Gadzety - Naklejki Klubowe 2 - made by Krotka
londolut - 25-03-2008, 15:02
Jogurt napisał/a: | chłopaki a co jest z tymi kopertami ? | Wieczorem fotke pstryknę i wstawię, no chyba, że ktoś mnie uprzedzi
Anonymous - 25-03-2008, 15:36
chetnie bym powiedzial ze ladne ale nie doszly jeszcze czekam z utesknieniem:(
krzypolo - 25-03-2008, 16:12
aj właśnie dostałem ....dzięki
Rafal_Szczecin - 25-03-2008, 16:46
tak wyglada koperta
wyciale moje i krotki dane , no i oczywiscie nie zwazajcie na nr napisany na kopercie
krotka napisał/a: | jakiego masz ładnego Colta Prawie jak mój |
taaa a wez go utrzymaj w czystosci ... wczoraj go mylem a dzis znow caly brudny musze go wypolerowac co by ladnie sie lsnil
Jogurt - 25-03-2008, 17:16
jaaaaa, ale fajna. też taką mam ? wsadze sobie w ramke krotka teraz powiedz ile sie mamy zrzucić na kadridż do drukary
lipa40 - 25-03-2008, 18:26
Miło mi poinformować że Grono szczęśliwych posiadaczy koperty z naklejkami made by Krotka powiększyło się Krotka wielkie dzięki
Bojar - 25-03-2008, 19:42
Ja również dzisiaj dostałem
Wielki szacunek dla Ciebie Krotka za wkład pracy i zaangażowanie.
Dziękuję bardzo
JCH - 25-03-2008, 22:12
A moja koperta przyszła w połowie otwarta
Chyba jakiś wstrętny donosiciel chciał sprawdzić czy to aby na pewno naklejki w tak pięknej kopercie (a może spodziewał się, że krotka płaci mi jakiś haracz )
Na szczęście nacieszył oko i naklejeczki w komplecie są u mnie.
Piękne dzięki krotka
krotka - 25-03-2008, 22:31
JCH napisał/a: | A moja koperta przyszła w połowie otwarta
Chyba jakiś wstrętny donosiciel chciał sprawdzić czy to aby na pewno naklejki w tak pięknej kopercie (a może spodziewał się, że krotka płaci mi jakiś haracz )
Na szczęście nacieszył oko i naklejeczki w komplecie są u mnie.
Piękne dzięki krotka |
a jak mówiłam, że pałi z poczty kradną to mi nikt nie wierzył dobrze, że spróbowali i oddali
Morfi - 26-03-2008, 08:24
krotka, Wielkie Podziekowania :* doszły 4 jak w zamówieniu.
A koperta wymiata.
Narazie autko u Lakiernika/Blacharza ale w niedziele naklejki zostana naklejone i wkrótce bedzie foto.
P.S Dziekuje za włożone serce w to wszystko i ogrom pracy.
W podziękowaniu bo jeden to za mało
Anonymous - 26-03-2008, 14:01
Krotka Mam pytanko czy ja oplacilem wszystko dobrze bo niewiem jeszcze ich niema a moze jest inna przyczyna?
krotka - 26-03-2008, 14:05
BH20, Twoje naklejki poszły razem z tymi, które już docierają, ale nie były wysyłane listem poleconym, więc mogą przyjść dzisiaj, mogą przyjść za kilka dni, za tydzień, albo....
Część listówy zwykłych już doszła.... chyba nie masz innego wyjścia jak uzbroić się w cierpliwość...
[ Dodano: 26-03-2008, 14:06 ]
Morfi napisał/a: | P.S Dziekuje za włożone serce w to wszystko i ogrom pracy.
W podziękowaniu bo jeden to za mało |
Dziękuję czuję się wieloktrotnie doceniona
Anonymous - 26-03-2008, 22:50
naklejki właśnie dziś dotarły- są super (zwłaszcza czerwone)! No i koperta
Dziękuję bardzo, krotka!!
Cytat: | A moja koperta przyszła w połowie otwarta |
Do mnie też przyszła koperta z lekko otwartym brzegiem... Jakiś ciekawski próbował luknąć co też w tej kopercie siedzi
Anonymous - 27-03-2008, 20:57
Chcialbym Zawiadomic iz stalem sie szczesliwym posiadaczem naklejek ktore jush widnieja na moim Misku Pozdrawiam BH P.S. Krotka dziekuje Ci slicznie to co zrobilas dla Klubu jest Piekne bardzo dziekuje za poswiecenie
u157 - 29-03-2008, 17:06
Mam pytanie - kiedy będzie można się podłączyć do nowej kolejki zamówień?
|
|
|