Lubelskie - Lubelskie OT VIII
Radzik82 - 14-07-2013, 13:58
witam i z góry przepraszam że piszę tutaj ale nadzieja już mnie opuszcza powoli a może już opuściła
pisałem już posta odnośnie AGIS OBDCAN w dziale(warsztat) z jak się okazuje WIELKIM dla 6-ciu już gazowników z lublina problemem, nie będę więc się rozpisywał tylko mam takie pytanie i zarazem prośbę czy ktoś z MM z lublina lub okolic ma założoną instalację z kompem AGIS OBDCAN 6cyl i użyczyłby kompa na 5 minut celem sprawdzenia czy aby mój nie jest padnięty w jakiś sposób nadmieniam że byłem już u polecanych gazowników m.in. WARSZTATOWNIA PRIMA GAZ Pan ROGOWSKI(telefonicznie odmówił ogarnięcia tematu Agisa)i inni mniej znani popatrzyli stwierdzili że jest ok a Galant jak odmawiał jazdy na lpg tak odmawia dalej
pozdrawiam
freezoneq - 14-07-2013, 15:54
Witam serdecznie tych, którzy mnie pamiętają jak i tych, którzy widzą ten nick pierwszy raz. Chciałem Was serdecznie pozdrowić, gdyż rzadko tu zaglądam, dzisiaj w tą deszczową niedzielę wpadłem pooglądać rekiny. Gdybyście widzieli samochód, którego zdjęcie wklejam poniżej, który to mruga do was drogowymi lub macha jak człowiek chory na pewien zespół, to ja. Piszę o tym bo był taki okres, że często mijałem forumowe auto i być może machałem : )
Ps. Kiedyś was odwiedzę na spocie, niestety nie-miśkiem, miałem to zrobić dawno... ale przeprowadziłem się nieco na południe Lubelszczyzny. Pozdrawiam raz jeszcze.
grzesiopol - 14-07-2013, 20:17
Dzień dobry
Cisza, cisza, cisza.
A zdjęcia już wstawione, niestety sezon wakacyjny przyczynił sie do niskiej frekwencji. Ale przyjechał za to nowy misiek
bastek - 14-07-2013, 20:37
Grześ, kupiułeś tą srebrną wydmuszkę jak to niektórzy piszą? nie odstraszyły Cię tawrde plastiki?
tylko-czemu z kufrem a`la lanos.....
grzesiopol - 14-07-2013, 21:12
| bastek napisał/a: | Grześ, kupiułeś tą srebrną wydmuszkę jak to niektórzy piszą? nie odstraszyły Cię tawrde plastiki?
tylko-czemu z kufrem a`la lanos..... | poczytaj http://forum.mitsumaniaki...1214415#1214415 , wole lanoso/forda niż alfa romeo
A co do plastików to w dzisiejszych samochodach masz cos innego niz plastik.
[ Dodano: 14-07-2013, 22:24 ]
Sebastian, to chyba teraz jedyna oferta do wzięcia w tych czasach, (poza Outlanderem - cenowo dla mnie nie dostępnym w tej chwili).
[ Dodano: 14-07-2013, 22:35 ]
To dobra ja już sie zmywam na pifko
Seichan - 14-07-2013, 22:08
My z przyczyn obiektywnych niestety nie mogliśmy dziś być na spocie i podziwiać nowego nabytku Grzesia. Ale przy następnej okazji trzeba będzie nowe 4 kółka opić, co by się dobrze drogi trzymały
radek79 - 15-07-2013, 06:37
powitać, oj ciężko się wstawało
Andrew - 15-07-2013, 06:38
Dzień dobry
Seichan - 15-07-2013, 10:08
Dzień dobry
Oby ten tydzień przetrwać i urlop
Andrew - 15-07-2013, 10:19
Renata samochód stoi już u Sławka?
grzesiopol - 15-07-2013, 12:25
Dzień dobry
bastek, jeden plus, że już samotny nie bedziesz ze swoim lancerem, przy takiej frekwencji na spotach to nawet możemy wyrównać siły z rekinami.
| Seichan napisał/a: | Ale przy następnej okazji trzeba będzie nowe 4 kółka opić, co by się dobrze drogi trzymały | ot mądrego warto posłuchać, idąc dalej tym tropem pochwalę sie, że samochód już bardziej trzymać się drogi juz nie może bo juz prawie "gleba" po takiej ilości radości, nerwów i opijania. Chyba pora pomyslec o zapisaniu się do klubu AA albo na przeszczep wątroby.
| ANDREW napisał/a: | | Renata samochód stoi już u Sławka? | a co wstawiałeś, swojego czy Mirkowego po cos czytałem, że jakiegoś Space-a (a może się mi cos przewidziało)
Andrew - 15-07-2013, 12:28
| grzesiopol napisał/a: | | a co wstawiałeś, swojego czy Mirkowego po cos czytałem, że jakiegoś Space-a (a może się mi cos przewidziało) |
Próbuję Mirka wagona wcisnąć do Sławka. Dziś zaciągnęli go do innego "fachowca". Do wieczora ma być wiadomo czy go zrobi. Jak nie to ciągniemy na Staffa
grzesiopol - 15-07-2013, 12:43
Silnik zaniemógł czy cos innego
[ Dodano: 15-07-2013, 13:49 ]
No jadę po żone do pracy, później tu zajrzę.
Andrew - 15-07-2013, 13:00
| grzesiopol napisał/a: | Silnik zaniemógł czy cos innego |
Na razie nie wiadomo
Seichan - 15-07-2013, 13:52
| ANDREW napisał/a: | | Renata samochód stoi już u Sławka? |
Jeszcze nie, ale w tym tygodniu na pewno wjedzie. Muszę zrobić rekina przez urlopem, żeby znów jakiś niespodzianek nie było
|
|
|