Nasze Miśki - "My name is White. Mr. White."
rosomak1983 - 09-09-2009, 21:01
gregorbu napisał/a: | stwieredził, ze ta lotka to element, którego po prostu brakowało w tym samochodzie. |
bez dwóch zdań CBO bez lotki z tyłu jest niekompletny... A ta jaka mam ja czy ty jest wprost idealna i powiedziłbym ze ładniejsza od seryjnej. Jednak ja mam inna szerzej osadzone mocowania. PS 3 stop działa???
gregorbu, heheh dobra dobra juz ja wiem kto podgladał pomysły z mojego polarnego Grzechu drocze sie przecie
Jedno tylko moge powiedziec ze to najsłuszniejszy wyglad cywilnego lancera...
Bardzo sie ciesze ze tak białasa przerobiliscie. Mój niedługo bedzie wygladał inaczej.Zróbcie tylko zdjecie zeby bok było widac zebym porównał czy z białymi klamkami mu lepiej...
Pozatym jeszcze fele by sie wam przydały jakies
Anonymous - 09-09-2009, 21:24
Wydaje mi się, że nasze lotki są identyczne, tylko zdjęcia przekłamują. Stop oczywiście działa. Zresztą jest po renowacji by gregorbu. Dwie żarówki były przepalone, a odbłyśnika praktycznie nie było. Teraz jest cacy.
Jak tylko chwile czasu będzie, to zrobię fotki. A ostatnio z czasem jest tak, że gdy mamy wolną chwilę, to niestety jest już ciemno. Mamy przynajmniej tę radość, że Miś naprawdę nasze oczy cieszy i dobrze się sprawuje.
harpagan - 10-09-2009, 08:12
gregorbu napisał/a: | Różnica jest kolosalna. Nawet kiedy harpagan, który jako pierwszy widział Mr. White po transformacji stwieredził, ze ta lotka to element, którego po prostu brakowało w tym samochodzie. |
Wlasnie wlasnie, czekalem na aktualizacje w temacie zeby moc sie troche poslinic
Autko po lifcie wyglada rewelacyjnie. Calosc w kolorze i ta lotka dodaja meeega uroku.
Wy lepiej nie zakładajcie mu zadnych ladnych felg bo bede go podbieral na piatkowe wieczory
Anonymous - 10-09-2009, 08:22
harpagan napisał/a: | Wy lepiej nie zakładajcie mu zadnych ladnych felg bo bede go podbieral na piatkowe wieczory | Eee, dla Ciebie za wolny. A felgi pewnie się jakieś jeszcze pojawią, ale na pewno nie w tym roku. Problemem będzie wybór wzoru i koloru, ale najpewniej będą grafitowe lub czarne.
harpagan - 10-09-2009, 08:36
gregorbu napisał/a: | Eee, dla Ciebie za wolny. A felgi pewnie się jakieś jeszcze pojawią, ale na pewno nie w tym roku. Problemem będzie wybór wzoru i koloru, ale najpewniej będą grafitowe lub czarne. |
Za wolny za wolny, obecny bak - a juz sie konczy - ujezdzam emeryckim stylem i wcale mi nie brakuje.
Nawet wczoraj, pieknie wygladajacy Pug 205 GTi nie sprowokowal mnie do docisniecia gazu, a sadzac po tym jak poszedl to dobrze bo najadlbym sie wstydu
Jak mialbym wybierac z tych dwoch kolorow to grafitowy duzo bardziej mi lezy ... jakas wizualizacja by sie przydala.
Tyle ze ja bede monotematyczny i jak dla mnie tylko bialy
Jak chcesz mozemy ktoregos dnia przymierzyc ozetki ...
Anonymous - 04-01-2010, 20:21
Od wymiany uszczelki pod głowicą wkrótce minie rok i 10.000 przebiegu. Przez ten czas Mr.White bezproblemowo i bezpiecznie woził nas z miejsca w miejsca. Nie działo się nic niepokojącego.
Ostatnio znów obroty czasem spadają do 0, a silnik nie gaśnie. Mam nadzieję, że nie będzie to za jakiś czas oznaczało konieczności szukania nowego aparatu zapłonowego... Niegroźnie poci się silnik na łączeniu bloku ze skrzynią. Pokornie czeka na mój wolny czas i moce przerobowe. Wówczas najprawdopodobniej wymienię również sprzęgło, bo pewnie nie było do tej pory robione (prawie 250.000 przebiegu). Nie ślizga się. Dziś otrzymałem paczkę z Pabianic z kabelkami NGK.
rosomak1983 - 01-07-2012, 20:21
Chyba jezdzi jeszcze taki
|
|
|