Nasze nieMiśki ;-) - Bawarczyk
RalfPi - 25-10-2019, 21:06
Jutro mam w końcu trochę wolnego i będzie można coś pogrzebać.. przy autach. Deejay - bardzo fajny samochód - widać, że zadbany wóz Jeździsz na Run-flat'ach?
I druga sprawa - Collinite No.845 Insulator Wax - sprawdzi się? (do tego nabyłem jakąś politurę Poorboys Black Hole - Show Car Glaze - Glanzpolitur
deejay - 25-10-2019, 22:37
Cytat: | Jeździsz na Run-flat'ach? |
Nie. Mam zwykle opony tylko wzmocnione.
Każdy Collinite dla mnie robi robotę. Podstawa to przygotowanie lakieru pod wosk.
RalfPi - 26-10-2019, 05:08
deejay napisał/a: | Cytat: | Jeździsz na Run-flat'ach? |
Nie. Mam zwykle opony tylko wzmocnione.
|
Mam tylko komplet na lato (chyba runflaty). Mieszkam w rejonie, gdzie śniegu za dużo nie pada (nieco lepszy klimat jak w Szczecinie), ale napęd mam tylko na tył. Coś tam poczytałem na różnych forach i oponie są podzielone.. Warto brać 2 komplety - zima, lato czy może zainwestować w całoroczne (zakładam, że nie będę jeździł specjalnie dużo.. do 14kkm w rok, choć wiadomo jak to jest ani też nie interesuje mnie jeżdżenia bokiem po rondzie.
deejay - 11-11-2019, 20:16
Jesienne krajobrazy
Ps. Powoli zbliża sie kolejny serwis olejowy , poza tym bez uwag łyka kolejne km .
Marcino - 12-11-2019, 09:57
Przód zielony, góra nebieska....
Pięknie się mieni...
deejay - 12-11-2019, 10:06
Oświetlenie uliczne lampy Led zrobiło taki efekt 😉
Bizi78 - 12-11-2019, 12:00
A ja myślałem, że tak mocno bity .
deejay - 12-11-2019, 22:43
Bizi78 napisał/a: | A ja myślałem, że tak mocno bity . |
Rafał tak żle to jeszcze nie jest
Olivia - 14-11-2019, 17:27
RalfPi do tak małych przebiegów w samochodzie dysponującym zaawansowaną kontrolą trakcji i umiarkowaną mocą nie zakładałabym opon sezonowych.
DeeJay auto dopieszczone w każdym calu
BigTomala - 14-11-2019, 17:59
Bizi78 napisał/a: | A ja myślałem, że tak mocno bity . |
Widać, że składak, każdy element w innym kolorze
A tak na serio... SZACUN Piękna robota, bardzo fajnie czytało się cały temat od początku. Zazdraszczam
Pozdrowionka
deejay - 14-11-2019, 21:59
Dziękuję za uznanie 😉
deejay - 23-11-2019, 20:09
Mały Up
Ostatnio trafiłem na nowości od firmy Osram , dokładnie chodzi mi o żarniki ksenonowe Osram Night Breaker Laser Xenarc. Po rozeznaniu sie w temacie i po przeglądnięciu testów decyzja była jedna biere Dzisiaj szybki montaż i wieczorem nastał dzień na drodze.

Tutaj ładnie widać ile światła więcej oddają nowe Osramy ( od lewej nowy żarnik )
A tu już po wyjechaniu w warsztatu i spr w ciemnej uliczce , jest mega różnica w porównaniu do oryginalnych żarników .
Przy okazji prac na podnośników , zaaplikowałem folię ochronną na przednie i tylne progi .

Marcino - 24-11-2019, 23:10
Żarówki robisz na podnośniku ????
A folia jakaś specjalna ?
deejay - 24-11-2019, 23:16
Marcino napisał/a: | Żarówki robisz na podnośniku ????
A folia jakaś specjalna ? |
Auto do oklejania progów zostało specjalnie podniesione, bo po prostu wygodniej. Do wymiany żarników nie ma potrzeby podnosić auta.
deejay - 29-11-2019, 21:27
Black Friday nawet trafił się dzisiaj u mnie na serwisie , takiej okazji cenowej nie można przepuścić Chwila roboty na warsztacie i siedzą już na swoim miejscu

|
|
|