Sport - Inne - Typer - sezon ogórkowy
akbi - 20-08-2007, 09:24
Sruba napisał/a: | 1 akbi 37 (+5) |
Sruba napisał/a: | WMG - FTM 6:0 (akbi 5, sruba) |
5 bramek w jednym meczu .... to mi się trafiło ... może wcześniej sezon rozpoczniemy, bo formę strację
Anonymous - 20-08-2007, 09:34
akbi napisał/a: | może wcześniej sezon rozpoczniemy, bo formę strację |
Bez urazy ale mamy nadzieję, że stracisz, bo inaczej nie pogramy
McDoune - 20-08-2007, 09:40
to dopiero rozgrzewka
akbi - 20-08-2007, 09:44
McDoune napisał/a: | to dopiero rozgrzewka |
właśnie ... ja cały czas w jeansach gram ... a jak nadejdzie właściwy sezon to dopiero sobie założę spodenki i biało-zielony trykot, i wówczas będę w pełni formy
igi - 20-08-2007, 12:56
akbi, uważaj bo PZPN naprawdę się do Ciebie dobierze.
Coś za dokładnie podałeś wyniki
akbi - 20-08-2007, 13:05
igi napisał/a: | akbi, uważaj bo PZPN naprawdę się do Ciebie dobierze |
hehe ... wcale bym się nie zdziwił, jakby nawet jakaś "kaseta" się na mnie znalazła za ten wynik
inferno - 20-08-2007, 17:39
Akbi: jak to szło? Miłe złego początki?
sruba - 20-08-2007, 21:15
panowie sezon rozpoczynamy 15 wrzesnia (mam nadzieje, ze wszyscy zainteresowani zdaza wrocic do tego czasu z urlopow/wakacji), w zwiazku z tym czekam na zgloszenia chetnych druzyn do konca sierpnia.
na dzien dzisiejszy mamy 7 teamow - brakuje do kompletu RJR, CMSu i Pasow.
w przeciwnosci do poprzedniego sezonu, ktory chyba byl lekuchno zadlugi, tym razem rozegramy 20 kolejek indywidualnych i przy zalozeniu 10 druzynowej ligi - 18 druzynowych.
tak jak w zeszlym sezonie bedziemy typowac lige polska (OE i II), a takze mecze lig europejskich. zapewne poprzeplatamy to meczami reprezentacji.
co do punktacji - zagramy w/g tej ze sparingow, lacznie z typowaniem przez chetnych "pewniaka".
co do punktacji druzynowej, bede ja jeszcze musial dopracowac, bo po ostatnim wyczynie akbiego musze chyba "rozstrzelic" widelki zdobywania bramek.
zapewne (ale to na poczatku wrzesnia), poprosze adminow o spam atak do wszystkich uzytkownikow forum celem malej reklamy rozgrywek i dostarczenia nam swiezej krwi
mam tez nadzieje, ze wszyscy starzy wyjadacze, pojawia sie na starcie
wiecej juz nie marudze.
pozdrawiam.
ps. zeby wam sie nie przejadlo juz przed startem, rozegramy jeszcze tylko jeden sparing gdzies na poczatku wrzesnia.
Anonymous - 20-08-2007, 21:36
dobry pomysł ze "spam atakiem" po takiej akcji liga może wzrosnąć do grubo więcej niż 10 drużyn.. ekstra.. co do widełek na bramki.. real przegrywa 4:5 na własnym boisku więc po co mamy ograniczać "typerową rzeczywistość" gdzie moglibyśmy zdobyć max. 3 bramki..
pzdr.
sruba - 20-08-2007, 22:00
detlef napisał/a: | ograniczać "typerową rzeczywistość" gdzie moglibyśmy zdobyć max. 3 bramki |
detlef - nie zapominaj, ze gramy zespolowo, a to oznacza, ze jak kazdy sieknie po 3 brameczki to razem juz bedzie 9
niech w drugiej druzynie padnie 7 bramek i bedziemy mieli lige hokejowa...
detlef napisał/a: | dobry pomysł ze "spam atakiem" |
igi ma chyba taka mozliwosc, o ile sie nie myle.
wiec moze jeszcze nie teraz, bo to troche za szybko, ale tak na poczatku wrzesnia ?
a pozniej jeszcze poprawka przed samym startem ?
inferno - 20-08-2007, 22:35
Wlasnie mialem zasugerowac dopracowanie punktacji. Juz pal licho Akbiego, ale skoro taki np. dm17 mogl zdobyc niewiele mniej, bo 32 punkty i bezczelnie zabierac mi polowe najwyzszego podium, to jednak jest cos nie tak
Anonymous - 20-08-2007, 23:20
inferno napisał/a: | Wlasnie mialem zasugerowac dopracowanie punktacji. Juz pal licho Akbiego, ale skoro taki np. dm17 mogl zdobyc niewiele mniej, bo 32 punkty i bezczelnie zabierac mi polowe najwyzszego podium, to jednak jest cos nie tak |
Ale mnie rozbawiłeś.........................
[ Dodano: 20-08-2007, 23:22 ]
Przypominam że na liście pierwszy byłem ja Ty 2
inferno - 21-08-2007, 07:00
Cytat: | Przypominam że na liście pierwszy byłem ja Ty 2 |
Tylko dlatego, że masz dziwny nick
sruba - 21-08-2007, 09:02
chlopaki, jeszcze chwilka i bedziecie mogli sobie cos udowodnic
Anonymous - 21-08-2007, 10:15
inferno napisał/a: | Tylko dlatego, że masz dziwny nick |
Pierwszy jest pierwszy
|
|