MitsuManiaki.com - Niech NAS widzą i My siebie na drodze!!!!
Anonymous - 29-08-2008, 23:43
jadąc na urlop (10 sierpnia) z Moją Panią zjeżdżając z autostrady na Gdańsk widziałem czerwoną Cari sedan na fajnych alumach (takie "ze szprychami"), z naklejką Mitsumaniaków na lewym błotniku nad kierunkowskazem, która właśnie wjeżdżała na autobanę Kierowca raczej mnie nie zauważył... Ale gdzieś już fotki tej Cari na forum widziałem... Może Matejko ma taką...
Ja mam także naklejkę na lewym błotniku, ale pod kierunkowskazem - jakby co: granatowa Cari sedan
Pozdrowionka!
Grześku - 02-09-2008, 08:48
Matejko jechał na 'wczasy'. Zdaje się że do Chałup
Anonymous - 02-09-2008, 23:38
Kibloo napisał/a: | ja tam nie wiem, ale spodobał mi sie pomysł z Elblążkowa... proste jak drut... wsadzić mitsumaniacką wizytówke za szybę przednią. Widać ekstra... zdjęcie poniżej
|
Kiblo ja to nawet wkładam takie wizytówki innym Miśkom w mojej okolicy i nic zero odzewu na forum
brzoza73 - 03-09-2008, 17:18
Co tu mówić że nie widzą ze słuchem teżchyba gorzej.:x W pracy jeżdże fordem i wyglądam na wszystkie miśki ze CB wołam pozdrawiam a tu nic Po kiego walca zakładają antene?Dla szpanu?Zapóźno.Pozdrowienia dla wszystkim mitsumaniaków
KamilR10 - 07-09-2008, 14:52
Byłem w Środę w Nowej Soli moim srebrnym Galem. Gdy już wyjeźdzałem z miasta zobaczyłem bardzo podobnego Galanta do mojego kolor taki sam również na alusach. Pozdrowiłem go ale kolega nie raczył odpowiedzieć być może nie wiedział. No trudno pozdrawiam jeszcze raz moze odnajdzie sie na forum.
Anonymous - 07-09-2008, 21:35
jedno pytanko o wektorówkę tej naklejki co mam jako logo
zmieniłem Lancera na MSS i też się okleję ale taką DUŻĄ naklejką (którą zresztą mam) to raczej tylko na szybę - tylna klapa bagażnika. Chętnie bym nakleił na lusterko od strony kierowcy ale taka DUŻA nie wchodzi w grę.
Są u nas takie mniejsze do dostania? czy trzeba się samemu postarać?
Co do machania łąpką, mi to nikt nie pomacha a o odmachaniu to już nawet nie wspomnę
viciu - 23-12-2008, 23:23
Jutro będę widoczny na gierkówce, jakby co Znak rozpoznawczy- numery wołomińskie Dodatkowy znak rozpoznawczy: żarówiasty odblask przy lusterku wstecznym
Spokojnych jazd okołoświątecznych
|
|
|