To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - sokker

inferno - 15-12-2007, 16:46

maxwell61 napisał/a:
wypierpapier ich wszystkich chyba zaraz...koty nic się nie uczą tylko ćpaja po parkach i wala pryty!!!! :D

Jaki Pan taki kram :P :mrgreen:

Jak radził Jaca, prześledź postępy i darmozjadów wyrzucaj. Jaca pisał o skokach co 2-3 tygodnie. Mnie się od początku trafiło dwóch, którzy mieli skok/tydzień. Trzeciego wypieprzyłem.

A później zbankrutowałem :mrgreen:

maxwell61 - 15-12-2007, 17:02

inferno napisał/a:
Trzeciego wypieprzyłem.

A później zbankrutowałem
:D

to poszalałeś 8) ... już właśnie wszystkich wek do Irlandii wywaliłem :p

Anonymous - 16-12-2007, 14:07

Jak donosi gazeta "Sportowy Mit" :) stołeczna drużyna Gocławek Warszawa podpisała dziś kontrakt z hiszpańskim, 29-letnim doświadczonym obrońcą Francisco Calderón Vallejo. Kulisy kontraktu owiane są tajemnicą ale jak się dowiedział SM drużyna szykuje się do awansu.
Anonymous - 16-12-2007, 14:33

detlef napisał/a:
Gocławek Warszawa podpisała dziś kontrakt z hiszpańskim, 29-letnim doświadczonym obrońcą Francisco Calderón Vallejo

No, cena niewygórowana, niech Ci się dobrze spisuje. Niedługo bo niedługo ale swoje ma zrobić przecież ;)
Uważaj tylko żeby za cheerliderkami się nie uganiał zamiast trenować - ta hiszpańska krew :badgrin:

Anonymous - 16-12-2007, 14:48

ha! jak się spisuje zobaczysz już sam na własne oczy 19-go grudnia kiedy to mam nadzieje ugościsz mnie i moją drużynę jak należy :P
Anonymous - 16-12-2007, 14:53

a pewnie, że ugoszczę - chlebem i solą i czymś do popicia, z naciskiem na czymś do popicia :p
i tak się zastanawiam może postaram się o większy fanklub w formie żeńskiej coby jednak rozproszyć co poniektórych :badgrin: ... niestety jest pewne ryzyko tego pomysłu ... :roll:

Anonymous - 16-12-2007, 15:17

ach ta krakowska gościnność.. :badgrin:
maxwell61 - 16-12-2007, 16:37

czy ktos się bawił w FOOTBALL MANAGER??? właśnie jestem w trakcie nabywania :D ... jak tak to jakie wrażenia?
JACA_1978 - 16-12-2007, 18:33

grałem w FM2008 i wcześniejesze w sumie łatwe do grania sa i wciagajace...trzeba ty;lko sobie wziasc takiego sredniaka i mozna sie troszke pomeczyc bo granie Chelsea czy czymś innym nie ma sensu w tej grze...ja Grałem Nottinhgam Forest albo Osasuna i bez problemów w sumie...
Anonymous - 16-12-2007, 20:32

no jak tam panowie, jak poszły meczyki..?
ja odprawiłem z piątką przyjezdnych.. :)

maxwell61 - 16-12-2007, 21:20

ja 2:2 z wice liderem...wykonałem kolejne roszady w składzie...wywaliłem cieniasów z klubu... ale próbuje cos zalicytwoać ale kolesie walą ceny że mnie nie stać :evil:
Anonymous - 16-12-2007, 21:51

maxwell61 napisał/a:
czy ktos się bawił w FOOTBALL MANAGER??? właśnie jestem w trakcie nabywania :D ... jak tak to jakie wrażenia?

jeśli chodzi Ci o różnice między wcześniejszą a 2008 to raczej kosmetyczne ale przynajmniej nic się nie pogorszyło :wink: a engine to nawet sporo wydajniejszy jest

detlef napisał/a:
no jak tam panowie, jak poszły meczyki..?

ja dostałem u siebie 1:2 w rewanżu sprzed tygodnia :doubt: i znowu miałem przewagę i nic to nie dało
trzeba będzie wzmocnić kilka linii, tyle, że ciężko się wstrzelić w aukcję jakiegoś wartościowego gracza,
nic trza próbować ...

Anonymous - 17-12-2007, 09:16

no, thomb, szykuj brygadę bo ekipa z Gocławka przyjeżdża.. :D

A! Chciałbym moich zawodników pochwalić nie tylko za wynik ale i za styl gry. Po raz pierwszy widziałem naprawdę kilka ładnych, fajnych, składnych akcji.

JACA_1978 - 17-12-2007, 11:16

u mnie lipton jak pewnie większość widziała :roll: napadziory chcą chyba opuścić mój klub :evil:
Anonymous - 17-12-2007, 17:18

a ja dziś kupiłem trenera i jednego zwolniłem.. heh! ;)