Sport - Inne - Typer XIII
Morfi - 11-01-2010, 21:51
No to zaczynamy
Znaczy mamy finał składający się z dwóch kolejek
igi - 12-01-2010, 07:47
Jak chcecie to niechaj będzie finał z dwóch kolejek.
Co do przejęcia przeze mnie całego typera mówi się trudno i znajduje się pomocników
Marcin szykuje zestawy i w nagrodę dopisuje mu:
0 pkt
Morfi - 12-01-2010, 07:49
chyba - 5 pkt
Anonymous - 12-01-2010, 07:56
PANOWIE!!!
Odwaliliście lipe bo:
- nie zaczyna sie typera w trakcie tygodnia-dając dwa dni na typowanie!-chyba że zależy na niskiej frekwencji
- rozpoczęcie sezonu zawsze poprzedzone było spamem aby wszyscy wiedzieli ze sie rozpoczyna
- uważam że rozpoczęcie powinno idbyć sie ZA TYDZIEŃ
- moga być dwa finały -dla wyrównania szans
- oddawanie Marcinowi ukladania meczy to tak jakby wpuścić Matejko to pokoju z piwem i kazać pilnować aby nikt nie wypił
ŚRUBA KAWAŁ DOBRE ROBOTY szacun za to..
Morfi - 12-01-2010, 08:39
Mecze zostały ułożone wczora tj: Poniedziałek.
Dzis pójdzie spam.
I tak zawsze wiekszośc głosowała w środe i czwartek.
dm17 napisał/a: | - oddawanie Marcinowi ukladania meczy to tak jakby wpuścić Matejko to pokoju z piwem i kazać pilnować aby nikt nie wypił |
Marcin-Krak - 12-01-2010, 11:47
dm17 napisał/a: | - oddawanie Marcinowi ukladania meczy to tak jakby wpuścić Matejko to pokoju z piwem i kazać pilnować aby nikt nie wypił |
Rozumiem że jesteś przeciwny Poza tym Mateuszowi to ja bym chętnie pomógł Igiemu ostatecznie też mogę - ale nic na siłę
Wczoraj wyszła sprawa ze sruba. Nie ma co się rozwodzić na tym - już Mu dziękowałem - szacun się należy ale też i uszanowanie Jego decyzji.
Spam pójdzie jak go igi wyśle, ja takowych nie mam uprawnień.
Jeśli WMG nie znajdzie 3 gracza, to możemy np jeśli to nie pokrzyżuje planów odwołać drużynówkę w tej kolejce z uwagi na złe warunki atmosferyczne
igi - 12-01-2010, 12:02
Przejrzałem grupę typerów i jest tam mnóstwo osób które od dawna nie typowały. Nie wiem czy Śruba miał jakaś inna listę czy korzystał z niej bo nie mam go teraz jak zapytać o to. Ze spamem się wstrzymamy a może tą kolejkę potraktujemy jako rozgrzewkę lub sparingi.
Marcin-Krak napisał/a: | dm17 napisał/a: |
- oddawanie Marcinowi ukladania meczy to tak jakby wpuścić Matejko to pokoju z piwem i kazać pilnować aby nikt nie wypił |
Rozumiem że jesteś przeciwny Poza tym Mateuszowi to ja bym chętnie pomógł Igiemu ostatecznie też mogę - ale nic na siłę |
NIE TY JEDEN
Anonymous - 12-01-2010, 13:16
igi napisał/a: | a może tą kolejkę potraktujemy jako rozgrzewkę lub sparingi. |
Moim zdanie najlepsze wyjście
jazy1 - 12-01-2010, 13:45
A ja miałem wrażenie ,że typer to tylko zabawa , dla mnie zresztą bardzo dobra ( te wałki i w ogóle ) a tu im bliżej końca rozgrywek coraz poważniej się robi.
igi - 12-01-2010, 14:36
jazy1 napisał/a: | A ja miałem wrażenie ,że typer to tylko zabawa , dla mnie zresztą bardzo dobra ( te wałki i w ogóle ) |
Pewnie że dobra a te teksty: wałek czy bezsĘsu - BEZCENNE
jazy1 napisał/a: | a tu im bliżej końca rozgrywek coraz poważniej się robi. |
A tam poważniej - muszę znaleźć jakiś sposób na wygraną i dopisywanie sobie po 10 pkt po cichu
igi - 12-01-2010, 15:50
Dobra podjąłem decyzje
Ta kolejka jest luźna (sparing , trening czy jak to zwał) a wracamy do ZABAWY w następnym tygodniu. Uporządkuje grupę i będę rozsyłał spam.
Marcin wynajduje zestawy kolejki, publikuje je w niedziele bądź poniedziałek i wszystko gra i buczy.
Śruba wielkie dzięki za wszystko co dla nas zrobiłeś (to że zrezygnowałeś jest bezsĘsu, ale rozumiem). Wielki wielki szacun. Teraz typuj i baw się dobrze
Marcin-Krak - 12-01-2010, 18:38
igi napisał/a: | Marcin wynajduje zestawy kolejki, publikuje je w niedziele bądź poniedziałek i wszystko gra i buczy. |
Tak jest Panie Generale
Morfi - 12-01-2010, 19:53
No to już znamy Towarzystwo Trzymające Włądzę
Anonymous - 13-01-2010, 09:21
igi napisał/a: | Marcin wynajduje zestawy kolejki, publikuje je w niedziele bądź poniedziałek i wszystko gra i buczy. | Jak fryzjera głos, uslyszałęm go..........
igi - 13-01-2010, 09:29
Morfi napisał/a: | No to już znamy Towarzystwo Trzymające Włądzę |
dm17 napisał/a: | igi napisał/a: | Marcin wynajduje zestawy kolejki, publikuje je w niedziele bądź poniedziałek i wszystko gra i buczy. | Jak fryzjera głos, uslyszałęm go.......... |
Jak mi tego brakowało
|
|
|