[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] Zmiana tapicerki na: skóra + elktryka
savagger995 - 06-09-2016, 21:48
Boczki tylnej kanapy mają inne mocowania ale to nie przeszkadza wystarczy tak powyginać dolny drut mocowania do karoserii aby pasował, u góry już mocowanie nie pasuje ale samo wepchnięcie na sile powoduje to ,że boczek trzyma się bezproblemowo. Dodatkowo jest on trochę mniejszy niż w sedanie ale w niczym to nie przeszkadza. Btw przyjedziesz na zlot to zobaczysz jak to wygląda na żywo
Michaszysz - 20-01-2017, 20:15
Cześć, czy ma ktoś z was zamontowane beżowe skórzane fotele, tylną kanapę i boczki drzwi, a reszta czarna? Bo mam zamiar kupić tylko te skórzane, jasne elementy i zastanawiam się jak to będzie się zgrywać. Bo w oryginale dolna część deski jest także beżowa, a ja chce zostawić ją czarną.
larelijux - 20-01-2017, 23:38
Hugo napisał/a: | zuku3210 napisał/a: | Czy cena 1000zł za komplet ze wszystkim w beżu to dobra cena?? | Jak w dobrym stanie to tak. zuku3210 napisał/a: | Wykładzine najwyzej dotne ile sie da i a reszte przykryje dywanik dobrze dopasowany | Masz SE czy zwykłego Gala? Jeśli SE to pomyśl jak ładnie będzie się komponować czarna wykładzina podłogi z kremową skórą foteli. Ja bym nie ruszał. |
Hugo jakiś czas temu tak skwitował tą sytuację, pierwsza strona tego wątku
Michaszysz - 21-01-2017, 00:27
Widziałem tego posta przeczytałem wszystkie 15 stron. Wykładziny nie chce ruszać oczywiście, ale mam zamiar zostawić całą deskę rozdzielczą czarną tak, że z beżowych boczków drzwi będzie przejście na czarną deskę rozdzielczą (w beżowym oryginale dolna część deski jest beżowa), właśnie zastanawia mnie, jak te boczki będą wyglądać z czarną deską.
larelijux - 21-01-2017, 12:49
Michaszysz, ja to sobie wyobrażam z boczkami z czarnej skóry, tak by chyba najlepiej wyglądało. Ale nigdy się nie dowiemy jeśli ktoś takiego zestawu nie założył/nie założy
Z drugiej strony sam bym nie był na tyle odważny, żeby coś takiego założyć. Dlatego sam jak będę wymieniał fotele to wrzucę czarną skórę
Michaszysz - 21-01-2017, 13:46
Dlatego właśnie pytam czy ktoś ma może taka konfigurację, bo chciałbym zobaczyć jak to wygląda
Koyocik - 22-01-2017, 00:02
Michaszysz napisał/a: | Cześć, czy ma ktoś z was zamontowane beżowe skórzane fotele, tylną kanapę i boczki drzwi, a reszta czarna? Bo mam zamiar kupić tylko te skórzane, jasne elementy i zastanawiam się jak to będzie się zgrywać. Bo w oryginale dolna część deski jest także beżowa, a ja chce zostawić ją czarną. |
Tak, mam tak przerobione w kombiku. Postaram się jutro obfocić i wrzucić.
Edit:
Michaszysz - 22-01-2017, 15:38
Dzięki baaaaardzo, właśnie o to mi chodziło. Pięknie to wyglada. Z tym że ja będę kupował całe beżowe boczki. Ty miałeś od razu takie boczki, czy przekladales skórę do czarnych boczków?
larelijux - 22-01-2017, 18:33
Pierwszy raz widzę takie boczki. Z tego co kojarzę skóra wychodziła albo cała czarna albo beżowa tak jak u kolegi Koyocik tylko dół też był beżowy.
Hugo - 22-01-2017, 21:05
Michaszysz, kolega Koyocik, zamieniał dolne kremowe plastiki na czarne na boczkach drzwi, bo w oryginale nigdy takich nie było.
Koyocik - 25-01-2017, 19:32
Zgadza się, trochę zabawy z przekładaniem skóry w boczkach było, ale się uparłem
Uważam że czarne plastiki ze sporta to najładniejsza opcja jaka w galantach się pojawiła i do tego bardzo mi pasuje ten beż.
larelijux - 25-01-2017, 20:36
Ja u siebie za jakiś czas wsadzę czarne. Połączenie beżu z czernią jest fajne (tak jak wcześniej pisałem, czarne boczki, fotele i kanapa beż), ale jakoś czarne mi bardziej pasują do mojego Galanta Jeszcze fajnie by było znaleźć gdzieś komplet nardi, ale póki co graniczy to z cudem
muka997 - 26-01-2017, 14:06
z kierownicami nie jest tak źle, co jakiś czas pojawiają na allegro z resztą to już jest problem, jakiś czas temu widziałem aukcje na której sprzedawana była kierownica, rączka ręcznego i gałka skrzyni (automat) i gość chciał coś ok 1000zł
larelijux - 26-01-2017, 14:56
muka997, na allegro zazwyczaj jest padło z porwaną skórą, a sprzedający je cenią jakby były ze złota
Hugo - 26-01-2017, 17:40
larelijux napisał/a: | muka997, na allegro zazwyczaj jest padło z porwaną skórą, a sprzedający je cenią jakby były ze złota | A gdzie zamierzasz tego szukać?
|
|
|