Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. VI czyli REKULTYWACJA
Jaro1974 - 20-11-2014, 22:50
mjsystem napisał/a: | Marcin-Krak napisał/a:
że tak w sumie ten wątek umarł
Ludzie grzecznie po 23 spać chodzą Potem budzą się po 7-mej |
Proponuję się nie dziwić że tak jest ale przez ten czas dużo się zmieniło w życiu każdego z nas a także tu, na forum, więc temat podupadł. Zresztą tak jest ze wszystkim. Jest takie powiedzenie że wszystko co dobre kiedyś się kończy. I tak jest chyba i w tym przypadku - dodam niestety
Uwex - 21-11-2014, 07:18
Jaro1974 napisał/a: | Jest takie powiedzenie że wszystko co dobre kiedyś się kończy. |
niby tak, ale tak jak zawsze, wszystko zależy od ludzi
Jaro1974 - 21-11-2014, 08:45
Uwex napisał/a: | niby tak, ale tak jak zawsze, wszystko zależy od ludzi |
I tu się muszę z Tobą zgodzić. Trzeba mieć tylko nadzieję że coś w tym temacie się zmieni na lepsze
mjsystem - 21-11-2014, 11:49
Uwex napisał/a: | niby tak, ale tak jak zawsze, wszystko zależy od ludzi |
Jaro1974 napisał/a: | Trzeba mieć tylko nadzieję że coś w tym temacie się zmieni na lepsze |
Taka sentencja przyszła mi do głowy i ją znalazłem:
Uwex - 21-11-2014, 17:02
Kurna Sławek- jakiś poeta czy cuś z Ciebie wyłazi
mjsystem - 21-11-2014, 18:07
Uwex napisał/a: | poeta czy cuś z Ciebie wyłazi | Pisałem jak byłem młody, nawet taki gówniarski tomik wydałem... Karmiony Asnykiem, Iłłakiewiczówną, Wojaczkiem, Tuwimem... Teraz tylko proza... proza życia
Fragu - 21-11-2014, 19:42
Kurde!
Wracając z pracy przejechalem dwa koty jednym strzalem Zachciało się im gonić i wbiegły mi z 1,5m przed maske...przy predkosci 45km/h zdazylem przelozyc tylko noge z gazu na hamulec
Niech to prącie strzeli, tyle km juz przejezdzilem i za jednym razem dwa zwierzaki...
fergul11 - 21-11-2014, 20:47
Ja mam na koncie , dwie kury, mercedesem 207D, wiewiórkę Żukiem i gołębia Polonezem Jak wracałem do domu z salonu , jeszcze folia była na siedzeniach
Sunderland86 - 21-11-2014, 22:02
fergul11 napisał/a: | Ja mam na koncie , dwie kury, mercedesem 207D, wiewiórkę Żukiem i gołębia Polonezem Jak wracałem do domu z salonu , jeszcze folia była na siedzeniach |
Jeszcze zieloni to przeczytają i przyjdą pod Twój dom z transparentami
Swoją drogą to jak Ci się udało wiewiórkę Żukiem trafić? Może ona samobójstwo popełniła?
Jak już tak wyliczamy to ja mam na sumieniu jelonka
mjsystem - 21-11-2014, 22:29
Panowie, drażliwy temat... Nie idźcie ta drogą... Fragu, no zdarza się, nic nie poradzisz...
sveno - 21-11-2014, 22:33
Lis, 2 psy, zając albo nawet dwa i dwa koty, wszystko Galantem
Tomek - 21-11-2014, 22:57
Cytat: | Lis, 2 psy, zając albo nawet dwa i dwa koty, wszystko Galantem |
robisz za transport dla zwierząt??
Galantem
... że zaczynam 5 nocek z rzędu
po prostu nie mogłem się doczekać
jacek11 - 21-11-2014, 23:35
Tomek napisał/a: |
... że zaczynam 5 nocek z rzędu
po prostu nie mogłem się doczekać |
no to Kącik Nocnych Marków ożyje nareszcie
mjsystem - 22-11-2014, 10:28
jacek11 napisał/a: | no to Kącik Nocnych Marków ożyje nareszcie | Co dwóch to nie jeden. Marcin się ucieszy
fergul11 - 22-11-2014, 12:21
Kury "upolowałem" na takim asfalcie "zabita dechami wichura " spieszyłem się do jakiegoś składu budowlanego bo coś tam chłopakom na robocie zabrakło i trach , tylko pierze się posypało , chyba tylnym mostem dostały ?
Gołębia pod blokiem ....osiedlowa uliczka z trylinki ,a wiewiórkę na leśnej dróżce na szerokość jednego auta od siatki do siatki , zauważyłem tylko jak wyskoczyło coś spod siatki i trach , a byłem już na miejscu to wróciłem się i ....no szkoda mi było ,ale dzikie zwierzęta są nieprzewidywalne !
Okaleczyłem też kota , wlazł między chłodnicę a wiatrak .
Chciałem cofnąć tak z 5m autem i zapaliłem silnik tylko że tak dziwnie chrobotał to zgasiłem zaraz . Wysiadłem zerknąć co jest grane i spadło nagle coś pod spodem auta .
No kurde kot ! Wylizał się , ale wyglądał jak Frankenstein po pół roku .
Taki ze mnie killer
|
|
|