Nasze Miśki - CoJ0t
Rafal_Szczecin - 02-03-2009, 23:45
jacek11 napisał/a: |
Czyżbym widział nowe ślipka?
Pozazdrościć |
i slipka i zalozone aluski . slipka zobaczysz tez kilka stron wstecz
pawela - 03-03-2009, 11:12
ale wam fajnie, nie macie już praktycznie śniegu, a u nas to niemal wszędzie jeszcze leży...
A wracając do cojota, brak mu tylko gleby i bjutiful !
prócz lamp
Marcin-Krak - 21-03-2009, 23:04
Rafi i jak tam się CoJ0t miewa
Czy tylko się Galem i Volovinką wozisz teraz
Rafal_Szczecin - 21-03-2009, 23:32
auto dzielnie pokonuje kolejne kilometry .
palac ok 10 litrow na 100 km ( na 16' ) wiec ok .
CoJ0t najprawdopodobniej w niedlugim czasie zostanie wystawiony na sprzedaz .
jedno jest pewne, ze wystawie go za srednia rynkowa, tylko tyle, ze wtedy pojdzie bez swiatel i felg .
do tych rzeczy bedzie wymagana doplata, ogolnie chce uzyskac za niego ( kompletnego ) 12-13k pln . a, ze wlozylem w niego lacznie z zakupem ok 22k pln to calkiem inna bajka .
pozostalo mi do zrobienia pomalowanie bebnow i zaciskow na czerwono (farba Motipa juz jest ) i chyba tyle.
przyszly wlasciciel bedzie musial zajac sie silnikiem ,czyli wymiana na jakies 2,0 czy poprostu cos mocniejszego
na wiosne mialem w planach wymienic zawieszenie - koncowki , laczniki itp, fanty juz mam, ale wychodzi na to , ze zawias jest ok , tak wiec bedzie na przyszlosc dla nowego wlasciciela .
pawela napisał/a: | wracając do cojota, brak mu tylko gleby i bjutiful ! |
gleby nie bedzie i watpie by ktokolwiek dal mu glebe, bo juz teraz zawadzam na jakis wzniesieniach czy tez dziurach .
Rafal_Szczecin - 01-07-2009, 13:15
londolut - 01-07-2009, 17:03
Rafal_Szczecin, widziałem na otomoto.pl - szkoda
Jogurt - 01-07-2009, 22:45
on znaczy kto? driver ? mam nadzieje Rafał że nie trafisz na jakiegoś włochatego pana
Marcin-Krak - 01-07-2009, 23:33
Rafal_Szczecin, mam nadzieję, że mimo żalu związanego ze sprzedażą szybko pójdzie. Powodzenia.
Rafal_Szczecin - 01-07-2009, 23:59
a najbardziej wkurzyl mnie dzisiaj czlowiek ktory dzownil ( z reklamy na aucie )
pyta ktory rok , co tam w nim jest, pozniej "a gaz ma ? " oczywiscie, odpowiedzialem zgodnie z prawda, czyli , ze nie ,dodalem , ze auto ma nowy lakier, a on do mnie z tekstem , ze to wcale nie podnosci ceny auta, felgi wg niego rowniez nie podnosza wartosci, czlowiek ten jeszcze dorzucil od siebie tekst w stylu " drogo, bo ja sprzedałem takiego colta za 8 " po czym podziekowal za rozmowe i tyle ... poprostu LOL
londolut - 02-07-2009, 00:19
Rafal_Szczecin napisał/a: | auto ma nowy lakier, a on do mnie z tekstem , ze to wcale nie podnosci ceny auta | I to niestety prawda. U nas liczą się suche fakty, rok, stan, pojemność i przebieg... o losie....
Nigdy nie odzyskasz nawet części pieniędzy które włożyłeś w auto. Ja też.
Najgorsza jest strata czegoś w co wpakowało się kupę serca pracy i robiło się każdy detal z myślą o frajdzie.
Głowa do góry Raf, twoja panna nie chce CoJ0ta?
Rafal_Szczecin - 02-07-2009, 00:25
londolut napisał/a: | I to niestety prawda. |
i tak i nie. bo z tego co widze, to cojot jest wystawiony w powiedzialbym bardzo atrakcyjnej cenie . normlanie 1,3 98' chodza po ok 8 kpln do oplat lub tez ok 9-10 po oplatach .tak wiec przelicznik jest latwy, kupujesz takiego za 8 ,do tego rejestrujesz go i juz jest 9,5 do tego jakies wymiany itp i juz ponad 10 wychodzi.
zreszta tak czy siak wydaje mi sie, ze raczej nie powinienem miec problemu ze sprzedaniem go, zobaczymy .
londolut napisał/a: | Głowa do góry Raf, twoja panna nie chce CoJ0ta? |
nie chodzi o to czy chce,czy nie chce, tylko o to ,zeby gal byl moj , to musze za niego zabecalenowac, i pieniazki z cojota ida na gala.proste.
londolut napisał/a: | Nigdy nie odzyskasz nawet części pieniędzy które włożyłeś w auto. Ja też. |
wiem o tym,dlatego juz z kolejnymi autami chyba nie bede sie bawil w takie cos co robilem z coltem , mam na mysli lakierowanie calego ,kupowanie super drogich swiatel itp, no chyba ze bede miec duuuuuzo wolnej kasy
chociaz znajac mnie, to teraz tak mowie,a swoje przy kolejnym aucie i tak zrobie
rosomak1983 - 02-07-2009, 00:27
Rafal_Szczecin napisał/a: | wkurzyl mnie dzisiaj czlowiek ktory dzownil |
take it easy bo łatwo nie bedzie...
Po drugie ciekawi mnie jeszcze stan techniczny autka.
Fajny, uczciwy opis na aukcji... Nie nastawiaj sie ze pójdzie z dnia na dzień... :Przyjałbym strategie pojdzie to pójdzie, nie to zostaje
Rafal_Szczecin - 02-07-2009, 00:38
rosomak1983 napisał/a: | Po drugie ciekawi mnie jeszcze stan techniczny autka. |
jak może Cie ciekawić stan techniczny autka, skoro jest wszystko opisane ?
rosomak1983 napisał/a: | Przyjałbym strategie pojdzie to pójdzie, nie to zostaje |
zostać napewno nie zostanie. decyzja podjęta, przygotowywałem się do niej psychicznie jakiś czas i wole teraz nie zmieniać zdania, bo znowu nie bede mógł się zebrać by go ponownie wystawić i sprzedać.
pawela - 02-07-2009, 13:11
Rafal_Szczecin, ostatnio celem zbadania rynku rzuciłem hasło, że sprzedam cao, albo jak stoi bez audio za xxxx, albo jak pomaluje bez audio za xxxx+2000zł.
w 10 minut znalazłem 7 chetnych, 4 chciało jak teraz, 3 po pomalowaniu więc są gusta i guściki.
Autko znane, właściciel nie krętacz, będzie dobrze
tak między nami troszkę mi go szkoda, dobry materiał na best CJ w PL
Rafal_Szczecin - 02-07-2009, 13:50
pawela napisał/a: | tak między nami troszkę mi go szkoda, dobry materiał na best CJ w PL |
tak miedzy nami , to mowilem juz to kilkakrotnie, nawet nie wiesz jak mi go szkoda, bo tak naprawde pozostało tylko wsadzic silnik 2,0 z FTO (czy tez 2,5 v6 ) i bylby najlepszy CJ w PL
|
|
|