Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA
fergul11 - 30-11-2012, 21:52
| Cytat: | | Może ma to związek z końcem świata | raczej z abonamentem ,a raczej z jego sciagalnoscia na HBO juz od tygodnia Incepcja leci
ale co by nie bylo , w swieta bedzie bardzo milo tak ze bedzie pan zadowolony
misjonarz. - 01-12-2012, 05:46
ostatio w tv słyszałem, ze co to za swięta bez kevina? Sławus, ja się bynajmniej nie gniewam i jak mam mozliwosc to futrzaka ominę, ale jak jest mozliwosc auto lub kot, to niestety kot ma pecha. Z tym ze to jest ostateczna ostatecznosc.
mjsystem - 01-12-2012, 06:41
| misjonarz. napisał/a: | Sławus, ja się bynajmniej nie gniewam i jak mam mozliwosc to futrzaka ominę, ale jakżjest mozliwosc auto lub kot, to niestety kot ma pecha. Z tym ze to jest ostateczna ostatecznosc.
_________________ |
Ależ gdybym miał się roztrzaskać na latarni czy zaliczyć dół to na pewno tego nie zrobię.
Życie ludzkie zawsze stawiam wyżej niż zwierzęce, to jasne. Pomimo miłości do zwierząt zdarzyło mi się... niestety. Nawet raz rozbiłem auto o sarnę Ja raczej napisałem o stosunku człowieka do życia w perspektywie stosunku człowieka do przedmiiotów
vince_81 - 01-12-2012, 16:29
mjsystem, wracając do tego nieszczęsnego kota, to fakt, wyraziłem się o nim nieładnie Ale pretensje to raczej do siebie miałem, bo to była droga osiedlowa, jechałem dość wolno i pewnie bym wyhamował przed futrem, ale ten odruch odbicia kierownicą... Może ma to związek z tym, że ratowaniem życia to ja się zawodowo zajmuję...
Tak czy inaczej, kotek sobie żyje i cieszę się, że go nie trafiłem, a misiek jest już u znajomego lakiernika - obiecał, że w prezencie Mikołajkowym policzy taniej
mjsystem - 02-12-2012, 11:30
| vince_81 napisał/a: | mjsystem, wracając do tego nieszczęsnego kota, to fakt, wyraziłem się o nim nieładnie Ale pretensje to raczej do siebie miałem, bo to była droga osiedlowa, jechałem dość wolno i pewnie bym wyhamował przed futrem, ale ten odruch odbicia kierownicą... Może ma to związek z tym, że ratowaniem życia to ja się zawodowo zajmuję...
Tak czy inaczej, kotek sobie żyje i cieszę się, że go nie trafiłem, a misiek jest już u znajomego lakiernika - obiecał, że w prezencie Mikołajkowym policzy taniej |
Znów uratowałeś życie
jacek11 - 02-12-2012, 11:30
vince_81, a jak byś jednak potrącił biedne zwierzątko,to reanimacja wchodzi w grę znaczy sztuczne oddychanie,i te inne zabiegi ?
fergul11 - 02-12-2012, 12:45
Vince nie daj się ,Jacek ewidentnie drze łacha z Ciebie
Same straty chłopie Miałbyś drzwi całe i futerko na "bul" w krzyżu ,a po za tym kot ma 7 albo 9 żyć w zanadrzu ,podobno
jacek11 - 02-12-2012, 13:18
| fergul11 napisał/a: | Vince nie daj się ,Jacek ewidentnie drze łacha z Ciebie |
oj tam zaraz łacha się tylko grzecznie pytam przecie
vince_81 - 02-12-2012, 19:33
| fergul11 napisał/a: | | futerko na "bul" w krzyżu |
No masz...o tym nie pomyślałem, a zdałoby się
jacek11, obawiam się, że po wykonaniu jednego wdechu z kotka zrobiłby się balonik, hehehehe
A tak na serio, to taka ekstrema jak reanimacja kota to raczej odpada, ale zastrzyki futrzakowi rodziców już robiłem
fergul11 - 02-12-2012, 20:09
robię pranie , wyjąłem mokre z pralki i włożyłem do suszarki pover on i się kręci , wkładam kolory do pralki i też naprzód i po chwili ,może dwóch..... suszarka deth no ale kurde jak ??? przecież nowa 2 tygodnie max góra 3
Biorę instrukcję i czytam
suszarka nie będzie działać wraz z pralką ,również nie powinna działać na złodziejce lub przedłużaczu no oki ,na złodziejce i przedłużaczu rozumiem ale żeby nie działała podczas gdy do innego gniazdka podłączona jest pralka
No dobra jestem uczony w drewnie na elektronach się nie znam ,a wy co o tym sądzicie
jacek11 - 02-12-2012, 21:30
Ano,bo to jest tak zrobione,co byś się nie napracował od razu,tylko wszystko po kolei robił to tylko w polsce trzeba pracować na dwa etaty,a trzeciego szukać na bierząco
Rafal_Szczecin - 03-12-2012, 09:42
jest dobrze to nie nowotwór
dostałem mnóstwo leków i wszystko ma wrócić do normy
kamien z serca ...
vendetta - 03-12-2012, 09:47
| Rafal_Szczecin napisał/a: | jest dobrze to nie nowotwór
dostałem mnóstwo leków i wszystko ma wrócić do normy
kamien z serca ... |
no i pięknie
fergul11 - 03-12-2012, 10:12
| Rafal_Szczecin napisał/a: | | to nie nowotwór |
I znowu ja zmieniam koło a moja pani łapie gumę .
Juiceman - 03-12-2012, 11:41
To kiedy pijemy? xD
|
|
|