To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT VIII

Radzik82 - 14-07-2013, 13:58

witam i z góry przepraszam że piszę tutaj ale nadzieja już mnie opuszcza powoli ;) a może już opuściła ;)

pisałem już posta odnośnie AGIS OBDCAN w dziale(warsztat) z jak się okazuje WIELKIM dla 6-ciu już gazowników z lublina problemem, nie będę więc się rozpisywał tylko mam takie pytanie i zarazem prośbę czy ktoś z MM z lublina lub okolic ma założoną instalację z kompem AGIS OBDCAN 6cyl i użyczyłby kompa na 5 minut celem sprawdzenia czy aby mój nie jest padnięty w jakiś sposób nadmieniam że byłem już u polecanych gazowników m.in. WARSZTATOWNIA PRIMA GAZ Pan ROGOWSKI(telefonicznie odmówił ogarnięcia tematu Agisa)i inni mniej znani popatrzyli stwierdzili że jest ok a Galant jak odmawiał jazdy na lpg tak odmawia dalej
pozdrawiam

freezoneq - 14-07-2013, 15:54

Witam serdecznie tych, którzy mnie pamiętają jak i tych, którzy widzą ten nick pierwszy raz. Chciałem Was serdecznie pozdrowić, gdyż rzadko tu zaglądam, dzisiaj w tą deszczową niedzielę wpadłem pooglądać rekiny. Gdybyście widzieli samochód, którego zdjęcie wklejam poniżej, który to mruga do was drogowymi lub macha jak człowiek chory na pewien zespół, to ja. Piszę o tym bo był taki okres, że często mijałem forumowe auto i być może machałem : )

Ps. Kiedyś was odwiedzę na spocie, niestety nie-miśkiem, miałem to zrobić dawno... ale przeprowadziłem się nieco na południe Lubelszczyzny. Pozdrawiam raz jeszcze.

grzesiopol - 14-07-2013, 20:17

Dzień dobry
Cisza, cisza, cisza.
A zdjęcia już wstawione, niestety sezon wakacyjny przyczynił sie do niskiej frekwencji. Ale przyjechał za to nowy misiek :mrgreen:

bastek - 14-07-2013, 20:37

Grześ, kupiułeś tą srebrną wydmuszkę jak to niektórzy piszą? nie odstraszyły Cię tawrde plastiki? :mrgreen:
tylko-czemu z kufrem a`la lanos.....

grzesiopol - 14-07-2013, 21:12

bastek napisał/a:
Grześ, kupiułeś tą srebrną wydmuszkę jak to niektórzy piszą? nie odstraszyły Cię tawrde plastiki? :mrgreen:
tylko-czemu z kufrem a`la lanos.....
poczytaj http://forum.mitsumaniaki...1214415#1214415 , :mrgreen: wole lanoso/forda niż alfa romeo :P
A co do plastików to w dzisiejszych samochodach masz cos innego niz plastik.

[ Dodano: 14-07-2013, 22:24 ]
Sebastian, to chyba teraz jedyna oferta do wzięcia w tych czasach, (poza Outlanderem - cenowo dla mnie nie dostępnym w tej chwili).

[ Dodano: 14-07-2013, 22:35 ]
To dobra ja już sie zmywam na pifko :wink:

Seichan - 14-07-2013, 22:08

My z przyczyn obiektywnych niestety nie mogliśmy dziś być na spocie i podziwiać nowego nabytku Grzesia. Ale przy następnej okazji trzeba będzie nowe 4 kółka opić, co by się dobrze drogi trzymały :mrgreen:
radek79 - 15-07-2013, 06:37

powitać, oj ciężko się wstawało :rolleyes:
Andrew - 15-07-2013, 06:38

Dzień dobry :wink:
Seichan - 15-07-2013, 10:08

Dzień dobry ;)
Oby ten tydzień przetrwać i urlop 8)

Andrew - 15-07-2013, 10:19

Renata samochód stoi już u Sławka?
grzesiopol - 15-07-2013, 12:25

Dzień dobry
bastek, jeden plus, że już samotny nie bedziesz ze swoim lancerem, przy takiej frekwencji na spotach to nawet możemy wyrównać siły z rekinami. :mrgreen:
Seichan napisał/a:
Ale przy następnej okazji trzeba będzie nowe 4 kółka opić, co by się dobrze drogi trzymały :mrgreen:
ot mądrego warto posłuchać, idąc dalej tym tropem pochwalę sie, że samochód już bardziej trzymać się drogi juz nie może bo juz prawie "gleba" po takiej ilości radości, nerwów i opijania. Chyba pora pomyslec o zapisaniu się do klubu AA :mrgreen: :mrgreen: albo na przeszczep wątroby. :mrgreen:
ANDREW napisał/a:
a co wstawiałeś, swojego czy Mirkowego po cos czytałem, że jakiegoś Space-a (a może się mi cos przewidziało)
Andrew - 15-07-2013, 12:28

grzesiopol napisał/a:
a co wstawiałeś, swojego czy Mirkowego po cos czytałem, że jakiegoś Space-a (a może się mi cos przewidziało)

Próbuję Mirka wagona wcisnąć do Sławka. Dziś zaciągnęli go do innego "fachowca". Do wieczora ma być wiadomo czy go zrobi. Jak nie to ciągniemy na Staffa :wink:

grzesiopol - 15-07-2013, 12:43

Silnik zaniemógł czy cos innego :?:

[ Dodano: 15-07-2013, 13:49 ]
No jadę po żone do pracy, później tu zajrzę.

Andrew - 15-07-2013, 13:00

grzesiopol napisał/a:
Silnik zaniemógł czy cos innego :?:

Na razie nie wiadomo :roll:

Seichan - 15-07-2013, 13:52

ANDREW napisał/a:

Jeszcze nie, ale w tym tygodniu na pewno wjedzie. Muszę zrobić rekina przez urlopem, żeby znów jakiś niespodzianek nie było ;)