To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA

koszmarek - 15-12-2010, 18:50

pawliku napisał/a:
jest to moje pierwsze auto a wczesniej nie miałem potzreby sie tm interesować

JAK TO?! Przecież powinieneś wiedzieć WSZYSTKO na temat ubezpieczenia Twojego pierwszego auta już w podstawówce i wszystkie zmiany w przepisach!

Nie przejmuj się, niektórzy uważają, że powinieneś wiedzieć wszystko i jeszcze więcej. A jak nie wiesz- to masz awanturę :/

Seichan - 15-12-2010, 19:56

Mówią, że nieznajomość prawa szkodzi...
Ale ogarnąć wszystko jest niemożliwe, nawet dla kogoś, kto w tym siedzi. Ja niedawno się dowiedziałam, że mam obowiązek powiadomić dyrektora szkoły, w okręgu której jest moje miejsce zamieszkania, o tym, że moje dziecko chodzi do przedszkola w innym okręgu lub przedszkola prywatnego... Jak nie zawiadomię - grzywna do 5.000 zł.

szpala85 - 15-12-2010, 20:06

.... wczoraj ulepiliśmy bałwana :mrgreen: :

a dzisiaj w zaspach odnalazłem swojego Gala :twisted: :

JCH - 15-12-2010, 21:31

Jechałem do pracy rano (7:30) i na radiu mówili o korku na DK-86 Katowice-Tychy. Gdy wyjeżdżałem z pracy (16:30) ten korek wciąż jeszcze był. No comments :? :roll:
tomasek - 15-12-2010, 23:22

że chciałem podziękować wszystkim za życzenia urodzinowe :prayer:
costa brawa - 15-12-2010, 23:36

objechalem sobie dzis spokojnie do bydgoszczy - w nocy po sniegu mi sie lepiej jechalo niz w dzien po tej slizgawicy - normalnie momentami w lusterku widzialem jak mi przyczepa tylem auta zamiata po drodze , ale powoli i do przodu bez stresujacych sytuacji . tylko meczace z normalnych ok 8-9 h jazdy sie przeciaga do 12 a tydzien temu 14h ponad jechalem wracajac do domu (500km w jedna strone) max 70 a srednia "przelotowa" 50-60 km/h niby powoli spokojnie a czlowiek wypruty na maxa bo to stres i skupienie caly czas zeby nie zawinelo autem, zeby wyhamowac itd...
ale dobrze jest :)

ale po bialym sie fajnie jezdzi takim jeszcze nie zajezdzonym sniegu :D jedyny plus tych sniegow i zamieci heh :) w sobote w nocy przez takie zaspy po pol metra minimum wys. przedzieralem sie terenowka - fajnie bylo :D gorzej jakbym utknal to nikt by nie przyjechal po mnie bo gosci po imieninach ojca rozwozilem do domu :D

koszmarek - 16-12-2010, 00:31

szpala85 napisał/a:
.... wczoraj ulepiliśmy bałwana :mrgreen: :

koszmarny po prostu :D

Moi panowie w pracy też niepróżnowali i udekorowali Hyundaia i30 cw bodaj pięknym malutkim bałwankiem :D jak jutro będzie stał to muszę zdjęcie zrobić, bo o 19 było za ciemno na fote telefonem :(

Kaucz - 16-12-2010, 00:37

Czuję się jak wrak. Chyba chory jestem :( .
Krzyzak - 16-12-2010, 07:26

szpala85 napisał/a:
a dzisiaj w zaspach odnalazłem swojego Gala

cóż - widzę, że sam stoi, ale dla mieszkańców bloków mam radę: odśnieżanie zaczynajcie od rejestracji :lol:

Aga - 16-12-2010, 12:59

no to co z tą choinką?
ubraliście już czy nie?
czas chyba rozpocząć nastrój świąteczny :mrgreen:

Seichan - 16-12-2010, 13:47

Aga napisał/a:
no to co z tą choinką?
ubraliście już czy nie?

Choinka jeszcze pod domem sobie rośnie ;) Pewnie w przyszłym tygodniu zmieni miejsce pobytu.
Chociaż dzieci już domagają się ubierania choinki :mrgreen: Mają obiecaną małą choineczkę do nich do pokoju :)

londolut - 16-12-2010, 14:18

OMG dopiero doszedłem do siebie po imprezie mikołajkowej :D Picie w środku tygodnia to najgorsze co może być :P

MASACREE

sieegurd - 16-12-2010, 14:25

londolut napisał/a:
OMG dopiero doszedłem do siebie po imprezie mikołajkowej :D Picie w środku tygodnia to najgorsze co może być :P

MASACREE

E tam :) Nie ma jak dobra popijawa w środku tygodnia :D

londolut - 16-12-2010, 14:30

sieegurd napisał/a:
E tam :) Nie ma jak dobra popijawa w środku tygodnia :D
True, true :D
Efa! - 16-12-2010, 16:41

Aga napisał/a:
no to co z tą choinką?
ubraliście już czy nie?

Właśnie poprzyklejałam lampki do okien :-)