Sport - Inne - Euro 2008
Marcin-Krak - 19-06-2008, 23:33
Cytat: | hmmm... jakby to powiedziec... moze nie, ale mysle ze szanse ma tez Rosja... |
Jeszcze nie na tych mistrzostwach
Poza tym Holandia wydaje się być dobrze przygotowana i ma najmocniejszą kadrę. Ale z drugiej strony Niemcy w grupie niczego nie pokazali
A i mam jeszcze pytanie - co się dzieje z Biało - Czerwonymi
Chooper - 19-06-2008, 23:54
Marcin-Krak napisał/a: | A i mam jeszcze pytanie - co się dzieje z Biało - Czerwonymi |
dwóch wróciło na okęcie, reszta w ramach pokuty zapitala na piechote do domu w kńcu rozkrecają się dopiero po kilku godzinach
McDoune - 20-06-2008, 00:25
Chooper napisał/a: | Marcin-Krak napisał/a: | A i mam jeszcze pytanie - co się dzieje z Biało - Czerwonymi |
dwóch wróciło na okęcie, reszta w ramach pokuty zapitala na piechote do domu w kńcu rozkrecają się dopiero po kilku godzinach |
albo może wreszcie uczą się dwóch rzeczy których nie umieją, a na których bazuje szybki i nowoczesny football:
- przyjęcie piłki bez 4 metrowego odskoku
- odegranie z pierwszej piłki zamiast nieudolnych kółeczek tylko spowalniających akcje
Te dwie różnice pomiędzy nami a innymi drużynami najbardziej rzuciły mi się w oczy
igi - 20-06-2008, 07:47
szkoda Portugalii ale potwierdza sie stara prawda.
Każda drużyna musi zagrać jeden mecz w turnieju słabszy. Najlepsi mają te mecze w grupach (nie mające większego znaczenia) a te słabsze w fazie pucharowej.
Kibicowałem Portugalii, kibicuje Holendrom i Hiszpanii ale coś mi się wydaje że finał to Niemcy - Włochy
Anonymous - 20-06-2008, 09:33
igi napisał/a: | ale coś mi się wydaje że finał to Niemcy - Włochy |
Wypluj te słowa!! I jeszcze Niemcy wygraliby w 90 minucie po karnym...
A co do Portugalii to grali bardzo fajnie tylko się dwa razy zagapili, raczej to że Niemcy wykorzystali wszystko co mogli i mieli mega farta, czyli mieli lepszy dzień.
Niestety (bo nie znoszę Szwabów) muszę przyznać, że akcja po której padł gol Schweinsteigera była przednia.
Mam nadzieję, że Chorwaci im skopią tyłki po raz drugi.
akbi - 20-06-2008, 11:30
igi napisał/a: | coś mi się wydaje że finał to Niemcy - Włochy |
toć Wam o takim finale pisałem już na początku Euro
igi - 20-06-2008, 12:24
thomb napisał/a: | igi napisał/a: |
ale coś mi się wydaje że finał to Niemcy - Włochy |
Wypluj te słowa!! |
TFU TFU TFU
Marcin-Krak - 20-06-2008, 13:55
thomb napisał/a: | I jeszcze Niemcy wygraliby w 90 minucie po karnym... |
Webbski łysol już pojechał do domu
Ja się zaczynam zastanawiać czy nie dojdzie do dużej niespodzianki znowu w finale i wygrają np Chorwaci ale może jednak jeszcze Biało Czerwonym się uda
sruba - 20-06-2008, 14:00
Marcin-Krak napisał/a: | ale może jednak jeszcze Biało Czerwonym się uda |
Marcin - zmien dilera
mam nadzieje, ze kolejni polfinalisci to bedzie ekipa na "h" czyli Chorwacja, Holandia i Hiszpania.
Anonymous - 20-06-2008, 15:43
Sruba napisał/a: | mam nadzieje, ze kolejni polfinalisci to bedzie ekipa na "h" czyli Chorwacja, Holandia i Hiszpania. |
byłoby optymalnie
jednak mam niejasne wrażenie, że mogą być niespodzianki jeszcze ...
Cezar - 20-06-2008, 20:07
do boju Hrvatska !
no to ide na meczyk
Morfi - 21-06-2008, 12:57
Niestety Turki wygrały, a więc.
Szwaby bedą w finale grały z Holandią Lub Hiszpanią
Mam nadzieje, że dostana tak z 4:0
Marcin-Krak - 21-06-2008, 21:52
Chyba ja i nie tylko ja, się więcej po dzisiejszym meczu spodziewałem
Jak na razie to taki średni mecz.
Podoba mi się gra tego ruskiego co strzela z okolic 30 metrów
Cezar - 21-06-2008, 21:58