Nasze Miśki - Outlander I Turbo - samochód rodzinny :-)))
Turbocbr - 08-04-2020, 11:23
Rozpóreczka bardzo fajna szkoda ze trzeba przerabiać mocowanie zbiorniczka
lolo.lolo - 24-06-2020, 00:02
takie tam .... pierdoły ...

coming soon
lolo.lolo - 06-10-2020, 10:27
no to przyszła pora na wymianę oleju (i filterka oczywiście-wpadł Knecht), wprawdzie przebieg mały ale minął rok... aaa i koreczek z magnesem od przyjaciół ze wschodu
od pewnego czasu misiek zaczął coś "popierdywać" więc szybka diagnoza i ooooo..... uszczelka powiedziała papa...
wleciała nowa z ASO
c.d.n.
lolo.lolo - 05-11-2020, 12:37
od dłuższego czasu leżały na półce i się kurzyły światła do jazdy dziennej z zintegrowanymi przeciwmgielnymi (oczywiście od majfrendów ).......no i w końcu udało się założyć.....
wygląda to tak
a tu przeciwmgielne
wygląd zależy od konta patrzenia, ale myślę że jest OK
no i coś tam jeszcze się szykuje .....
ale to powolutku ...
c.d.n.
lolo.lolo - 11-05-2022, 22:58
czołem
w końcu trochę czasu i chęci ... zamontowane zaciski tylne z Mercedesa MLa - Brembo dwutłoczkowe +tarcza wentylowana 300/22 z Lancera
... jeździć, obserwować ...
eldariusvargas - 29-11-2022, 20:58
Hi sorry for the english reply and after so much time. My name is darius, i am from romania, and i have the same problem with my kolektor. I bought my outlander from a polish friend and he told me about this forum. I would like to buy a steel kolektor like yours. Where did you get it or who made it? i can pay in advance and i can pay for the GLS courier transport. its about 30pln to romania. Please help me as they don't do this stuff in my country. Many thanks
Bzyk_R1 - 29-11-2022, 21:33
eldariusvargas, Have you thought about ordering a new original exhaust manifold and have peace of mind for another 200,000 kilometers?
lolo.lolo - 30-11-2022, 11:14
hello, the collector is made of stainless steel on request
a colleague "staszq2" dealt with it, so if you have something, turn to him
greetings,
lolo.lolo - 07-03-2023, 11:45
malutka aktualizacja...
- zima wprawdzie się kończy, a wpadł przecież odmalowany setup zimowy (OEM felga 17") + nowe obuwie
- zamontowane owiewki (przód/tył) - HEKO
- pozbyłem się relingów (może już docelowo ... zobaczymy)
Bzyk_R1 - 08-03-2023, 21:42
lolo.lolo - 09-03-2023, 07:29
"Bzyk" ... co Cię boli ?
Jeżeli masz na myśli relingi to pisałem, że poszły do malowania ..... a potem się zobaczy (może wrócą na swoje miejsce ... )
Jeździć, obserwować ...
Bzyk_R1 - 09-03-2023, 08:22
Boli mnie że zdjąłeś mu taki piękny dodatek, jak wrócą pomalowane to będzie miodzio. Szyby z przodu jeszcze musisz delikatnie przydymić.
Olivia - 17-03-2023, 09:05
Faktycznie do tego auta relingi pasują, dodają uroku dzięki któremu samochód wygląda dużo proporcjonalniej. Ciekawe że tak mały i drobny element zmienia styl auta. Podobny efekt jest w X4. Ale tam jest odwrotnie, auto z relingami wygląda jak jednogarbny wielbłąd ze schowaną głową
Marcino - 17-03-2023, 14:20
lolo.lolo napisał/a: | od dłuższego czasu leżały na półce i się kurzyły światła do jazdy dziennej z zintegrowanymi przeciwmgielnymi (oczywiście od majfrendów ).......no i w końcu udało się założyć |
Pamietasz jeszcze co to było i czy nadal świeci po tytm czasie ?
Bzyk_R1 - 17-03-2023, 19:25
Olivia, akurat to nie jest mały i drobny element. Outlander 1 generacji ma jedne z najgrubszych relingów jakie widziałem. To prawdziwe rury, tak masywne że jest problem z doborem mocowań belek pod boxa.
|
|
|