Nasze Miśki - Polarny ninja
Krzyzak - 10-01-2013, 21:50
Derpin, rosomak1983, miło patrzeć, jak się wzajemnie lubicie
Zielu - 11-01-2013, 00:17
Ahaha...kozackie felgi
rosomak1983 - 11-01-2013, 01:12
Krzyzak napisał/a: | Derpin, rosomak1983, miło patrzeć, jak się wzajemnie lubicie |
Akurat póki poziom kultury jest utrzymany tak jak pomiedzy mna a Dominikiem to jest szacunek do oponenta w dyskusji i jak najbardziej pozytywnie przymuje wszelkie zaczepki Zbyt słodko cały czas = mega nuda
Krzyzak - 11-01-2013, 08:27
ja też lubię ze Szczeciniakami pobaletować na zlocie na przykład, więc tak szczerze mam gdzieś czym jeżdżą i na jakim paliwie - ważne, żeby mieć ten dystans do siebie i świadomość, że na autach się świat ani nie zaczyna ani nie kończy
rosomak1983 - 11-01-2013, 15:07
Krzyzak napisał/a: | i na jakim paliwie |
A tutaj Darku to mówisz tak dlatego ze ten ropniak jezdzi w Szczecinie a nie Gdansku.
Krzyzak napisał/a: | ważne, żeby mieć ten dystans do siebie i świadomość, że na autach się świat ani nie zaczyna ani nie kończy |
No własnie a wystarczy napisac ze łozysko do lancera tansze i trwalsze to juz lament i larum Wiecej dystansu, to by sie przydało masz racje.
rosomak1983 - 19-01-2013, 01:53
Na pewno kiedys sie przyda
Nie jest to oryginał (chyba bo nie ma zadnych naklejek) ale blacha ok jakosci, zalegała w magazynie latami z czasów kiedy jeszcze nie wszystko było z Chin
Uwzgledniajac fakt ze nie ma reperaturek do tego modelu, taki błotnik jest jak znalazł, tym bardziej ze i strona lewa z tyłu jest juz z wstawiona reperaturka-dorabiana. Wiec pewnie kiedys ruda tam wróci...
Zielu - 19-01-2013, 02:06
Po czym wnioskujesz że to nie jest oryginał?
Pytam, bo ciekaw jestem, czy są jakieś różnice.
Nie sądzę żeby jakakolwiek firma poza MMC była w stanie "doklepać" taki błotnik bez widocznych różnic w przetłoczeniach, a więc może to oem.
Ja do siebie kupiłem 2 strony poszyć błotników tylnych na allegro, uważam że to oryginał, jutro napiszę więcej dlaczego, spróbuje też cyknąć fotkę. Są po prostu miejsca których nijak nie da się podrobić
rosomak1983 - 19-01-2013, 02:27
Zielu napisał/a: | Po czym wnioskujesz że to nie jest oryginał? |
-nie kupiłem tego w ASO a jedynie w akcji wietrzenia magazynu hurtowni.
-nie ma zadnych oznaczen tj jakies moze było ale nie ma
-uwazam ze zrobienie takiego błotnika zamiennika dokładnej kopi z dobrej blachy nie jest dla odpowiedniej firmy problemem.
Wydaje mi sie dokładnie zrobiony -jestem zadowolony. Nie wiem dokładnie ale tez nie chce koloryzowac ze orginał. Niech wiec bedzie ze dobrej jakosc zamiennik.
tresorex - 24-01-2013, 07:59
Gdzie jest to wietrzenie magazynu?
BeNeK - 24-01-2013, 11:37
Ładnie białas się prezentuje na ulicy Uliczny bandzior !
rosomak1983 - 24-01-2013, 12:15
tresorex napisał/a: | Gdzie jest to wietrzenie magazynu? |
niewiem jakas firma rondon ale nic wiecej nie mieli ciekawego raczej.
BeNeK napisał/a: | Ładnie białas się prezentuje na ulicy Uliczny bandzior ! |
ano dzieki, mi takze sie podoba aczkolwiek jak jest umytY zyskuje znacznie na urodzie, wczoraj był wyciarany traska, widziałes jakie były drogi.
rosomak1983 - 08-02-2013, 22:11
Pomozta wybrac jakis olej do skrzyni biegów tej nowej z ASO, z tego co pamietam 75W90 ma byc tylko co wybrac;
-millersa (sporo rodzajów...)
-red line
-royal purple
-valvoline synpower
-valvoline durablend
-fuchs ???
-castrol choc nie lubie tej firmy...
Tovija - 08-02-2013, 22:33
IMO Valvoline - nie wiem jaka ma być klasyfikacja GL dla Gti ale pewnie GL-4 jakby co oczywiscie od jakiegos autoryzowanego dystrybutora ale wiem, ze to wiesz
polaff - 09-02-2013, 00:44
rosomak1983, tu zapytaj: zbigniew.madej@vip.interia.pl -> mi oleje do aut dobiera Zbyszek i jestem zawsze zadowolony.
Krzyzak - 09-02-2013, 21:57
ja bym brał BG Synchroshift II - idealny do tych skrzynek
ale musiałbyś poczekać na przesyłkę z USA - może Kiepuczi (jeśli się jeszcze zajmuje sprzedażą) by sprowadził
|
|
|