To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Śmietnik - SPOT WROCŁAW 25.01.2009

emzet - 28-01-2009, 10:53

Alexander napisał/a:
zdecydowanie reprezentacja Coltów powinna się powiększyć:)

Jestem za!
Być może większość posiadaczy coltów nie gustuje w tego typu spotach. Przecież jeździ ich trochę po Wrocku, a na spocie tylko 5 sztuk. :(

cymek napisał/a:
Bylem 1 raz i na dziendobry nie bardzo moglem sie wgryzc w ta grupe ludzi ale pomalenku do celu
poznalem kila ciekawych jak rowniez milych osob
buractwo tez sie trafi nie ma co

Z tej wypowiedzi zrozumiałem, że reszta osób na spocie (czyli te których nie poznałeś) to według Twojego mniemania, prawdopodobnie buraki. :| :evil: :evil:

tucci - 28-01-2009, 20:12

cymek napisał/a:
Z tej wypowiedzi zrozumiałem, że reszta osób na spocie (czyli te których nie poznałeś) to według Twojego mniemania, prawdopodobnie buraki.

...chyba tego nie mial na mysli :evil: :evil: :evil:

cymek - 28-01-2009, 21:10

tucci napisał/a:
cymek napisał/a:
Z tej wypowiedzi zrozumiałem, że reszta osób na spocie (czyli te których nie poznałeś) to według Twojego mniemania, prawdopodobnie buraki.

...chyba tego nie mial na mysli :evil: :evil: :evil:

zle mnie zrozumiales

poprostu zachowanie kilku osob mi sie niepodobalo wiec okreslilem to jako buractwo nieuchronne w przy takiej ilosci ludzi

a co do ludzi z ktorymi nie zamienilem ani slowa

mysle ze nadrobie to przy nastepnej okazji

pozdro

Anonymous - 28-01-2009, 22:17

cymek napisał/a:
poprostu zachowanie kilku osob mi sie niepodobalo wiec okreslilem to jako buractwo nieuchronne w przy takiej ilosci ludzi
CYMEK wyjaśni konkretnie o co chodzi z tym "buractwem" bo niektórzy mogą się obrazić lub z tematu zrobi się OT.
cymek - 28-01-2009, 22:36

nie pasuje mi zachowanie ludzi pokazujacych moc auta palac gume walac po parkingu w innych i udajacych ze sie nic nie stalo

byla 1 osoba ktora juz wysmialiscie i ok

osoby mu towazyszace kobieta (spoko ) kolega (masakra jak dzieci )

tyle w temacie

to tylko moja skromna opinia wiec prosze sie nie spinac i nie pisac bez sensu jest git

kochajj - 29-01-2009, 09:55

też tak to zrozumiałem jak opisuje cymek :) ... przypominam, że kontynuowanie zakończonych tematów = RB OT=RB :p