 godziny do rogatek Gdańska. Jejku, jak to dobrze, że już nie musimy tego na codzień znosić. Bieeedny nasz Niedźwiednik koło tej strasznej ulicy Słowackiego :/. Ponoć wczoraj była zablokowana przez Tiry, które nie mogły podjechać pod górkę do obwodnicy. Czasami się cieszę, że teraz mieszkamy poza Trójmiastem.
Jackie, trzymam kciuki za zdrowie Twoje i dzieci.
Krzyzak - 15-12-2010, 16:00
jechałem Spacerową - rzeczywiście spacerem byłoby szybciej
dziś jest c.d. - śnieg nie pada, ale wszędzie lód
miałem zostać w Gdańsku na noc, ale nie ma gdzie parkować pod blokami - niemal wszystko jest nieodśnieżone
Morfi - 15-12-2010, 16:02
Najlepiej jeździ sie bocznymi
jacek11 - 15-12-2010, 17:40
że zapowiadają - 15 stopni w nocy.Miś stoi na drodze,więc to będzie dobry test na odpalanie
Krzyzak - 15-12-2010, 17:46
jacek11 napisał/a: | będzie dobry test na odpalanie | rok temu było -30 u nas i Colt odpalał bez problemów
tylko wolniej kręcił rozrusznik
pawliku - 15-12-2010, 18:03
Owczar napisał/a: | pawliku i masz teraz dwie umowy na OC? | nie zostałem w tej co była ale tylko do czerwca a potem zmieniam za to jak traktują klientów
Aga napisał/a: | cóż... nieznajomość przepisów nie zwalnia od obowiązków | wiem ale po to dzwoniłem do ubezpieczalni żeby mi wytłumaczyli bo zrobiłem prawko i jest to moje pierwsze auto a wczesniej nie miałem potzreby sie tm interesować a zadzwoniłem tylko po to żeby wydarła na mnie ryja jak za przeproszeniem na jakąś szmate... od wczoraj jestem tak wkurzony że nie umiem usiedziec na jednym miejscu 5 minut
rosomak1983 - 15-12-2010, 18:18
pawliku, heh po prostu to olej ,
|
|
|