To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Śląskie - WITAMY W REGIONIE ŚLĄSK

respector - 23-04-2011, 22:01

witam,

Przywitałem się już na ogólnym - teraz pora na Region Śląsk.

Od 2 miesięcy mam przyjemność jeździć Carismą 1.9td (którą kupiłem trochę przypadkowo jako auto zastępcze na czas formalności związanych z przerejestrowaniem mojego "głównego" samochodu). Miałem się szybko pozbyć, ale tak przyjemnie mi się nim jeździ, że postanowiłem zostawić i w tej chwili najczęściej siadam właśnie do Carismy. :-)

W między czasie doinwestowałem trochę - hamulce, zawieszenie.

Ogólnie nie jestem ze Śląska, ale tutaj w tej chwili tutaj mieszkam i pracuję (co prawda po czeskiej stronie tej pięknej krainy, ale bardzo blisko granicy), tak więc uznałem, że Region Śląski to właściwe miejsce dla mnie. :-) Jestem otwarty na wymianę mitsu-doświadczeń oraz wszelkie inicjatywy socjalno-towarzyskie organizowane w naszym zacnym regionie ;-)

pozdrawiam wszystkich!

coolluk - 26-04-2011, 19:56

Witamy serdecznie zapraszamy na spoty w górach, zabrzu oraz siemianowicach śląskich
Darko - 09-05-2011, 00:52

Witam wszystkich ze Śląska :)
nie dawno przywitałem się ogólnie ze wszystkimi, to teraz pora ze swoimi :P
na forum zaprosił mnie kolega Kuzi :)

od 1,5 miesiąca zasuwam czarną Cari 2001r. na blachach STA, zakupiona została z przypadku, bo wpadła w oko.
jak do tej pory (odpukać) jeździ się bezawaryjnie i bardzo przyjemnie :)

Pozdrawiam :)

nerus - 09-05-2011, 16:10

jak to powiadają lepiej późno niż wcale :wink:
już jestem od jakiegoś czasu na forum...ale tak jakoś wyszło :oops: ..więc
WITAM WSZYSTKICH MITSUMANIAKÓW

Mr.Rose - 06-06-2011, 23:16

Witam wszystkich na ze Śląska i Podbeskidzia.
Nasz region wzbogacił się o kolejne autko legendę z pod znaku trzech diamentów Mitsubishi Eclipse G1. Myślę ,że niebawem zobaczy się i lepiej poznamy.

killzyw - 04-07-2011, 01:18

To i ja się przywitam

Mieszkam w okolicach Żywca (góra Żar) a większośc swojego życia spędziłem w Siemianowicach ....
dobra bo autobografie napiszę.
Co mnie skłoniło do zakupu Mitsu sam nie wiem po prostu wpadł mi w oko szukałem kilka dni i zobaczyłem kilkanaście różniastych wynalazków (czyt. samochodów) miedzy innymi jakaś Alfa sporo Audi A6 kilka Volvo V40 i trafiłem właśnie na niego tak piekny troche groźny ale juz go chyba nie oddam :)
Podsumowując pozbyłem sie niedawno BMW E39 i już wiem że to był dobry wybór.

Tak więc jeszcze raz witam wszystkich serdecznie :D

JCH - 04-07-2011, 09:38

killzyw napisał/a:
Mieszkam w okolicach Żywca (góra Żar)
Wczoraj się tam kręciłem po okolicy.... Lało, że .... :? :roll:
killzyw napisał/a:
pozbyłem sie niedawno BMW E39
Słuszna decyzja ;) Witamy na Forum :)
Kajfasz - 09-07-2011, 18:33

Witam wszystkich , niedawno spotkałem pepiego , jacobiana i jeszcze paru chłopaków na M1 w Zabrzu i pytali czy bym nie wpadł na forum wiec jestem :D
czerwony galant na blachach SG.

Ps. mam nadzieję że jutro też was tam zastanę.

pepi - 09-07-2011, 19:11

Kajfasz napisał/a:
Witam wszystkich , niedawno spotkałem pepiego , jacobiana i jeszcze paru chłopaków na M1 w Zabrzu i pytali czy bym nie wpadł na forum wiec jestem :D
czerwony galant na blachach SG.

Ps. mam nadzieję że jutro też was tam zastanę.

pewnie ze zastaniesz :lol: :lol:

jacobian - 11-07-2011, 21:22

Kajfasz, witamy, witamy!
2pac - 27-07-2011, 14:44

Witam!

Od wczoraj jestem posiadaczem Galanta 2.5 V6 kombi, jak na razie nieszczęśliwym :(
ale jak się uporam z wszelkimi bolączkami samochodu mam zamiar być aktywnym członkiem śląskiej społeczności MitsuManiaków :D

yxcv11 - 04-08-2011, 20:15

Witam jestem z okolic PSZCZYNY i od piatku (29 lipca) jestem posiadaczem pierwszego w moim życiu samochodu którym jest piekny czerwony colt. Mam nadzieje że na tym forum dużo sie naucze o samochodach :) pozdr.
t0m3k - 05-08-2011, 18:22

witamy witamy :)

yxcvdo Bielska nie masz daleko :D więc zapraszamy na jakiegos spota jak bedzie moze pod koniec miesiaca :)
Wszystko w temacie " A moze spotkanie w górach" czy jakos tak :)

BiałaMewa - 28-08-2011, 21:28

Witam wszystkich MitsuManiaków. Jestem świeżym narybkiem, jeszcze błądzę po forum. Nie wszystko umiem znaleźć, wiele rzeczy mi umyka. Katowiczanka od urodzenia.
Czyżby słaba płeć nie dopisywała frekwencją?
Ja kocham swoją miśkę! :wink:

nerus - 28-08-2011, 21:39

BiałaMewa napisał/a:
Jestem świeżym narybkiem, jeszcze błądzę po forum. Nie wszystko umiem znaleźć, wiele rzeczy mi umyka.

wszystko przed Tobą :wink:
BiałaMewa napisał/a:
Czyżby słaba płeć nie dopisywała frekwencją?

oj dopisuje,dopisuje :mrgreen: