To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Colt - Ogólne - COLT TUNER MADAFAKA

pawela - 10-04-2008, 09:21

o gustach sie nie dyskutuje. Mi akurat ten bodykit do colta autorstwa 'tej znanej firmy' (a uwierzcie ze jest znana, na forum rowniez) sie nie podoba. Ale.... Maja za to wieeeele lepszych pomyslow do wszelkich aut. To body swietnie sprzedaje sie za granica.
Jogurt - 10-04-2008, 22:12

Wook@sH, mnie się czepiasz że się czepiam ale te białe cudo jak narazie się tylko Tobie podoba. to że sie ktoś narobi i wyda kupe siana nie znaczy że bedzie extra, a przynajmniej nie dla wszystkich
londolut - 16-04-2008, 12:22

Jeszcze raz się przyczepię do tego białego niewypału ;)
Wook@sH napisał/a:
extra zrobiony samochód - w jednym stylu.
Ten styl jest szczególnie podkreślony przez laminatowe pługi z tyłu i z przodu a wisienką na tym całym torcie jest drewniana kierownica jak w Merolu bueheheh :badgrin: Jakże wysmakowane połączenie luksusu i sportowego pazura :lol:
Wook@sH - 16-04-2008, 14:06

Fakt wnętrze nie jest ciekawe. Ale co do wyglądu zewnętrznego, po za felami nie mam zastrzeżeń.
Po za tym widzę, że ograniczacie się do oceny samochodów tylko do jednego stylu - niemieckiego, a może wyłącznie oryginału, co w takim wypadku dla mnie jest nudne.(lubię jak samochód wygląda lepiej niż seria).

A jakbyście się chcieli coś dowiedzieć co inni potrafią tworzyć i nie jest to wsią to polecam pierwszą z brzegu lekturę stylów tuningu - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=69656

Jogurt - 16-04-2008, 14:30

Wook@sH napisał/a:
lubię jak samochód wygląda lepiej niż seria
no i tu sie zgadzamy. ale nie każdemu musi się podobać tuning francuski. podoba Ci się Twoja wola, ale nie miej pretensji że ktoś te auto krytykuje bo po to jest forum żeby gadać. dla mnie wieś, dla Ciebie extra, jak dla mnie temat skończony
pawela - 16-04-2008, 14:33

Jogurt napisał/a:
Wook@sH napisał/a:
no i tu sie zgadzamy. ale nie każdemu musi się podobać tuning francuski. podoba Ci się Twoja wola, ale nie miej pretensji że ktoś te auto krytykuje bo po to jest forum żeby gadać. dla mnie wieś, dla Ciebie extra, jak dla mnie temat skończony

moje zdanie: slowo w slowo post Jogurta, choc moze ujął bym to lagodniej ;)

Hugo - 16-04-2008, 16:14

Wook@sH napisał/a:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=69656
I pozamiatałeś :mrgreen: . Świetny przykład najlepiej poddających się tuningowi (optycznemu oczywiście) aut.
londolut - 16-04-2008, 23:48

pawela napisał/a:
Jogurt napisał/a:
Wook@sH napisał/a:

moje zdanie: slowo w slowo post Jogurta, choc moze ujął bym to lagodniej ;)
I ja się podpiszę pod tym wszystkim czterema kończynami :)
Jogurt - 19-04-2008, 21:01

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4997283 skąd sie tyle tego nabrało ? :evil:
Anonymous - 19-04-2008, 23:27

Cytat:
stan techniczny bdb. lub zamienię na większy

What the...?

A poza tym... zderzak przedni wyglada jak... hmmm... tak wlasciwie to w ogole nie wyglada... :? :lol:

A reszta ewidentnie "doklejana". Mi sie nie podoba.

orz1 - 20-04-2008, 10:38

a mnie cały czas ciekawi skąd oni biorą te 115KM :?: cały ogołocony ( nie widać żadnych znaczków) albo wypadek albo kolesiowi się nudziło i działał z śrubokrętem :D
pawela - 20-04-2008, 14:46

Jogurt napisał/a:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4997283 skąd sie tyle tego nabrało ? :evil:

jest o nim mowa kilka stron wczeniej. Ledwie po kilku tygodniach znow zmienia wlasciciela?

londolut - 20-04-2008, 16:11

pawela napisał/a:
Ledwie po kilku tygodniach znow zmienia wlasciciela?
Jestem pewien, że nie zmienił :lol:

[ Dodano: 20-04-2008, 16:40 ]
orz1 napisał/a:
mnie cały czas ciekawi skąd oni biorą te 115KM
Plastix dodaje 2 konie. Jak by miał jeszcze jakiś karmnik na masce to było by ze 125 a tak tylko 115 :)

http://otomoto.pl/mitsubishi-carisma-C4952619.html

Cytat:
Cena:

5 999 PLN / 1 749 EUR (do negocjacji)
Typ:

Hatchback
Informacje:

Rok produkcji: 1997, 168 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 100 KM (74 kW), Pojemność skokowa: 1600 cm3, benzyna, Liczba drzwi: 4/5, Pojazd uszkodzony.
Dodatkowe wyposażenie:

ABS, el. szyby, klimatyzacja, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy
Dodatkowe informacje:

garażowany, zarejestrowany w Polsce
Opis pojazdu:

Auto ciekawe o sportowym wygladzie, ciemne szyby z atestem, dwie rury wydechowe, przerobiona tylna klapa bagaznika, posiadam rowniez do carismy boczne spoilery. niestety do poprawek lakierniczych widocznych na zdjeciu dlatego taka niska cena, silnik auta bdb 16v ekonomiczny i dynamiczny... MOŻLIWOŚĆ ZAMIANY NA QUADA lub inne ciekawe propozycje cena do negocjacij, wazne przeglad i oc

Jogurt - 20-04-2008, 19:21

tuning full i oczywiście dumne 1.6 ...
Anonymous - 20-04-2008, 19:33

O, fuj! Ta Carisma jest... no, dobra, nie bede kontynuowal... :doubt:

BTW, ciekawe, ile ma koni pod maska... Sadze, ze wlasciciel zanizyl wartosc - z takim wydechem i wypasionymi lampami tylnymi bez swiatel przeciwmgielnych ze 300 jest spokojnie... :twisted: