Nasze Miśki - Jak wino...
Fragu - 24-02-2014, 21:35
sveno napisał/a: | troszkę mniejsza od standardowej (jakieś 1cm na średnicy, może 2cm) |
..i kto wie, czy to nie będzie argumentem za zmianą mojej obecnej
Kylu - 24-02-2014, 21:56
Fragu napisał/a: | sveno napisał/a: | troszkę mniejsza od standardowej (jakieś 1cm na średnicy, może 2cm) |
..i kto wie, czy to nie będzie argumentem za zmianą mojej obecnej |
Dokładnie, to mi się najbardziej podoba w niej!
Kurczę, chyba też zacznę się rozglądać za taką. Coraz bardziej mnie do niej przekonujecie.
Fragu - 25-02-2014, 07:33
sveno mógłbyś zmierzyć jej średnicę?
sveno - 25-02-2014, 09:09
Fragu napisał/a: | sveno mógłbyś zmierzyć jej średnicę? | do niedzieli to niewykonalne.
Jak miałem obydwie zdjęte to postawiłem je na asfalcie i przyłożyłem wieńcami do siebie. Jak napisałem: jest mniejsza, ale troszkę, cudów się nie spodziewajcie. Subiektywnie powiem, że optycznie, tzn w aucie wygląda na dużo mniejszą, ale ja tam w okularach chodzę i w ogóle...
tomasek - 25-02-2014, 13:28
Średnica kierownicy MOMO wynosi ok.37,5 cm
Sprawdzałem u siebie
ALEX-77 - 25-02-2014, 14:39
sveno z całym szacunkiem ,ale kiera MOMO + Carbon do twojego pięknego bananowego wnętrza moim zdaniem nie pasuje absolutnie ,idealnie było by w drewnie i kiera Nardi ,ale to tylko moja wizja
wojzi - 25-02-2014, 17:47
ALEX-77 napisał/a: | sveno z całym szacunkiem ,ale kiera MOMO + Carbon do twojego pięknego bananowego wnętrza moim zdaniem nie pasuje absolutnie ,idealnie było by w drewnie i kiera Nardi |
Też tak uważam.
Teraz Sławek musisz zakosić kierownicę Jackallowi - swojej nie dam
sveno - 25-02-2014, 20:35
ALEX-77, wojzi, ja nie zdzierżę pseudodrewna w samochodzie, miałem konsole "drewnianą" i patrzeć na to nie mogłem, także Nardi odpada.
Dzisiaj kupiłem nakrętki do nowych felg z przylgną stożkową, kupiłem 20szt czyli za dużo, także jakby ktoś potrzebował pojedynczych sztuk to oddam za darmo.
Tomek - 25-02-2014, 20:44
sveno napisał/a: | ja nie zdzierżę pseudodrewna w samochodzie |
sveno napisał/a: | także Nardi odpada. |
Nardi to nie jest pseudo drewno, hahaha
miałem Nardi w domu, ale nie odważyłem się zamontować
Nardi wygląda najlepiej na zdjęciach
sveno napisał/a: | także jakby ktoś potrzebował pojedynczych sztuk to oddam za darmo. |
na jaki klucz?
Jackall - 25-02-2014, 20:45
wojzi, myślisz, że ja swoją oddam?!?
sveno, zawsze możesz kupić fornir albo kawałek deski i będziesz miał prawdziwe drewno a nie plastikowe
ALEX-77 - 25-02-2014, 20:54
Ja mam czarne wnętrze i kombinuje co chwilę miałem juz MOMO i karbonowy panel (folia 3M) teraz mam kiere Nardi drewno i panel drewnopodobny i powiem ci że mam tą opcję najdłużej ,ale teraz na dniach wrzucam kierę też nardi tylko ze całą skórę i panel środkowy poflokowany na czarno ,ja zmieniam i kombinuję co jakiś czas ot. takie zboczenie hehehe...
sveno - 25-02-2014, 21:02
tomek84 napisał/a: | na jaki klucz? | 19.
Koło dla Ciebie też mam, nawet z oponą, ale bez powietrza Do odbioru w przyszłym tygodniu w Wieliczce ( cały tydzień) bo teraz auto pod firmą.
tomek84 napisał/a: | Nardi wygląda najlepiej na zdjęciach
|
na żywo już nie tak dobrze, a z MOMO jest odwrotnie
ALEX-77 napisał/a: | ja zmieniam i kombinuję co jakiś czas ot. takie zboczenie hehehe... | mam podobnie. Może niedługo konsola będzie pomalowana...
Tomek - 25-02-2014, 21:05
sveno napisał/a: | a z MOMO jest odwrotnie |
MOMO też miałem
ale też podziękowałem
rezerwuję
sveno napisał/a: | Koło dla Ciebie też mam, nawet z oponą, ale bez powietrza |
no to za to powietrze to zniżka musi być
sveno napisał/a: | Do odbioru w przyszłym tygodniu w Wieliczce ( cały tydzień) bo teraz auto pod firmą. |
OKA
sveno - 03-03-2014, 13:39
tomek84 napisał/a: | no to za to powietrze to zniżka musi być | przecież i tak masz je prawie za darmo Nakrętek będę miał jednak 17 do oddania
Z aktualności:
Dorwałem konkretny multimetr i zacząłem szukać zjadacza prądu. Zacząłem od alternatora, po 20min walki udało się zdjąć tę 4-ro pinową wtyczkę z niego i bingo. Przy zamkniętym aucie pobór prądu był na poziomie 165-170mA, po wypięciu wtyczki:
A po wyciągnięciu bezpiecznika od centralnego zamka:
Jeszcze porównanie wskazań miernika za 200zł i miernika za 8zł z Auchan
Ponadto na zimnym silniku popiskuje łożysko alternatora, także jego dni są policzone. Musze zobaczyć w jakim stanie jest ten drugi alternator i umówić się z Leszkiem na wymianę.
Zakupiłem także wcześniej wspomnianego PY9909 a także ramkę tablicy z kamerką jutro powinny być u mnie, mam nadzieję podzielić się opiniami wkrótce.
Tomek - 03-03-2014, 13:55
sveno napisał/a: | przecież i tak masz je prawie za darmo |
powietrze?
zadzwonię wieczorem
pzdr
|
|
|