Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT IV
stary alfer - 15-04-2015, 11:22
VodkaSobieski napisał/a: | Na Alledrogo koszulki we wszystkich kolorach i rozmiarach są po 8 zł, nie wiem dlaczego jest taki problem by druknąć logo na dowolnym kolorze T-shirt'u.
|
Yoshiko, przekaż mu temat, kontakt do firmy, organizację zapisów i wpłaty.
Ogarniesz?
Trzeba by również każdorazowo zmieniać logo w krzywych. Ogarniesz?
Wszyscy z nas robią to za friko. Chcesz się dołączyć i słuchać takich jak Ty?
Mam wysłuchiwać pretensji wszystkich dookoła, bo im się kolory nie podobają?
Robię wszystko za darmo żeby MM dobrze się bawili. Na koniec i tak pojadą po nas aż miło
Tymczasem nie będę zwracał uwagi na takie zaczepki
VodkaSobieski - 15-04-2015, 11:27
Spoko zrozumiałem przekaz podprogowy, nie mam pytań ani pretensji.
Usuń mój post żeby fermentu nie siać.
Pozdrawiam życzę miłego dnia.
stary alfer - 15-04-2015, 11:31
VodkaSobieski napisał/a: | poko zrozumiałem przekaz podprogowy, nie mam pytań ani pretensji. |
Dziękuję
VodkaSobieski napisał/a: | Usuń mój post żeby fermentu nie siać. |
Tutaj możesz pisac co chcesz. Uszanuj jedynie tamtą listę, aby wyglądała porządnie. Dali nam zielony kolor żeby zajmować się Zlotem. Żadnych innych postów nie tykam. Każdy może się wypowiedzieć.
VodkaSobieski napisał/a: | Pozdrawiam życzę miłego dnia. |
Wzajemnie
Do pracy sie weźmy
volve - 15-04-2015, 13:41
Alferku, widzę, że coś nerwowy się robisz....myślę, że doktor jazzman się ze mną zgodzi, potrzebujesz piątkowej wizyty na OIOMie w celu wyregulowania %% we krwi..
Klark - 15-04-2015, 14:27
Yoshiko zabolało. Wstępnie już w grafiku na sierpień zaznaczyłem, że na mnie w pracy nie będą mogli liczyć, bo chcę na zlot jechać:P. W sumie kolor piaskowy coraz bardziej przypada mi do gustu.
banderas40 - 15-04-2015, 19:03
Z koszulkami jest jak ze wszystkim na zlocie są organizatorzy i to oni decydują o wyborze kolorów, w związku z tym, że zlot jest nad morzem wybraliśmy kolory pasujące do regionu czyli niebieskie - morze i niebo oraz piaskowy bo plaża. Demokracja jest dobra ale w ograniczonym zakresie czyli wybór przecież jest są 3 opcje do wyboru: niebieska (jaki by nie był jej odcień) oraz piaskowa i 3 wybór żadna.
Pozdrawiam serdecznie i demokratycznie.
To ja Banders Pisałem Łubu Dubu Łubu Dubu ... Itd itp ). Wodka nie siej 5 kolumny bo ciem upijemy na Banderozie tak że nawet Różowa ci będzie się podobała ).
Yoshiko - 15-04-2015, 19:42
klark napisał/a: | Yoshiko zabolało |
ale że w sensie że co ??? bo mnie juz nie boli - zażyłam etopirynkę od Goździkowej
pawlos - 15-04-2015, 19:58
dzień dobry wieczór
Yoshiko - 15-04-2015, 20:11
Cytat: | dzień dobry wieczór |
cześć kamikadze - boski .... buuuuaaaaahaaaa no proszę cie buuuaaahhaa
Yoshiko - 16-04-2015, 08:17
Bartek_95 - 16-04-2015, 22:39
Bry wieczór misiaki jutro piąteczek ( piszę, w razie jakby ktoś zapomniał )
Yoshiko - 16-04-2015, 23:25
Bartek_95 napisał/a: | jutro piąteczek ( piszę, w razie jakby ktoś zapomniał ) |
czuję się przeszczęśliwie - jutro wizyta u pana po OC
Yoshiko - 17-04-2015, 11:05
Yoshiko - 21-04-2015, 08:34
szuwar - 21-04-2015, 08:41
Serwus, Yoshiko, jakoś nikt nie chce z Tobą rozmawiać .... bezczelne typy ...
Pewnie się szykują na Banderozę, tylko aby się nie przetrenowali
|
|
|