To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Typer XIII

Morfi - 11-01-2010, 21:51

No to zaczynamy :D
Znaczy mamy finał składający się z dwóch kolejek :)

igi - 12-01-2010, 07:47

Jak chcecie to niechaj będzie finał z dwóch kolejek.

Co do przejęcia przeze mnie całego typera :( mówi się trudno i znajduje się pomocników :mrgreen:

Marcin szykuje zestawy i w nagrodę dopisuje mu:

0 pkt :D

Morfi - 12-01-2010, 07:49

chyba - 5 pkt :D
Anonymous - 12-01-2010, 07:56

PANOWIE!!!

Odwaliliście lipe bo:
- nie zaczyna sie typera w trakcie tygodnia-dając dwa dni na typowanie!-chyba że zależy na niskiej frekwencji
- rozpoczęcie sezonu zawsze poprzedzone było spamem aby wszyscy wiedzieli ze sie rozpoczyna
- uważam że rozpoczęcie powinno idbyć sie ZA TYDZIEŃ
- moga być dwa finały -dla wyrównania szans
- oddawanie Marcinowi ukladania meczy to tak jakby wpuścić Matejko to pokoju z piwem i kazać pilnować aby nikt nie wypił :lol: :lol:

ŚRUBA KAWAŁ DOBRE ROBOTY :!: szacun za to..

Morfi - 12-01-2010, 08:39

Mecze zostały ułożone wczora tj: Poniedziałek.
Dzis pójdzie spam.
I tak zawsze wiekszośc głosowała w środe i czwartek.

dm17 napisał/a:
- oddawanie Marcinowi ukladania meczy to tak jakby wpuścić Matejko to pokoju z piwem i kazać pilnować aby nikt nie wypił

:mrgreen: :lol:

Marcin-Krak - 12-01-2010, 11:47

dm17 napisał/a:
- oddawanie Marcinowi ukladania meczy to tak jakby wpuścić Matejko to pokoju z piwem i kazać pilnować aby nikt nie wypił :lol: :lol:

Rozumiem że jesteś przeciwny :?: Poza tym Mateuszowi to ja bym chętnie pomógł :wink: Igiemu ostatecznie też mogę - ale nic na siłę :P

Wczoraj wyszła sprawa ze sruba. Nie ma co się rozwodzić na tym - już Mu dziękowałem - szacun się należy ale też i uszanowanie Jego decyzji.
Spam pójdzie jak go igi wyśle, ja takowych nie mam uprawnień.
Jeśli WMG nie znajdzie 3 gracza, to możemy np jeśli to nie pokrzyżuje planów odwołać drużynówkę w tej kolejce z uwagi na złe warunki atmosferyczne ;)

igi - 12-01-2010, 12:02

Przejrzałem grupę typerów i jest tam mnóstwo osób które od dawna nie typowały. Nie wiem czy Śruba miał jakaś inna listę czy korzystał z niej bo nie mam go teraz jak zapytać o to. Ze spamem się wstrzymamy a może tą kolejkę potraktujemy jako rozgrzewkę lub sparingi.

Marcin-Krak napisał/a:
dm17 napisał/a:

Rozumiem że jesteś przeciwny :?: Poza tym Mateuszowi to ja bym chętnie pomógł :wink: Igiemu ostatecznie też mogę - ale nic na siłę :P

NIE TY JEDEN :twisted:

Anonymous - 12-01-2010, 13:16

igi napisał/a:
a może tą kolejkę potraktujemy jako rozgrzewkę lub sparingi.

Moim zdanie najlepsze wyjście

jazy1 - 12-01-2010, 13:45

A ja miałem wrażenie ,że typer to tylko zabawa , dla mnie zresztą bardzo dobra ( te wałki i w ogóle :lol: ) a tu im bliżej końca rozgrywek coraz poważniej się robi.
igi - 12-01-2010, 14:36

jazy1 napisał/a:
A ja miałem wrażenie ,że typer to tylko zabawa , dla mnie zresztą bardzo dobra ( te wałki i w ogóle :lol: )

Pewnie że dobra a te teksty: wałek czy bezsĘsu - BEZCENNE :mrgreen:

jazy1 napisał/a:
a tu im bliżej końca rozgrywek coraz poważniej się robi.

A tam poważniej - muszę znaleźć jakiś sposób na wygraną i dopisywanie sobie po 10 pkt po cichu :twisted: :D

igi - 12-01-2010, 15:50

Dobra podjąłem decyzje :)

Ta kolejka jest luźna (sparing , trening czy jak to zwał) a wracamy do ZABAWY w następnym tygodniu. Uporządkuje grupę i będę rozsyłał spam.
Marcin wynajduje zestawy kolejki, publikuje je w niedziele bądź poniedziałek i wszystko gra i buczy.

Śruba wielkie dzięki za wszystko co dla nas zrobiłeś (to że zrezygnowałeś jest bezsĘsu, ale rozumiem). Wielki wielki szacun. Teraz typuj i baw się dobrze :)

Marcin-Krak - 12-01-2010, 18:38

igi napisał/a:
Marcin wynajduje zestawy kolejki, publikuje je w niedziele bądź poniedziałek i wszystko gra i buczy.

Tak jest Panie Generale :!: :mrgreen:

Morfi - 12-01-2010, 19:53

No to już znamy Towarzystwo Trzymające Włądzę :D
Anonymous - 13-01-2010, 09:21

igi napisał/a:
Jak fryzjera głos, uslyszałęm go.......... :mrgreen:
igi - 13-01-2010, 09:29

Morfi napisał/a:
No to już znamy Towarzystwo Trzymające Włądzę :D

dm17 napisał/a:
igi napisał/a:
Jak fryzjera głos, uslyszałęm go.......... :mrgreen:

Jak mi tego brakowało :D