Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Luźne rozmowy Mitsumaniaków z nad morza ...
Anonymous - 23-04-2009, 15:35
| sebekColt97 napisał/a: | | gdański Chełm |
to witam przyszlego sasiada
metzger - 23-04-2009, 15:55
| deenbe napisał/a: | to witam przyszlego sasiada | i ja też
sebekColt97 - 23-04-2009, 20:34
witam was również jako sąsiadów ,mam nadzieje będe zadowolony z mieszkanka a podobno Chełm jest spokojną i sympatyczną dzielnicą, choć jak dzwoniłem z ogłoszeń to wszystkie dzielnice były zachwalane przez ludzi,min.Matarnia - oaza spokoju, Stogi- cisza i jak na wsi pan by sie czuł, czy Zaspa - kulturalni ludzie i spokojne miejsce. Każdy na pytanie o spokój zachęcał, a jako osoba nie znająca większości dzielnic, nasłuchałem sie przeróżnych rzeczy, ale ciesze sie że zaczne przygode z Gdańskiem od Chełmu, to chyba jedna z ładniejszych dzielnic, no i blisko wszędzie. Mam nadzieje poznam bliżej wszystkich i nie będe sie czuł osamotniony w nowym mieście, pozdrawiam.
Anonymous - 23-04-2009, 20:41
| sebekColt97 napisał/a: | | .Matarnia - oaza spokoju, |
tylko czasami dziki sobie chodza kolo domu:D
| sebekColt97 napisał/a: | | Stogi- cisza i jak na wsi pan by sie czuł, |
Jak to mowia lepiej sie nie zatrzymywac na swiatlach bo dzieci szyby wybijaja
Co do chelmu nie jest zle, i calodobowe tesco zrobili, nie trzeba po stacjach chodzic w nocy:)
Krzyzak - 23-04-2009, 20:47
Sebek - bardzo sie ciesze. Nawet sam probowalem wsrod znajomych - pytala moja mama sasiadow, ktorzy mieszkaja pare domow dalej i niestety - nie chcieli wynajac. Ale trudno - przeciez ich nie zmusze. Teraz stoja 2 pokoje puste, bo nikt tam nie mieszka...
sebekColt97 - 23-04-2009, 20:54
zaprosze was jak wszystko poukładam, mam nadzieje będziecie grzeczni
sibi - 24-04-2009, 22:17
od 30.04-04.05 będę krążył po 3-mieście ciekawe czy mnie ktoś ustrzeli
czerwona cari dla ułatwienia rejestracja to PRA....
Marcin-Krak - 25-04-2009, 10:14
Czy obywatel kibloo zameldował się już w domu
Jak minęła droga powrotna naszymi fspaniałymi aótostradami
Kibloo - 25-04-2009, 22:50
wróciłem o 5:30 rano w sobotę... jazda na maksa...
a i w przelocie był minispocik z Koszmarkiem i Maretzky85, nie licząc Dario_W (bo on był na wyposażeniu L200- mojego)
pozdro
Marcino - 25-04-2009, 22:57
| Kibloo napisał/a: | wróciłem o 5:30 rano w sobotę... jazda na maksa...
a i w przelocie był minispocik z Koszmarkiem i Maretzky85, nie licząc Dario_W (bo on był na wyposażeniu L200- mojego)
pozdro |
Jestescie szaleni...
Kibloo - 25-04-2009, 23:12
no co ty- Darek jechał ze mną, więc sie zmienialiśmy za kółkiem, Marcinku, ja mam dla kogo żyć, więc się szanuję...
swoją drogą mina Konradka jak zobaczył mnie przy łóżeczku zaraz po przebudzeniu, bezcenna... spełniłem obietnicę i przyjechałem na czas...
Marcino - 26-04-2009, 11:36
| Kibloo napisał/a: | ja mam dla kogo żyć, więc się szanuję... |
No to się rozumie samo przez się..:)
Wiem coś na temat minki dziecka które nie widziało taty, tęskniło, idzie spać budzi się.....a tato przy łóżeczku - bezcenne
sebekColt97 - 01-05-2009, 06:13
no i stało się, od dziś jestem już w Gdańsku, właściwie póżnym wieczorem przewiozłem graty i nowym miejscem pobytu jest Chełm, a na powitanie piękne słonko i wspaniała pogoda od rana, co świadczy że pogodny nastrój może będzie codziennością w Gdańsku a sama przeprowadzka to niewielkie straty, mimo pospiechu strzaskało się tylko lustro łazienkowe i wylał płyn do naczyń PUR. Może tłuczone szkło to dobry znak? a płyn no cóż, kupie nowy w pobliskim Tesco Tak, że witam wszystkich z Gdańska i życze udanego wekendu i oczywiście do zobaczyska na ulicach i spotach
BigTomala - 01-05-2009, 08:51
Sebek - bardzo sie ciesze 3M rośnie nam w siłę. Zbite lustro Aaaaaaaa tam , nie przejmuj się Pogody ducha i do zobaczenia na spotach
sebekColt97 - 01-05-2009, 12:26
Czuje, że ten Chełm będzie mi odpowiadał. Fajnie tu, tramwaje niskopodłogowe i 10min do dworca głównego, sklepy Tesco, Biedronka, pizzerie, postój taxi niemal pod blokiem i jedyny minus ale to chyba udręka większości osiedli - strasznie mało miejsc parkingowych. Przy tej ilości bloków, niemal nie ma gdzie zaparkować auta i widze chodniki nawet zajęte, no cóż, bloki budowano w latach 80 a wiadomo ile wtedy było samochodów, ale poza tym ta dzielnica robi na mnie dobre wrażenie i ciesze sie, że jestem w Gdańsku, pozdrawiam.
|
|
|