Zachodniopomorskie - Nasze regionalne OT
Seichan - 27-01-2012, 22:47
| stary alfer napisał/a: | Będziecie marznąć, TY i Twój karaluch
Jakkolwiek to brzmi Renata |
Nawet nie muszę komentować, że zabrzmiało to dwuznacznie
volve - 28-01-2012, 12:29
Witam!
Po tym podtekście starucha ( ) jednego wszyscy chyba boją się wejść
Mi zaczyna coraz bardziej świrować przepustnica więc powoli kontaktuje się z Bartkiem w tej sprawie. A dzisiaj oprócz tego bylem na przeglądzie na Mierzynie, wszystko sprawne
Yoshiko - 28-01-2012, 13:04
| volve napisał/a: | | bylem na przeglądzie na Mierzynie, wszystko sprawne |
no ba nie mogło być inaczej
witam w sobotnie, mroźnie i już niesłoneczne południe
stary alfer - 28-01-2012, 13:31
| volve napisał/a: | | A dzisiaj oprócz tego bylem na przeglądzie na Mierzynie |
Czemu w Mierzynie?
Mamy tam jakąś tajną stację diagnostyczno-badawczą?
| volve napisał/a: | | Po tym podtekście starucha ( ) jednego wszyscy chyba boją się wejść |
Ożesz Ty robaczku
volve - 28-01-2012, 13:40
| stary alfer napisał/a: | Czemu w Mierzynie?
Mamy tam jakąś tajną stację diagnostyczno-badawczą? |
W sumie nigdy nie pamiętam czy to już Mierzyn...ulica Spółdzielców, Cemont Akurat mój ojciec tam kiedyś pracował i dlatego do znajomego pojechalem. Ale żeby nie bylo, auto dokładnie sprawdzone Wolę jednak wiedzieć wcześniej, czy mam coś do zrobienia w zawieszeniu, czy gdzieś są wycieki(w sumie sam też wszedłem pod auto ), czy hamulce sprawne itp. Co prawda teoretycznie wszystko można wyczuć podczas jazdy, ale...
stary alfer - 28-01-2012, 13:44
| volve napisał/a: | | W sumie nigdy nie pamiętam czy to już Mierzyn...ulica Spółdzielców, Cemont Akurat mój ojciec tam kiedyś pracował i dlatego do znajomego pojechalem. Ale żeby nie bylo, auto dokładnie sprawdzone Wolę jednak wiedzieć wcześniej, czy mam coś do zrobienia w zawieszeniu, czy gdzieś są wycieki(w sumie sam też wszedłem pod auto ), czy hamulce sprawne itp. Co prawda teoretycznie wszystko można wyczuć podczas jazdy, ale... |
Pytam, bo ja mam Mierzyn pod nosem, więc jakbyś miał kogoś godnego polecenia to wcale bym nie latał na Hryniewieckiego robić przeglądy
volve - 28-01-2012, 13:51
| stary alfer napisał/a: | | Pytam, bo ja mam Mierzyn pod nosem |
Wiem
| stary alfer napisał/a: | | więc jakbyś miał kogoś godnego polecenia to wcale bym nie latał na Hryniewieckiego robić przeglądy |
Wiesz, ja akurat napisalem, z jakiego powodu tam jeżdżę, ale jak traktują obecnie klientów to nie wiem Możesz spróbować
Dobra, a teraz pora obejrzeć meczyk Liv - MU, właśnie się zaczął
szuwar - 28-01-2012, 22:26
SERWUS
Yoshiko - 29-01-2012, 11:05
no Misiaki nie pozamarzaliście
dziś piękna wyżowa pogoda - tylko spacerować
Seichan - 29-01-2012, 11:41
Dzień dobry
Przyszłam się do Was zagrzać
Yoshiko - 29-01-2012, 12:37
| Seichan napisał/a: | Przyszłam się do Was zagrzać |
W zasadzie przy tych różnicach minusowych temperatur to masz rację u nas można się rozgrzać
[ Dodano: 30-01-2012, 07:54 ]
no chłopaki wstawać
bo Wam okna pootwieram
witajcie w mroźny poranek u mnie -9 st C i oby nie więcej
volve - 30-01-2012, 09:21
Witam!
Nienawidzę poniedziałków, nienawidzę poniedziałków, nienawidzę poniedziałków....
Kurde dzisiaj zaspałem i do pracy przyszedłem godzinę później...
Nienawidzę poniedziałków, nienawidzę poniedziałków, nienawidzę poniedziałków....
Seichan - 30-01-2012, 09:27
Dzień dobry
U nas się zaczęły ferie. Na ulicach od razu mniej samochodów. Dodając do tego -16, jechało się całkiem przyjemnie
Tomku, na szczęście poniedziałek jest tylko raz w tygodniu Jutro będzie lepiej
Seichan - 30-01-2012, 09:28
Dzień dobry
U nas się zaczęły ferie. Na ulicach od razu mniej samochodów. Dodając do tego -16, jechało się całkiem przyjemnie
Tomku, na szczęście poniedziałek jest tylko raz w tygodniu Jutro będzie lepiej
Yoshiko - 30-01-2012, 09:28
| volve napisał/a: | | Kurde dzisiaj zaspałem i do pracy przyszedłem godzinę później... |
oj Tomasz nie tylko Tobie było cieplutko pod kołderką
tylko ja z kolei obudziłam się godzinę przed budzikiem
i nie mogłam spać właśnie żeby nie zaspać
|
|
|