To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić COLT'a! - [CAX 92-96] Kolejny GTIK na tapecie

Anonymous - 04-06-2008, 10:15

Cytat:
Browar kazdy ma inne pojecie IDEALU:) najwyrazniej... bo to rzecz wzgledna... po tym co widzielm to harpagana GTi narazie jest naj mnije zniszczone pomijajajc lakier.... jesli to naprawi to bedzie najladiejsze Gti wedlug mojej opini..

czarnuch23, heh momemncik bo chyba sie z deczka zapedziłeś...czym colt Harpa rózni sie od mojego?procz lakieru rzecz jasna.

Anonymous - 04-06-2008, 16:26

Dziś dzwonił do mojego kolegi Pan od czarnego GTI z Gorzowa...ktoś mu pokazał moją opinię na forum...odgrażał się,że przyjedzie na ogólnopolski zlot i zrobi ze mną porządek...jakby co pomożecie Panowie?:)
Cezar - 04-06-2008, 16:29

Czerwien napisał/a:
..jakby co pomożecie Panowie?:)

a jak :twisted:

niech zabierze kolegow, zeby weselej bylo :D :wink:

londolut - 04-06-2008, 16:37

Cezar napisał/a:
a jak :twisted:
Podpisję się pod tym wszystkimi czterema kołami :D Nie żebym coś sugerował :P

Nie robić OT ?

Hubeeert - 04-06-2008, 18:06

Czerwien napisał/a:
Dziś dzwonił do mojego kolegi Pan od czarnego GTI z Gorzowa...ktoś mu pokazał moją opinię na forum...odgrażał się,że przyjedzie na ogólnopolski zlot i zrobi ze mną porządek...jakby co pomożecie Panowie?:)

Niech przyjedzie. Poznacie go ze mną.

A jeszcze lepiej niech się najpierw zarejestruje na Forum :D

Matejko - 04-06-2008, 18:29

w koncu bedzie mozna tez komus dac po mordzie na zlocie, zapraszamy :D
Hubeeert - 04-06-2008, 18:46

Matejko napisał/a:
w koncu bedzie mozna tez komus dac po mordzie na zlocie, zapraszamy :D

E, nie. Nie będziemy tacy. Będziemy używac w dyskusji argumentów niewerbalnych.
;-)

docencik87 - 04-06-2008, 19:37

Dokładnie :) Żadnej przemocy ;)
No chyba, że zostaniemy do tego zmuszeni :D :axe:

Hugo - 04-06-2008, 20:56

czarnuch23 napisał/a:
idealu nie kupisz.. ideal musisz zbudowac ....
Święte słowa. Tymbardziej w przypadku kilkunastoletnich aut z mocnymi silnikami.
Hugo - 04-06-2008, 20:56

czarnuch23 napisał/a:
idealu nie kupisz.. ideal musisz zbudowac ....
Święte słowa. Tymbardziej w przypadku kilkunastoletnich aut z mocnymi silnikami.
Anonymous - 04-06-2008, 21:36

chyba sie cos podzialo z tymi postami Hugo,
Wracajac do tematu czarnuch23, czekam na twojego komenta bo jestem ciekawy czego nie wiem o swoim aucie :shock:

mkm - 12-06-2008, 15:34

Wrzuc go do dzialu "sprzedam".
pawela - 12-06-2008, 15:45

hmhmh zastanawiam się czy Cię moderatorzy nie zjadą za chcąc/niechcąc sprytne ominięcie regulaminu Kupie/Sprzedam ;)

Co do samego autka:
Cytat:

•auto nie brało udziału w żadnym wypadku

Przecież mordka nie jest poskładana idealnie, ewidentnie różni sie spasowanie świateł względem maski, maski względem błotników, błotników względem zderzaka i błotników względem drzwi...
Cytat:
•ze względu na blachy oryginału karoseria jest od Colta CA4A , cała reszta z Colta CA5A, szczegóły przez telefon

Tutaj gratuluję włożonej pracy i chęci, ale potencjalnych kupców może to odstraszać, zwłaszcza za takie ogromne jak na GTi pieniądze... Ja też wiele w Colta włożyłem i wątpię abym zobaczył z tego dużo przy ewentualnej odsprzedaży.
A co z zegarami? Czemu od anglika/japończyka?

londolut - 12-06-2008, 16:16

pawela napisał/a:
Przecież mordka nie jest poskładana idealnie, ewidentnie różni sie spasowanie świateł względem maski, maski względem błotników, błotników względem zderzaka i błotników względem drzwi...
Paweł, zauważ, że fotka jest nieco przesunięta i bardziej widoczna jest prawa strona auta (jeśli można to tak nazwać) :)
mkm - 12-06-2008, 16:29

pawela napisał/a:

Cytat:
•ze względu na blachy oryginału karoseria jest od Colta CA4A , cała reszta z Colta CA5A, szczegóły przez telefon

Tutaj gratuluję włożonej pracy i chęci, ale potencjalnych kupców może to odstraszać, zwłaszcza za takie ogromne jak na GTi pieniądze... Ja też wiele w Colta włożyłem i wątpię abym zobaczył z tego dużo przy ewentualnej odsprzedaży.

Jezeli w papierach jest 1.6 to moge smialo napisac, ze cena jest chora...