To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Luźne rozmowy Mitsumaniaków z nad morza ...

Anonymous - 23-04-2009, 15:35

sebekColt97 napisał/a:
gdański Chełm

to witam przyszlego sasiada 8)

metzger - 23-04-2009, 15:55

deenbe napisał/a:
to witam przyszlego sasiada 8)
i ja też :)
sebekColt97 - 23-04-2009, 20:34

witam was również jako sąsiadów :) ,mam nadzieje będe zadowolony z mieszkanka a podobno Chełm jest spokojną i sympatyczną dzielnicą, choć jak dzwoniłem z ogłoszeń to wszystkie dzielnice były zachwalane przez ludzi,min.Matarnia - oaza spokoju, Stogi- cisza i jak na wsi pan by sie czuł, czy Zaspa - kulturalni ludzie i spokojne miejsce. Każdy na pytanie o spokój zachęcał, a jako osoba nie znająca większości dzielnic, nasłuchałem sie przeróżnych rzeczy, ale ciesze sie że zaczne przygode z Gdańskiem od Chełmu, to chyba jedna z ładniejszych dzielnic, no i blisko wszędzie. Mam nadzieje poznam bliżej wszystkich i nie będe sie czuł osamotniony w nowym mieście, pozdrawiam.
Anonymous - 23-04-2009, 20:41

sebekColt97 napisał/a:
.Matarnia - oaza spokoju,

tylko czasami dziki sobie chodza kolo domu:D :lol:

sebekColt97 napisał/a:
Stogi- cisza i jak na wsi pan by sie czuł,

Jak to mowia lepiej sie nie zatrzymywac na swiatlach bo dzieci szyby wybijaja :lol: :D

Co do chelmu nie jest zle, i calodobowe tesco zrobili, nie trzeba po stacjach chodzic w nocy:)

Krzyzak - 23-04-2009, 20:47

Sebek - bardzo sie ciesze. Nawet sam probowalem wsrod znajomych - pytala moja mama sasiadow, ktorzy mieszkaja pare domow dalej i niestety - nie chcieli wynajac. Ale trudno - przeciez ich nie zmusze. Teraz stoja 2 pokoje puste, bo nikt tam nie mieszka...
sebekColt97 - 23-04-2009, 20:54

zaprosze was jak wszystko poukładam, mam nadzieje będziecie grzeczni :D :D :D
sibi - 24-04-2009, 22:17

od 30.04-04.05 będę krążył po 3-mieście ciekawe czy mnie ktoś ustrzeli :D

czerwona cari dla ułatwienia rejestracja to PRA.... :p

Marcin-Krak - 25-04-2009, 10:14

Czy obywatel kibloo zameldował się już w domu :?:
Jak minęła droga powrotna naszymi fspaniałymi aótostradami :?: :mrgreen:

Kibloo - 25-04-2009, 22:50

wróciłem o 5:30 rano w sobotę... jazda na maksa...

a i w przelocie był minispocik z Koszmarkiem i Maretzky85, nie licząc Dario_W (bo on był na wyposażeniu L200- mojego)

pozdro

Marcino - 25-04-2009, 22:57

Kibloo napisał/a:
wróciłem o 5:30 rano w sobotę... jazda na maksa...

a i w przelocie był minispocik z Koszmarkiem i Maretzky85, nie licząc Dario_W (bo on był na wyposażeniu L200- mojego)

pozdro

Jestescie szaleni...

Kibloo - 25-04-2009, 23:12

no co ty- Darek jechał ze mną, więc sie zmienialiśmy za kółkiem, Marcinku, ja mam dla kogo żyć, więc się szanuję... :D

swoją drogą mina Konradka jak zobaczył mnie przy łóżeczku zaraz po przebudzeniu, bezcenna... spełniłem obietnicę i przyjechałem na czas...

Marcino - 26-04-2009, 11:36

Kibloo napisał/a:
ja mam dla kogo żyć, więc się szanuję... :D

No to się rozumie samo przez się..:)
Wiem coś na temat minki dziecka które nie widziało taty, tęskniło, idzie spać budzi się.....a tato przy łóżeczku - bezcenne :biggrin:

sebekColt97 - 01-05-2009, 06:13

no i stało się, od dziś jestem już w Gdańsku, właściwie póżnym wieczorem przewiozłem graty i nowym miejscem pobytu jest Chełm, a na powitanie piękne słonko i wspaniała pogoda od rana, co świadczy że pogodny nastrój może będzie codziennością w Gdańsku a sama przeprowadzka to niewielkie straty, mimo pospiechu strzaskało się tylko lustro łazienkowe i wylał płyn do naczyń PUR. Może tłuczone szkło to dobry znak? a płyn no cóż, kupie nowy w pobliskim Tesco :) Tak, że witam wszystkich z Gdańska i życze udanego wekendu i oczywiście do zobaczyska na ulicach i spotach :)
BigTomala - 01-05-2009, 08:51

Sebek - bardzo sie ciesze ;) 3M rośnie nam w siłę. Zbite lustro :D Aaaaaaaa tam , nie przejmuj się :D Pogody ducha i do zobaczenia na spotach :biggrin:
sebekColt97 - 01-05-2009, 12:26

Czuje, że ten Chełm będzie mi odpowiadał. Fajnie tu, tramwaje niskopodłogowe i 10min do dworca głównego, sklepy Tesco, Biedronka, pizzerie, postój taxi niemal pod blokiem i jedyny minus ale to chyba udręka większości osiedli - strasznie mało miejsc parkingowych. Przy tej ilości bloków, niemal nie ma gdzie zaparkować auta i widze chodniki nawet zajęte, no cóż, bloki budowano w latach 80 a wiadomo ile wtedy było samochodów, ale poza tym ta dzielnica robi na mnie dobre wrażenie i ciesze sie, że jestem w Gdańsku, pozdrawiam.