Forum dla Panów - Piękna kobieta - co to znaczy ? Obiektywnie.
Aga - 25-01-2011, 10:33
Manuela napisał/a:
czy chcielibyście, aby wasze żony/siostry/córki robiły sobie takie foty i wrzucały je na net?
niektórzy chcą
a nawet sami je promują
osobiście nie widzę w tym nic złego
co do urody pań na zdjęciach nie ma co dyskutować bo to sprawa gustu
co do jakości fot oraz dobrego smaku można by... ale czy warto?
Manuela - ten temat to miejsce gdzie panowie bawią się po swojemu
pozwólmy im na to
Manuela - 25-01-2011, 10:34 Może racja, zwłaszcza, że niektórzy reagują bardzo nerwowo- ciekawi mnie tylko czemu, ale wnikać nie będę.Hubeeert - 25-01-2011, 10:34 Temat przeniesiony do Forum dla Panów.Anonymous - 25-01-2011, 13:08
Manuela napisał/a:
Aby pomóc Wam w odpowiedzi na pytanie, czy te Panie są takie fajne, zadam krótkie pytanie: czy chcielibyście, aby wasze żony/siostry/córki robiły sobie takie foty i wrzucały je na net?
Odp:
TAK
Uzasadnienie:
Bo inni mogą tylko popatrzeć............................
Krzyzak - 25-01-2011, 13:44 yaro1976 nie korzystam z tube i innych filmowych stron...
może by tak słownie?
Hubeeert, mi się ta pani średnio podoba... a na zdjęciu nr 2 jej twarz wygląda, jakby niedawno wyszła z odwyku...Hubeeert - 25-01-2011, 13:49
Krzyzak napisał/a:
Hubeeert, mi się ta pani średnio podoba... a na zdjęciu nr 2 jej twarz wygląda, jakby niedawno wyszła z odwyku...
No tak. Ale Ty mówisz, że nie podoba Ci się jej uroda a nie, że nie podoba Ci się to że wypina cycki do obiektywu/kamery i, że pewnie jest puszczalska bo daje się fotografować i publikować te zdjęcia. Nie moralizujesz na temat jej prowadzenia się i nie mieszasz w to argumentów typu swojej żonie/siostrze/matce/ciotce/kuzynce bys na to nie pozwolił
Dziewczyna, laska, najczęściej używane w klubach, słowo lansowane w skeczu Kabaretu Moralnego niepokoju pt. "Lachonarium".
W zależności od środowisko może oznaczać dziewczynę: pustą, głupią i puszczalską lub ładną i obdarzoną świetną figurą.
Typowy ubiór to: miniówa, różowa lub biała koszulka, białe kozaczki itp.
Krzyzak - 25-01-2011, 14:11 "W zależności od środowisko może oznaczać dziewczynę: pustą, głupią i puszczalską lub ładną i obdarzoną świetną figurą."
czyli może być albo znaczenie pozytywne albo pejoratywne... spora rozbieżność
które wybrać??Uwex - 25-01-2011, 14:17
Krzyzak napisał/a:
które wybrać??
mogą też być czasem oba razem Hubeeert - 25-01-2011, 20:54
koszmarek - 25-01-2011, 21:40 Ja zawsze uważałam określenie "lachon" jako obraźliwe. Tak jak wszelakie "dziunie", "paniusie"(choć to określenie jest chyba mniej obraźliwe i może dotyczyć-w moim mniemaniu-do większej rzeczy kobiet).
Fajny pomysł z tą Waszą piaskownicą
A mnie się podoba oto ta pani tylko zdjęcie bardzo albo wyfotoszopowane albo skompresowane
Hubeeert - 25-01-2011, 21:42
koszmarek napisał/a:
Ja zawsze uważałam określenie "lachon" jako obraźliwe.
Nie tylko Ty, ja również.
Mam nadzieję, że Manuela do naszego nastepnego spotkania zrozumie różnicę pomiędzy tym co piszę jako admin i jako user...Anonymous - 27-01-2011, 09:33