To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA

fergul11 - 30-11-2012, 21:52

Cytat:
Może ma to związek z końcem świata
raczej z abonamentem ,a raczej z jego sciagalnoscia :mrgreen: na HBO juz od tygodnia Incepcja leci
ale co by nie bylo , w swieta bedzie bardzo milo tak ze bedzie pan zadowolony :badgrin:

misjonarz. - 01-12-2012, 05:46

ostatio w tv słyszałem, ze co to za swięta bez kevina? Sławus, ja się bynajmniej nie gniewam i jak mam mozliwosc to futrzaka ominę, ale jak jest mozliwosc auto lub kot, to niestety kot ma pecha. Z tym ze to jest ostateczna ostatecznosc.
mjsystem - 01-12-2012, 06:41

misjonarz. napisał/a:
Sławus, ja się bynajmniej nie gniewam i jak mam mozliwosc to futrzaka ominę, ale jakżjest mozliwosc auto lub kot, to niestety kot ma pecha. Z tym ze to jest ostateczna ostatecznosc.

Ależ gdybym miał się roztrzaskać na latarni czy zaliczyć dół to na pewno tego nie zrobię. :wink:
Życie ludzkie zawsze stawiam wyżej niż zwierzęce, to jasne. Pomimo miłości do zwierząt zdarzyło mi się... niestety. Nawet raz rozbiłem auto o sarnę :? Ja raczej napisałem o stosunku człowieka do życia w perspektywie stosunku człowieka do przedmiiotów :roll:

vince_81 - 01-12-2012, 16:29

mjsystem, wracając do tego nieszczęsnego kota, to fakt, wyraziłem się o nim nieładnie :P Ale pretensje to raczej do siebie miałem, bo to była droga osiedlowa, jechałem dość wolno i pewnie bym wyhamował przed futrem, ale ten odruch odbicia kierownicą... Może ma to związek z tym, że ratowaniem życia to ja się zawodowo zajmuję... :wink: :P
Tak czy inaczej, kotek sobie żyje i cieszę się, że go nie trafiłem, a misiek jest już u znajomego lakiernika - obiecał, że w prezencie Mikołajkowym policzy taniej :mrgreen:

mjsystem - 02-12-2012, 11:30

vince_81 napisał/a:
mjsystem, wracając do tego nieszczęsnego kota, to fakt, wyraziłem się o nim nieładnie Ale pretensje to raczej do siebie miałem, bo to była droga osiedlowa, jechałem dość wolno i pewnie bym wyhamował przed futrem, ale ten odruch odbicia kierownicą... Może ma to związek z tym, że ratowaniem życia to ja się zawodowo zajmuję...
Tak czy inaczej, kotek sobie żyje i cieszę się, że go nie trafiłem, a misiek jest już u znajomego lakiernika - obiecał, że w prezencie Mikołajkowym policzy taniej

:D

Znów uratowałeś życie :biggrin:

jacek11 - 02-12-2012, 11:30

vince_81, a jak byś jednak potrącił biedne zwierzątko,to reanimacja wchodzi w grę :wink: znaczy sztuczne oddychanie,i te inne zabiegi ? :P
fergul11 - 02-12-2012, 12:45

Vince nie daj się ,Jacek ewidentnie drze łacha z Ciebie :mrgreen:
Same straty chłopie :mrgreen: Miałbyś drzwi całe i futerko na :wink: "bul" w krzyżu ,a po za tym kot ma 7 albo 9 żyć w zanadrzu ,podobno :?: :mrgreen:

jacek11 - 02-12-2012, 13:18

fergul11 napisał/a:
Vince nie daj się ,Jacek ewidentnie drze łacha z Ciebie :mrgreen:

oj tam zaraz łacha :mrgreen: się tylko grzecznie pytam przecie :P :wink:

vince_81 - 02-12-2012, 19:33

fergul11 napisał/a:
futerko na "bul" w krzyżu

No masz...o tym nie pomyślałem, a zdałoby się :twisted: :P

jacek11, obawiam się, że po wykonaniu jednego wdechu z kotka zrobiłby się balonik, hehehehe :lol:
A tak na serio, to taka ekstrema jak reanimacja kota to raczej odpada, ale zastrzyki futrzakowi rodziców już robiłem :P

fergul11 - 02-12-2012, 20:09

robię pranie , wyjąłem mokre z pralki i włożyłem do suszarki pover on i się kręci , wkładam kolory do pralki i też naprzód i po chwili ,może dwóch..... suszarka deth :evil: no ale kurde jak ??? przecież nowa 2 tygodnie max góra 3 :!:
Biorę instrukcję i czytam
suszarka nie będzie działać wraz z pralką ,również nie powinna działać na złodziejce lub przedłużaczu no oki ,na złodziejce i przedłużaczu rozumiem ale żeby nie działała podczas gdy do innego gniazdka podłączona jest pralka :?:
No dobra jestem uczony w drewnie na elektronach się nie znam ,a wy co o tym sądzicie :?:

jacek11 - 02-12-2012, 21:30

Ano,bo to jest tak zrobione,co byś się nie napracował od razu,tylko wszystko po kolei robił :mrgreen: to tylko w polsce trzeba pracować na dwa etaty,a trzeciego szukać na bierząco :evil:
Rafal_Szczecin - 03-12-2012, 09:42

jest dobrze :) to nie nowotwór

dostałem mnóstwo leków i wszystko ma wrócić do normy :)

kamien z serca ...

vendetta - 03-12-2012, 09:47

Rafal_Szczecin napisał/a:
jest dobrze to nie nowotwór

dostałem mnóstwo leków i wszystko ma wrócić do normy

kamien z serca ...

no i pięknie :)

fergul11 - 03-12-2012, 10:12

Rafal_Szczecin napisał/a:
to nie nowotwór
:wav: :blob2: :blob3: :blob4: :blob5: :blob7: :blob8:
I znowu ja zmieniam koło a moja pani łapie gumę .

Juiceman - 03-12-2012, 11:41

To kiedy pijemy? xD :mrgreen: