To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant - Ogólne - Galant - filmiki

Szwagroz - 18-09-2012, 13:38

tu co prawda sobie stoi ale akcja niezła i też mógł oberwać
http://www.youtube.com/wa...d&v=eC7-siYHS-8

arturj123 - 18-09-2012, 15:06

Mega mocne :)
Marcino - 18-09-2012, 23:03

Owczar napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=EXLUJU3hYps&feature=player_embedded#!

4:33

Galant jak galant... ale 2.34... Miał facet szczescie:)

polaff - 02-10-2012, 18:47

http://youtu.be/mH0UANyO-7o

:| :cry: :( to ktoś z naszego grona?

jAZZMAN - 02-10-2012, 19:41

Nikogo nie usprawiedliwiam, ale ja wchodząc na przejście (nawet gdy mam zielone) staram się zerknąć w lewą stronę.

Film ku przestrodze :(

polaff - 02-10-2012, 20:36

jAZZMAN, ja też nikogo nie usprawiedliwiam, ale tam szło kilka osób niemalże jedna po drugiej.
jAZZMAN - 02-10-2012, 20:41

polaff, Tak, ale ludzie idą jak owce...

Mi w Szczecinie bardzo często zdarza się, ze gdy skręcam w prawo to piesi włażą pod same koła. Nie raz matka z wózkiem... A pod szkołą mamusie z dzieckiem ciągnące je za rączkę pod koła galanta - no bez wyobraźni!!! I z kogo te dzieci mają brać przykład?
To, ze na asfalcie jest zebra, to nie znaczy, że trzeba wyłączyć myślenie :(

Mój Miś ma ukryty megafon, który to przekazuje na zewnątrz moje słowa (dobrze, że nie myśli :twisted: ) i z reguły ludzie są oburzeni, że śmiem zwracać im uwagę iż wchodzą na przejście bez luken-kuken.

Anonymous - 02-10-2012, 20:47

mimo całej oczywistości sytuacji i winy kierowcy na filmiku, muszę przyznać Wam rację, ludzie nie uważają na przejściach, co najlepsze sami bezczelnie pchają się pod koła bardzo często, myśląc że mają pierwszeństwo, a niestety istnieje jeszcze coś takiego jak "wtargnięcie na przejście" i wtedy taki jeden z drugim głąb tłumaczy się że auto zapierdzielało a on się rozglądał, dobrze auto jechało ale jak auto jedzie to stoisz i czekasz na przejściu a potem idziesz a nie wchodzisz pod koła... jAZZMAN, notorycznie mam ochotę dać po pysku ludziom na przejściu przy głównym wejściu do galaxy, oni tam po prostu idą i w tyłkach mają że to pasy że trzeba się rozejrzeć czy zatrzymać przed, a jak zwrócisz uwagę czy zatrąbisz to jeszcze oburzenie... :roll:
jAZZMAN - 02-10-2012, 20:52

Derpin, święta racja, pod Galaxy powinni zrobić światła! Ale robi się OT i zaraz dostaniemy po uszach.
Hugo - 03-10-2012, 08:08

polaff napisał/a:
http://youtu.be/mH0UANyO-7o
Kurde pewnie był przed serwisem hamulców :mrgreen: Ludzie łażą jak święte krowy, coraz gorzej. Ja trąbię na pieszych w cholerę, zaraz po kupnie Gala zamontowałem sobie 2 trąbki zamiast tych pierdków fabrycznych :wink:
polaff napisał/a:
to ktoś z naszego grona?
No nie wiem, ma 59 lat :wink:
pompec - 03-10-2012, 10:22

Hugo napisał/a:
Kurde pewnie był przed serwisem hamulców

rzecz w tym, że zaczął hamować po uderzeniu w przechodniów :wink: mam nadzieję, że z mamą będzie wszystko ok. bo dziecku podobno nic się nie stało. Swoją drogą nie wyobrażam sobie co musiał czuć ojciec/mąż :? :(

Hugo - 03-10-2012, 10:37

pompec napisał/a:
rzecz w tym, że zaczął hamować po uderzeniu w przechodniów
Wydawało mi się, ze widzę dym z przednich opon przed przejściem, ale może mi się wydawało.
pompec napisał/a:
Swoją drogą nie wyobrażam sobie co musiał czuć ojciec/mąż
Można się domyślić patrząc jak się rzucił na auto i kierowcę :?
pompec - 03-10-2012, 11:17

Hugo napisał/a:
Wydawało mi się, ze widzę dym z przednich opon przed przejściem, ale może mi się wydawało.

jak się patrzy na światła stopu, to nasuwają się inne wnioski :wink:

polaff - 03-10-2012, 16:32

pompec napisał/a:
jak się patrzy na światła stopu, to nasuwają się inne wnioski
tak, ale to galant musisz mieć na uwadze fakt iż hamulce w galu działają jak nikon one :D
Hugo - 03-10-2012, 16:38

pompec napisał/a:
jak się patrzy na światła stopu, to nasuwają się inne wnioski
Faktycznie, obejrzałem jeszcze raz.
polaff napisał/a:
tak, ale to galant musisz mieć na uwadze fakt iż hamulce w galu działają jak nikon one
:mrgreen:

P.S. Wiadomo coś więcej co z matką dziecka?