Chcę kupić COLT'a! - [CAX 92-96] Kolejny GTIK na tapecie
Anonymous - 04-06-2008, 10:15
Cytat: | Browar kazdy ma inne pojecie IDEALU:) najwyrazniej... bo to rzecz wzgledna... po tym co widzielm to harpagana GTi narazie jest naj mnije zniszczone pomijajajc lakier.... jesli to naprawi to bedzie najladiejsze Gti wedlug mojej opini.. |
czarnuch23, heh momemncik bo chyba sie z deczka zapedziłeś...czym colt Harpa rózni sie od mojego?procz lakieru rzecz jasna.
Anonymous - 04-06-2008, 16:26
Dziś dzwonił do mojego kolegi Pan od czarnego GTI z Gorzowa...ktoś mu pokazał moją opinię na forum...odgrażał się,że przyjedzie na ogólnopolski zlot i zrobi ze mną porządek...jakby co pomożecie Panowie?:)
Cezar - 04-06-2008, 16:29
Czerwien napisał/a: | ..jakby co pomożecie Panowie?:) |
a jak
niech zabierze kolegow, zeby weselej bylo
londolut - 04-06-2008, 16:37
Cezar napisał/a: | a jak | Podpisję się pod tym wszystkimi czterema kołami Nie żebym coś sugerował
Nie robić OT ?
Hubeeert - 04-06-2008, 18:06
Czerwien napisał/a: | Dziś dzwonił do mojego kolegi Pan od czarnego GTI z Gorzowa...ktoś mu pokazał moją opinię na forum...odgrażał się,że przyjedzie na ogólnopolski zlot i zrobi ze mną porządek...jakby co pomożecie Panowie?:) |
Niech przyjedzie. Poznacie go ze mną.
A jeszcze lepiej niech się najpierw zarejestruje na Forum
Matejko - 04-06-2008, 18:29
w koncu bedzie mozna tez komus dac po mordzie na zlocie, zapraszamy
Hubeeert - 04-06-2008, 18:46
Matejko napisał/a: | w koncu bedzie mozna tez komus dac po mordzie na zlocie, zapraszamy |
E, nie. Nie będziemy tacy. Będziemy używac w dyskusji argumentów niewerbalnych.
docencik87 - 04-06-2008, 19:37
Dokładnie Żadnej przemocy
No chyba, że zostaniemy do tego zmuszeni
Hugo - 04-06-2008, 20:56
czarnuch23 napisał/a: | idealu nie kupisz.. ideal musisz zbudowac .... | Święte słowa. Tymbardziej w przypadku kilkunastoletnich aut z mocnymi silnikami.
Hugo - 04-06-2008, 20:56
czarnuch23 napisał/a: | idealu nie kupisz.. ideal musisz zbudowac .... | Święte słowa. Tymbardziej w przypadku kilkunastoletnich aut z mocnymi silnikami.
Anonymous - 04-06-2008, 21:36
chyba sie cos podzialo z tymi postami Hugo,
Wracajac do tematu czarnuch23, czekam na twojego komenta bo jestem ciekawy czego nie wiem o swoim aucie
mkm - 12-06-2008, 15:34
Wrzuc go do dzialu "sprzedam".
pawela - 12-06-2008, 15:45
hmhmh zastanawiam się czy Cię moderatorzy nie zjadą za chcąc/niechcąc sprytne ominięcie regulaminu Kupie/Sprzedam
Co do samego autka:
Cytat: |
•auto nie brało udziału w żadnym wypadku |
Przecież mordka nie jest poskładana idealnie, ewidentnie różni sie spasowanie świateł względem maski, maski względem błotników, błotników względem zderzaka i błotników względem drzwi...
Cytat: | •ze względu na blachy oryginału karoseria jest od Colta CA4A , cała reszta z Colta CA5A, szczegóły przez telefon |
Tutaj gratuluję włożonej pracy i chęci, ale potencjalnych kupców może to odstraszać, zwłaszcza za takie ogromne jak na GTi pieniądze... Ja też wiele w Colta włożyłem i wątpię abym zobaczył z tego dużo przy ewentualnej odsprzedaży.
A co z zegarami? Czemu od anglika/japończyka?
londolut - 12-06-2008, 16:16
pawela napisał/a: | Przecież mordka nie jest poskładana idealnie, ewidentnie różni sie spasowanie świateł względem maski, maski względem błotników, błotników względem zderzaka i błotników względem drzwi... | Paweł, zauważ, że fotka jest nieco przesunięta i bardziej widoczna jest prawa strona auta (jeśli można to tak nazwać)
mkm - 12-06-2008, 16:29
pawela napisał/a: |
Cytat: | •ze względu na blachy oryginału karoseria jest od Colta CA4A , cała reszta z Colta CA5A, szczegóły przez telefon |
Tutaj gratuluję włożonej pracy i chęci, ale potencjalnych kupców może to odstraszać, zwłaszcza za takie ogromne jak na GTi pieniądze... Ja też wiele w Colta włożyłem i wątpię abym zobaczył z tego dużo przy ewentualnej odsprzedaży.
|
Jezeli w papierach jest 1.6 to moge smialo napisac, ze cena jest chora...
|
|
|