To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Polarny ninja

rosomak1983 - 03-12-2008, 12:32

Czerwien napisał/a:
co to za felgi? :D

z szajswagonu golf III ale pomalowałem je sam na biało.

rafq - 03-12-2008, 19:50

Sliczności !!!! :D :D :D dbaj teraz o czyste autko i o głęboką czerń oponek, aby zawsze się tak prezentował :D
rosomak1983 - 10-12-2008, 02:08

Dzis zmieniłem olej w skrzyni biegów na niemiecki Maxxus 75W-90.Weszło ok 1.8 l
Bardzo pomocna okazała sie strona Krzyżaka.(dodatkowo przed własciwym wlaniem przepłukałem skrzynie 100ml swiezego oleju)

Skrzynia biegów od razu lepiej pracuje!!! Teraz zmiana biegów to czysta poezja. 8)
8) 8)
Zmieniłem równiez czujnik cisnienia oleju bo miałem pewne kłopoty-podejrzenia...
Pojezdziłem dzis ok. 60km w celu sprawdzenia i na szczescie to tylko stary czujnik okazał sie niesprawny...Silniczek żwawy i zdrowy. :D :D :D Pozatym opony Barum polaris 2 na których aktualnie jeżdze bardzo dobrze sprawuja sie na suchej nawierzchni w temp. minusowej(stwierdzam po dzisiejszej bardzo dynamicznej jezdzie w tych własnie warunkach) moze troszke bucza ale mi to kompletnie nie przeszkadza bo zawsze słucham muzy :) Jak zachowuja sie w innych warunkach nie omieszkam poinformowac.
Przy okazji farba antykorozyjna na wydechu nadal sie trzyma nie dymi itp wbrew przewidywaniom niektórych :finga: :finga: :finga:

pawela - 10-12-2008, 11:46

a mówiłem, że to pewnie czujnik pierdoła :) Ten który Ci mówiłem?
rosomak1983 - 24-12-2008, 08:45

Drodzy mitsumaniacy zycze wam wesołych swiat oraz by misie i suszarki kojarzyły nam się jedynie ze świątecznymi prezentami, korek z szampanem, a "dzwon" z wigilijnym karpiem. Aby zdjęcia upamiętniały wyłącznie przyjemne chwile a nie były podstawą do ciągania nas po komendach, i by słowo kryzys dotyczyło wyłącznie spadających cen paliw.
POZDRO
http://s1.dancingsantacar...x?santa=1708439
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

rosomak1983 - 08-01-2009, 03:20

Zamówiona nowa kiernia. 8) Co prawda taka sama jak moja obecna ale za to w stanie idealonym jak nowa (moja ma skóre juz przetata...) Mam tez zamiar przystoic jakos klakson i tu mam trzy opcje;
-diamenty czarne na białym tle
-diamnety czerwone na czarnym tle
-diamenty wypukłe (takie jak na masce tylko o odpowiednim rozmiarze) przyklejone na czarnym tle
Pozatym przyszła do mnie przesyłka z czesciami które mam zamiar zamontowac;
1.spręzyny z CJ tył (stan bdb) oby pasowały...
2.klamki na drzwi, wewnetrze (choc te co pomalowałem na biało tez mi sie podobaja jeszcze zobacze które zostana ale mam wybór :wink: )
3.plastikowe nadkole lewy przód bo mam troche przydiurawe... (zamontuje na wiosne)

ma dojsc jeszcze jedna czesc bo jakos sie zapodziała...
Pozatym przygotowuje dekielki do felg z logo mitsubihi (białe tło czarne diamenty) na jedno koło juz załozyłem i wygladaja pięknie. Mam tez ogromny apetyt na zmiany zderzaka (tu pare opcji) i inne upiększenia.Jak sie dobrze namysle to wrzuce opcje do przedyskutowania, licze na cenne sugestie.

Anonymous - 08-01-2009, 09:54

Niedługo będę w Szwecji a tam jest troszkę Lancerów GTi-przwiozę Ci takiego na swapa :)
rosomak1983 - 08-01-2009, 13:21

Czerwien napisał/a:
Niedługo będę w Szwecji a tam jest troszkę Lancerów GTi-przwiozę Ci takiego na swapa :)

niewiem czy mnie bedzie stac narazie zaczynam pracowac w kwietniu. (narazie bezpłatny staz w ramach studiów) po drugie jak cos to wszystko jedno czy silnik z colta GTi czy z lancera... Jakby był fajny moze bym rozwazył kupno całego zeby nim jezdzic ale narazie tak mi sie mój podoba ze nie mysle o zadnym innnym. :D Moze Czerwien kup dla siebie :D :wink: zamiast tego zakichanego S3
:axe: :axe: :axe:

xjacobs - 09-01-2009, 19:31

rosomak1983 napisał/a:
Zamówiona nowa kiernia. 8) Co prawda taka sama jak moja obecna ale za to w stanie idealonym jak nowa (moja ma skóre juz przetata...)
(...)
Mam tez ogromny apetyt na zmiany zderzaka (tu pare opcji) i inne upiększenia.Jak sie dobrze namysle to wrzuce opcje do przedyskutowania, licze na cenne sugestie.
co do kierownicy dałbym do tradycyjnego obszycią skórą, zawsze to taniej, chyba, że trafiłeś na jakąś promocję w ikea :D
co miałbyś z tym zderzakiem robić? Obawiam sie, ze moze to delikatnie zalatywać wioską :(

rosomak1983 - 10-01-2009, 18:05

Byłem wczoraj na bezpłatnym ustawianiu świateł :D (akcja ogólnopolska o której dowiedziłem sie przez to forum) i teraz mam swiatełka ustawione idealnie :)

Kupiłem tez kierownice dino raid taka sama jak miałem jednak o wiekszej śr. 32 cm (poprzednia 28) i w stanie idealnym jak newka :D dorobie emblemat na klakson to zrobie fotki i sie pochwale. Miskowi mrozy nie straszne i pali pratycznie jak zawsze. Udaje ze nie czuje tego zimna cwaniak 8) Dobry misiek, dobry dostaniesz cos w nargode. :wink:

pawela - 11-01-2009, 15:14

widziałem kiernię, stan extra lux :D
rosomak1983 - 18-01-2009, 22:57

Oto moje dekielki mistu oczywiscie ori :wink:

Oraz kiernia na klakson tez pójdzie emblemat mitsu.

Oraz aktualny wskaznik licznika. Te liczniki seyjne w CAO i CBO sa piekne i nie potrzebuja ulepszen moim zdaniem...

pawela - 19-01-2009, 10:29

Piotrek, na tych BBSach wygląda 1000000000000000000 razy lepiej niż na Hijonach! Naprąwdę, sprzedaj tajwanki i zostaw te piękne japońskie fele!
londolut - 19-01-2009, 10:40

pawela napisał/a:
na tych BBSach wygląda 1000000000000000000 razy lepiej niż na Hijonach
Zgadzam się z tym w 101% :)
pawela napisał/a:
zostaw te piękne japońskie fele!
:lol: BBS są nie niemcowe (Baumgartner Brand Schiltach) ;) W Japonii była tylko kolejna filia.
pawela - 19-01-2009, 11:15

londolut napisał/a:

pawela napisał/a:
zostaw te piękne japońskie fele!
:lol: BBS są nie niemcowe (Baumgartner Brand Schiltach) ;) W Japonii była tylko kolejna filia.

BBS Kraftfahrzeugtechnik AG - zwracam honor, masz rację ;)
A ja długo byłem przekonany, że to japan made...