Zloty i Spoty - III OFICJALNY ZLOT MITSUMANIAKÓW!!! 27-28.08.2005
Anonymous - 30-07-2005, 00:20
Jackie napisał/a: | jeżeli ktoś może zjawić się już w piątek, jest bardzo mile widziany, ponieważ nasz Firencjusz w zasadzie sam pozostał na placu boju i trzeba mu pomóc (sam, cholera nie poprosi ) |
ja bede juz w piatek takze 2 rece do pomocy masz Firuś, zreszta sam wiesz
Jackie - 30-07-2005, 00:21
Choper ten pomysł jest dobry, ale po zlocie będzie nas więcej i dopiero wtedy może się przydać. Generalnie widzę, że załapałeś o co mi chodzi (choć pewnie łatwo nie było - w sumie trochę "środków uspokajających" za mną )
Matejko - 30-07-2005, 06:28
no ja to firkowi juz dobry czas temu napisalem ze jestem w piatek i pomagam
i podobno mam dostac kamizelke odchlaskowa i identyfikator z napisem porzontkofy
Anonymous - 30-07-2005, 08:46
uuuu ja tez chce
Firebee - 30-07-2005, 08:56
ja wiem chlopaki, ze wszyscy mi pomozecie i za to Wam dzieki, ale jesli macie w piatek jakies plany to nie przejmujcie się.. Sam nie jestem.. Mam tu z 5-6 swoich ludkow do pomocy, a najwazniejsze by zaczac rozstawiac wszystko w sobote od 7 godziny.. zeby juz na ew. otwarcie Reala (czyli 9 godz.) bylo wszystko dopięte..
Pozdrawiam
Firek
co do rzeczy dotyczących Zlotu:
- Real w zamian za pomoc dla nich (są to ich 7 urodziny) zorganizuje nam zaplecze gastronomiczne - parasole, ciepłe dania i napoje,reklame na terenie Grudziądza i prawdopodobnie wesprze nas finansowo,
- Moto-Champ funduje nam atrakcje dla milusińskich oraz nagrody w konkursach,
- MMC Poland sponsoruje nam ubezpieczenie nas-uczestników Zlotu oraz nagrody w konkursach,
- Grześku sponsoruje nagrody w konkursach,
- Ochronę Zlotu zapewnia nam Agencja "Latino" z Arturem Majrowskim na czele
Cała reszta to dzięki Wam wszystkim - współorganizatorom Zlotu - Jackie, bez którego połowy rzeczy by nie było:), Mitsumaniak Bartek oraz Hubuś, oraz Mitsumaniakom, którzy nam pomagają - Efa, Polsaler i wiele wiele innych osób..
To nasz zlot i wspólnie stworzymy naprawdę "COŚ"
Dlatego też wszystko to dzięki naszej wspólnej pracy i mam nadzieję, że naszym gościom będzie się podobało.. Postarajmy się o to wszyscy.
Tak jak już Jacek napisał - Mitsubishi Motors - dokładnie Pani Kinga Lisowska przygotowała Informację Prasową, która została rozesłana do kilkuset dziennikarzy w Polsce (udostępnię ją Wam w najbliższym czasie)
Zaszczyci nas przyjazdem 25 gości z MMC.
To chyba wszystko z informacji.
Pozdrawiam i dziękujemy Wam!!.
Firek
Kofi - 30-07-2005, 09:16
Ja tez najprawdopodobniej bede w piatek.
Firek. Czy nie bedzie zadnego problemu z rozbiciem namiotu? A moze sa jeszcze jakies wolne domki??
Firebee - 30-07-2005, 09:19
domek a dokładniej pokoik można jeszcze rezerwować...
Pozdrawiam
Firek
Anonymous - 30-07-2005, 09:47
Hej, a ja mam pytanie - do konca nie wiem czy bede mogl przyjechac (taka praca, nic nie poradze ) ale na 80% wydaje mi sie, ze tak. Bardzo bym chcial dolaczyc...
Z tego co rozumiem, jest wolny jeden pokoj dwuosobowy? (25zl?) - wiec Kofi - no chyba, ze Ty chcesz pokoj caly - moze razem?
Moze zle zrozumialem, jak cos to sorry
Firebee - 30-07-2005, 09:57
pokoiki sa jeszcze wolne, nie wiem jak to bedize na samym Zlocie, rozumiem, ze bez sensu jest placic, jesli nie wiesz czy bedziesz, w razie czego wez namiot a tak czy inaczej na pewno da sie z kims dogadac zeby przekimac te pare godzin:)
W koncu jestesmy mitsumaniaki:)
Pozdro
Firek
Anonymous - 30-07-2005, 10:02
Wiesz, ja w Wawie tylko pracuje i raczej nie bede mial czasu, zeby jechac do domu (namiot np.), a jesli pokoj kosztuje 25zl, to wole zaplacic i najwyzej nie wykorzystac (ktos zamiast namiotu sie kimnie za to w pokoju)...
Pozdro
Majki
Firebee - 30-07-2005, 10:03
jak nie przyjedziesz to odesle Ci kase i po sprawie.. za wykorzystane domki nie place..
Pozdro
Firek
Anonymous - 30-07-2005, 10:13
Ok, to zrobimy tak - wysle Ci kase, a jakby zaczelo brakowac miejsc a ktos by byl pewny, to wtedy mu dasz moj pokoj i juz ;]
Kofi - Ty sam bedziesz? Bo pokoje sa wieloosobowe.. ?
Kurcze, gdzie przelac pieniazki? ;/ pewnei jest gdzies na poczatku forum, poszukam jak wroce, bo teraz musze leciec. Firek: 25zl? czy ile?
igi - 01-08-2005, 08:07
majki napisał/a: | Kurcze, gdzie przelac pieniazki? |
Wszystko tutaj wszystko tutaj lub tutaj TUTAJ . Białystok będzie w piątek do pomocy (ja jackie i TNT + żony ). Jeszcze tylko niecałe 4 tygodnie
Bartek - 01-08-2005, 09:09
Silny, zwarty, gotowy . Ofkors wydrukuje 100 szt. za free, ale mam klopot - nie mam czym wykroic, przydalobysie pokroic ploterem tnacym, a jeszcze lepiej wykrojnikiem, a takowych nie posiadam
Anonymous - 01-08-2005, 09:40
Kofi: co z Toba?
|
|
|