Potrzebna Pomoc - Mitsumaniak zachorował - ma raka...
koszmarek - 15-11-2008, 10:06
Akbi raportuj
Raffil - 15-11-2008, 14:23
Co prawda jestem tu świeży i nie znam Cię osobiście ale któregoś dnia poznam bo przecież jesteśmy z podlaskiego.. Na cierpienie drugiego człowieka nie jestem obojętny i dlatego ode mnie też poszła jakże ważna dla Ciebie pomoc..
Pozdrawiam serdecznie i wracaj szybko do zdrowia..
tomiozi - 15-11-2008, 21:03
Cieszę się że mogłem pomóc.
Anonymous - 16-11-2008, 00:16
http://www.v40.pl/forum/viewtopic.php?t=12536
mysle ze volvo nie zawiedzie...
Juiceman - 16-11-2008, 21:51
Akbi jaki wynik końcowy? A może jeszcze jakieś $$ wpływają :> ?
akbi - 17-11-2008, 10:15
koszmarek napisał/a: | Akbi raportuj |
Do Kordiana poszło przelewami (przez moje konto) 18 328, 74 pln
Na koncie mam jeszcze do przelania Kordianowi 2 861, 69 pln
Juiceman napisał/a: | Akbi jaki wynik końcowy? |
tego nie wiem, gdyż od zeszłej środy, na forum jest podane bezpośrednie konto Kordiana
Juiceman napisał/a: | A może jeszcze jakieś $$ wpływają :> ? |
wpływają, dlatego jeszcze poczekam parę dni z tą końcówką.
Jeszcze raz w imieniu Kordiana wszystkim bardzo dziękuję - jesteście WIELCY .
Anonymous - 17-11-2008, 17:15
DONE. Bądz zdrów Kordian!!!
Kris Galancik - 17-11-2008, 23:02
Może trochę pźno ale i ja chcę pomóc. Kordian - Stary choć nie mamy o sobie pojęcia jakoś nie ptrafiłbym nie pomóc. Może to nie wiele co wysłałem, ale mam nadzieję, że choć ta moja "kropelka" pomoże przywrócić Ci zdrowie. Trzymam kciuki i mam nadzieję, że będziemy mieli okazję się poznać i jeszcze takich parę kropelek przebalować.
WRACAJ DO ZDROWIA - JESTEŚMY Z TOBĄ DUSZAMI I SERCAMI!!!
McDoune - 18-11-2008, 01:33
Też przepraszam że tak późno, ale nie miałem kompa z którego mógłbym wejśc do banku. Dzisiaj wieczorem poszła drobna kwota z wielkimi życzeniami szybkiego powrotu do pełni zdrowia, trzymaj się Kordian
Anonymous - 18-11-2008, 03:11
Jesteście niesamowici
Pi@ST - 18-11-2008, 11:59
Wiem jak to jest w kropce. mialem wypadek i tez bylem w kropce wiec choc namistke mialem problemow tych co masz wiec jestem z Toba i choc po czesci ale Ciebie rozumiem i takich DUCH tego forum Ci dobrze zyczy wiec ja skromna osoba tez dołącze sie i wspomoge.
Nadzeja jest zawsze i wiara czyni rzeczy niemozliwe!! Trzymaj sie i chlopie trzeba bedzie stanac na nogi i dac wyraz ze można, nie poddawaj sie !!
Wpłyneły i odemnie skromniutkie złotowki bo juz nic na koncie czekam do wypłaty ...!!
Pozdrawiam WAS wszystkich, podziekowania za to ze takie akcje krzepia i jednocza w szczytnym celu ...! Naprawde Warto!
Anonymous - 18-11-2008, 21:16
Ja dopiero dzisiaj odczytałam e-mail z info o pomocy. Sama jeszcze niedawno prosiłam o pomoc Mitsumaniaków i nie zawiodłam się!
Wprawdziw mój problem jeszcze się nie rozwiązał, ale jest niczym wobec walki z rakiem.
Tak więc dołączam się do pomocy.
Kordian prócz życzeń powrotu do zdrowia dorzucam jeszcze: wiary, niezłomności i walki!!!
SAUTON - 18-11-2008, 21:22
To i ja się dorzucam.
Pozdrawiam Was wszystkich
a szczególnie KORDIANA
Anonymous - 19-11-2008, 12:43
Lepiej troszkę później niż wcale. Poszedł przelew. Wracaj Kordian do zdrówka.
rafq - 19-11-2008, 13:09
Jedyną opcją jest powrót do zdrowia, podopcją jest czas, który mam nadzieję będzie jak najkrótszy. Obyś jak najszybciej mógł zawitać do Lublina w innym celu niż wizyta u lekarza !!!
|
|
|